soplesalec na maturantskem plesu

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 25. Feb. 2007 21:52

Ah, beda... Lahko bi plesala z enim modelom iz paralelke, sam kr ga nism poznala, sm rekla enmu tipu, s kermu smo se spoznal tist poletje na morju (in je biu neki zalublen vame), pa se mi je zdel, da bi blo čis kul... In je enkrat skenslu, ta drugič sva se pa skregala, še predn sva gor po štengah pršla :roll: in se mu sploh ni dal dopovedat, da nej uzame use skp čis na izi, neki je pizdiu deset minut, tko da sva sam spokala in šla vn iz plesne šole... Neki je še pametvou, sm se sam obrnla in šla, on pa ni reku besede... Vidla se nisva nkol več, js pa na maturancu nism plesala :evil: Just great.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
čmokica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a čmokica » 25. Feb. 2007 22:02

Js sm plesala s sedanjim fantom :D pa je blo ful fajn..
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 25. Feb. 2007 22:20

jaz pa kar s sošolcem plešem in sva najbolj zabaven par na plesnih (za tiste ki naju opazujejo :lol: ). se malo zaletavamo pa motimo na veliko pa kake stvari ne poštekava sploh. ampak se vsaj nasmejiva :D
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 25. Feb. 2007 22:34

Js sm si pa po tem, k sm mogla na valeti plesat z enim debilom rekla, da bom u 4.letniku mela resnga fanta in da bom tut z njim plesala na maturancu in sanje so se mi uresničle :D
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 25. Feb. 2007 23:27

jz bom pa plesala s svojim fantom, v razredu je itk velik premal fantov :)
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss N. » 26. Feb. 2007 0:17

js sm pa plesala z enim sošolcem in je blo ful fajn. sm pršla ob 9 zjutrej domov. smo pa imeli maturanca v cankarjevem domu in je blo res ok.

morm rečt da je bla organizacija in vse ok - sm namreč js bla organizator. ne sej se ne hvalim samo so mi pole vsi potrdili tako, da... verjetno ni moglo bit tako slabo :D

pa med četvorko sm, sicer ne vem kako sošolcu (ne soplesalcu) s peto stopla v čevelj :lol:
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Feb. 2007 0:36

jst pa an maturancu nisem plesala...nekak ni imel moj fant časa, da bi hodil z mano na plesne, meni se pa ni dalo it kar z enim..naša šola je mela pa ful malo tipov, tko da je blo zlo težko najdet soplesalca...

sem imela pa pred valeto recimo, ful enih zajebqancij glede plesalca..pa najprej zmenjena z enim, potem z drugim, na koncu so se vsi poparčkali z enimi puncami in z njimi plesali itaq...jst pa edina v razredu brez plesalca...in seveda temu primerno zajebavanje v glavo.. :roll:
potem pa se je nekega dne e sošolec, med najbolj privlačnimi in zaželjenjimi plesalci, odločil da ebo več plesal s tisto ktero je plesal, ker ni bila resna..in se je še pred polovico plesnih odločil, da bo plesal z mano...potem pa surle do tal :D meni je blo pa fajn :) in res sem uživala v plesu z njim, sploh ker je bil eden redkih resnih in zajebatskih enem, plesalcev...
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 26. Feb. 2007 14:11

^^ heh, meni je blo isto na valeti...vsi naši tipi so se zmenli s puncami iz drugega razreda in nas je blo pol brez plesalcev, potem pa so se učiteljice zmenle da morajo biti sošolci skupaj in sem jaz dobila enega kar ok tipa, čeprav je bil ful višji od mene in je vse skupaj dost smešno zgledalo :D
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 26. Feb. 2007 19:57

Jst mam maturanca drug let šele, plesala bom pa s svojim fantom :hearts: upam d nama bo uspel uskladit ker mava oba maturanca pa sva kr delč narazen doma.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007
Kraj: Logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a Pink Panterka » 26. Feb. 2007 20:10

ŽuŽa napisal/-a:Jst mam maturanca drug let šele, plesala bom pa s svojim fantom :hearts: upam d nama bo uspel uskladit ker mava oba maturanca pa sva kr delč narazen doma.

ja pr men je podobna stvar; mislm,da ne bom plesala s fantom,ker ne bova mogla hodt skp na vaje.Bo pa povabljen na maturantski ples in najbrz ne bo umrl,če bom mal z drugim plesala,sej vmes bom tud z njim.
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 27. Feb. 2007 12:09

***Ally*** napisal/-a:^^ heh, meni je blo isto na valeti...vsi naši tipi so se zmenli s puncami iz drugega razreda in nas je blo pol brez plesalcev, potem pa so se učiteljice zmenle da morajo biti sošolci skupaj in sem jaz dobila enega kar ok tipa, čeprav je bil ful višji od mene in je vse skupaj dost smešno zgledalo :D

meni se pa na valeti ni dalo s tem ukvarjati, oz. sploh pomislila nisem, da bi se lahko s kom zmenila da bi skup plesala. kura js :P no ampak sem dobila na koncu čisto fejst tipčka, ki se mu tudi ni dalo očitno s tem ukvarjati pa je prišel na prve plesne tako kot jaz brez para :) pa še ful fajn je plesu :)
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 27. Feb. 2007 13:53

Js letos plešem s svojim fantom ki je v bistvu tudi paralelka.Ful mi je dobr, ker nisem vedla s kom naj plešem...Poleti pa sva postala par in mi je rekel če bi skupaj plesala...pa še ful dobr pleše :D Komej čakam...21.4. :D :D :D
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 27. Feb. 2007 14:21

Uh ja, moj maturantski ples je pa tudi ena zanimiva dogodivščina in zgodba. :)
Na plesnih vajah sem plesala z enim fantom iz drugega razreda (pač poklici taki, da so bolj dekliški in fantovski razredi) in ta fant se je zaljubil v mojo sošolko, zato sta me prosila, da bi onadva plesala skupaj. V redu, sem privolila, sama pa pokasirala sošolkinega soplesalca, pod od podna, in na koncu, tik pred plesom zvem, da sploh ne bo šel na maturantski ples, wtf je pa pol hodu na vaje. In v veliki želji, da se plesa udeležim tudi kot plesalka četvorke, ne samo pač kot udeleženka, sem prosila vodjo plesne šole, ki nas je imela, če mi lahko pomaga najti rešitev. Rekel je, da bo poizkusil kaj zrihtati, vendar ne more obljubiti. Iz dneva v dan sem se bolj tresla, ali bo ali ne bo, vse do plesa ... kjer mi je povedal, da bom plesala s profesionalnim plesalcem, ki bo skupaj s soplesalko najprej otvoril maturantski ples, nato z mano odplesal četvorko, nato pa nadaljeval po programu, torej odplesal še en ples s svojo soplesalko. Moram rečt, da je bil to eden najlepših plesov v mojem življenju, tip je res obvladal, znal fantastično voditi ples :ja: in na sploh super je bilo in prav presrečna sem bila, da se je tako izpeljalo. Enkratno. Moja mami si je že zato, ker sem edinka in rada plešem, zelo želela mene videti na plesišču, ravno tako je upala, kot jaz, da bom imela možnost, in lahko veste, kako vesela je bila, ko me je zagledala na plesišču.
tinchy18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2005
Kraj: Zasavje

Neprebrana objavaNapisal/-a tinchy18 » 27. Feb. 2007 14:31

Pri nas je bilo tud ful malo fantov v razredu (sošolke so se za njih zagreble že leto dni pred maturanskim..).. zato sem plesala z enim kolegom, ki je tudi hodu na našo šolo sam je bil leto mlajši... na plesnih smo se imeli dobr, pa tud maturanski ples je na koncu ql izpadu :D
Uporabniški avatar
~Mishka~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Mishka~ » 27. Feb. 2007 17:09

*kayka* napisal/-a:Js letos plešem s svojim fantom ki je v bistvu tudi paralelka.Ful mi je dobr, ker nisem vedla s kom naj plešem...Poleti pa sva postala par in mi je rekel če bi skupaj plesala...pa še ful dobr pleše :D Komej čakam...21.4. :D :D :D

OT sam morm: *katyka* kje mate maturanca? v Unionu maybe? :)
Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov