soplesalec na maturantskem plesu

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 27. Feb. 2007 17:45

Plešem z enim kolegom.
Bomo vidl, kako bo. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
ice-red
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2007
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a ice-red » 27. Feb. 2007 20:56

jest sm plesala z enim iz druge šole. in pol sm šla še na njegov maturanc. sm pa mislna plesta s tipom, sam ni mogu pridet vsak tedn v lublano. tko da sm pol kr z unim. ma je blo fajn
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 27. Feb. 2007 21:32

ah jaz sem mojemu fantu že takoj na začetku povedala, da ne bom z njim plesala. sem že preveč zgodb slišala kako sta se 2 skregala tik pred maturancem potem je bilo pa vse narobe. no pa itak se je zdaj izkazalo da ne bi mogel hoditi na plesne. saj je v končni fazi vseeno, tam bo tako ali pa tako, razen če pride kak kolokvij posredi :wink:
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 8. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a In Love Girl » 28. Feb. 2007 0:02

Jst tut plešem s kolegom k pač na svoj maturantski ples ni šel, ker nobena ni hotla iti z njim(tudi jaz takrat ne ker sm bla smotana, pa tipčk je prov fest) tko da sm zdj jst njega prosila če gre, ker mi je blo žou da takrt nism šla pa tut zlo v redu se štekva in je dobr prjatu. :D
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
Uporabniški avatar
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tami » 01. Mar. 2007 22:51

ice-red napisal/-a:jest sm plesala z enim iz druge šole. in pol sm šla še na njegov maturanc. sm pa mislna plesta s tipom, sam ni mogu pridet vsak tedn v lublano. tko da sm pol kr z unim. ma je blo fajn

Enako situacijo mam zdej jst. No, jst na njegovem ne bom plesala, bo samo on na mojem. Fajn se mava, ogromno se smejiva pa žgačka me rad :D Dobr je tut to, da mava oba partnerja, k nista nč lubosumna al pa kej.
*tejč*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *tejč* » 01. Mar. 2007 23:04

jst pa plešem z bivšim sošolcem (iz OŠ) in je čist fajn, k se lepo razumeva že skos...pleševa pa skupi in na mojm in njegovm
kai
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kai » 02. Mar. 2007 8:18

Hehe, ssmešen spomin.

Na plesu sem plesala s sošolcem, ki mi je bil tudi dober prijatelj. Imela sem visoke pete, v katerih se takrat še nisem znala normalno premikati. Pri četvorki - veste tisti del na koncu, ko kao divje zaplešeta? - me je bilo sploh strah, da se bom totalno polomila.

Kolega me je pri tistem delu dvignil in me vrtel v zraku, ker se je isto bal, da bom vsak hip padla.

Ful je smešn zgledal, pol k sm vidla fotke, je blo pa sploh smešno... Sem namreč višja od njega že brez pet, tako pa sem bila še dodatno v zraku.

Blo je supr, sam mal se mi je vrtel :)
bounce around kai like bunniez
Uporabniški avatar
mitkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mitkica » 02. Mar. 2007 8:30

z nekom iz druge šole..najprej na mojem, nato še na njegovem.
in zdaj, po petih letih se meniva, da se dobiva na kofetku in kako rečeva :)
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 02. Mar. 2007 20:20

Jst sm tut plesala takrat s svojim fantom ... na mojem in na njegovem maturancu sva plesala skupi, ker ga je najprej mel on, pol pa še jst naslednje leto pa še na isti šoli sva bla ... in mam konc lepe spomine na to ... :hearts:
Res nikol ne bom pozabila tega kako sva se zabavala, sploh pol po mojem maturancu, pomoje še nikol v življenju prej in potem ni tko plesu z mano, kot pol na tisti žurki po mojem maturancu ... :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
muciiika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a muciiika » 02. Mar. 2007 20:53

mene pa zanima tut neki glede te teme :D

no...ker bomo kmalu imeli zaključek, imamo tudi plesne vaje.. plešem z najbol lušnim tipou iz te paralelke.. tut frendice tk praujo :D :D no zdej je pa tuki ena težauca.. hm.. no on je men fuul ušeč.. pa tut reku mi je, da sm jst njemu.. sej se ful štekava in use.. jst bi pa rada mela kej z nim... ka naj mu kr naravnost povem, da mi je ful ušeč itd..? :) kaj praute? neb pa rada, da bi se me pol izogibou, ker bi pač vedu da mi je ful ušeč pa še pleše z mano.. pa tut nerodno bi mu pomoje blo mau k plešemo tango pa sambo (+podobno) in so pri teh plesih malo bol "take" poze in drže.. help... :?
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 02. Mar. 2007 21:13

^^ pri nas jih je veliko plesalo z bratom ali bratrancem...lažje se je zmenit za plesne, če drugo ne :)
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
muciiika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a muciiika » 03. Mar. 2007 9:54

jaz bi tut lahko z bratom plesala sam je še premlad.. ampak mam usen odličnega plesalca.. pa še lušnega povrhu :D :)
Uporabniški avatar
~Mishka~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Mishka~ » 03. Mar. 2007 10:14

plesem z mojim ful dobrim kolegom...sicr je mejckn storast sam se trud :) me prou zanima kok storasta bom sele jz v petkah :eek:
to bojo smehi pomojm :lach:
Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 11. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 03. Mar. 2007 15:48

buubbika napisal/-a:Mene pa ful mika da bi z bratecom plesala, pa niam pojma zakaj :D:D .. kaj nobena ne bo plesala z bratom ( če ga ma) ? :P

Hehe no jaz tudi plešem z bratcm, čeprav prej ni znal plesat nič, samo se je navadu :D drgač pa pri nas še ena pleše z bratm, druge pa so dobile soplesalce (sošolce)...edin celo dve punci plešata skupi na maturantskem, vse plese (četvorko, tango, angleški valček, čačača, in tehno swing)...in to ne zato, ker ni plesalcev ampak, ker sta se sami tako odločili...men je to tak čudno :D doro vsej vsak lahko pleše s komrkoli, sam vsen noo :D
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 03. Mar. 2007 15:54

Ja moj sošolec je plesal s sestro na njenem maturantskem. Pa je bil mlajši od nje. Na našem maturantskem pa pravzaprav ne vem za nikogar, ki bi pleasal z bratom/sestro, sam nas je blo ogromno, tko da je ziher bil kdo. ;) Ne vem, meni se ne zdi nič narobe. Če ti paše...zakaj pa ne. ;)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov