soplesalec na maturantskem plesu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
...
Zadnjič spremenil Poison Girl, dne 22. Mar. 2010 23:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
blau - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
Lani na svojem maturancu sem plesala z najboljšim prijateljem...Čeprav sem si želela (in upala), da bo to res lep večer, je bil "podn od podna".
Oblekco sem dala naredit po naročilu, ampak zgledala ni niti približno kot bi morala, frizura se mi je podrla, ker je bil dež,...
Letos spet plešem, me je nekdo prosil...in močno upam, da bo boljše ko lani.
Oblekco sem dala naredit po naročilu, ampak zgledala ni niti približno kot bi morala, frizura se mi je podrla, ker je bil dež,...
Letos spet plešem, me je nekdo prosil...in močno upam, da bo boljše ko lani.
- nindza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 11. 2007
*daddy's girl* napisal/-a:Jaz pa plešem s fantom, ampak ne moreva redno hodit na plesne in se bova učila mal doma(moj ma posluh za take stvari), mal od mojih sošolk/sošolcev. Me pa sam zanima, če je katera tok dobra, da mi pove kateri plesi se plešejo na maturantskem?
Cetvorka pa valcek, mislim da je to to

-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
nindza napisal/-a:*daddy's girl* napisal/-a:Jaz pa plešem s fantom, ampak ne moreva redno hodit na plesne in se bova učila mal doma(moj ma posluh za take stvari), mal od mojih sošolk/sošolcev. Me pa sam zanima, če je katera tok dobra, da mi pove kateri plesi se plešejo na maturantskem?
četvorka, dunajski valček, angleški valček, radetski marš, salsa, tango, polka, pa še par drugih plesov, za katere sem pozabla, kak se jim reče ... mislim, da je okoli9 al 10 plesov, odvisno od plesne šole.
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Plesala sem s fantom, zmenila sva se pa že prej - ko to še ni bil. Sm bla pol ful vesela, d sva se. Men je blo super, čeprov sm bla na začetku ko hlod in sm bla ful nataknjena, ker sm se motila. Njegova bivša je bla neka plesalka in pol sm bla kr neki živčna, d ne plešem dost dobr, čeprov sm znala plesat. Na konc je blo super in še vedno rada pleševa. Bova šla tut na tečaj.
Mi smo plesal angleški in dunajski valček, tango, čačača, disco swing, celo četvorko, jive pa mogoče še kej. Kr fajn se naučta, če nista hodila na plesne bosta težko kr znala plesat. Vsaj četvorko, no. Ne vem, men bi blo bedn d ne bi znala pa d bi se skos motila.
Mi smo plesal angleški in dunajski valček, tango, čačača, disco swing, celo četvorko, jive pa mogoče še kej. Kr fajn se naučta, če nista hodila na plesne bosta težko kr znala plesat. Vsaj četvorko, no. Ne vem, men bi blo bedn d ne bi znala pa d bi se skos motila.

Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
nindza napisal/-a:*daddy's girl* napisal/-a:Jaz pa plešem s fantom, ampak ne moreva redno hodit na plesne in se bova učila mal doma(moj ma posluh za take stvari), mal od mojih sošolk/sošolcev. Me pa sam zanima, če je katera tok dobra, da mi pove kateri plesi se plešejo na maturantskem?
A se ti hecaš z dvema plesoma sam?

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov