soplesalec na maturantskem plesu

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*~Liesl~*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *~Liesl~* » 20. Jan. 2009 19:06

Pri nas stane 42€ na osebo.
Take me away cuz in your eyes I'd like to stay...
macika_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a macika_ » 22. Jan. 2009 15:35

hm..na maturantskem plesu sem plesala z mojim fantom.. :love:
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 22. Jan. 2009 17:11

...
Zadnjič spremenil Poison Girl, dne 22. Mar. 2010 23:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
blau
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a blau » 23. Jan. 2009 12:36

Lani na svojem maturancu sem plesala z najboljšim prijateljem...Čeprav sem si želela (in upala), da bo to res lep večer, je bil "podn od podna".
Oblekco sem dala naredit po naročilu, ampak zgledala ni niti približno kot bi morala, frizura se mi je podrla, ker je bil dež,...
Letos spet plešem, me je nekdo prosil...in močno upam, da bo boljše ko lani.
nindza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a nindza » 25. Jan. 2009 16:09

*daddy's girl* napisal/-a:Jaz pa plešem s fantom, ampak ne moreva redno hodit na plesne in se bova učila mal doma(moj ma posluh za take stvari :) ), mal od mojih sošolk/sošolcev. Me pa sam zanima, če je katera tok dobra, da mi pove kateri plesi se plešejo na maturantskem?

Cetvorka pa valcek, mislim da je to to :)
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 25. Jan. 2009 16:14

nindza napisal/-a:
*daddy's girl* napisal/-a:Jaz pa plešem s fantom, ampak ne moreva redno hodit na plesne in se bova učila mal doma(moj ma posluh za take stvari :) ), mal od mojih sošolk/sošolcev. Me pa sam zanima, če je katera tok dobra, da mi pove kateri plesi se plešejo na maturantskem?

četvorka, dunajski valček, angleški valček, radetski marš, salsa, tango, polka, pa še par drugih plesov, za katere sem pozabla, kak se jim reče ... mislim, da je okoli9 al 10 plesov, odvisno od plesne šole.
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *roxy* » 29. Jan. 2009 18:02

Plesala sm s takratnim fantom.Čist fajn in še plesat sva se naučila,k nama je blo vse to v veselje :)
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 1. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Skrat potepuh » 29. Jan. 2009 18:38

Plesala sem s fantom, zmenila sva se pa že prej - ko to še ni bil. Sm bla pol ful vesela, d sva se. Men je blo super, čeprov sm bla na začetku ko hlod in sm bla ful nataknjena, ker sm se motila. Njegova bivša je bla neka plesalka in pol sm bla kr neki živčna, d ne plešem dost dobr, čeprov sm znala plesat. Na konc je blo super in še vedno rada pleševa. Bova šla tut na tečaj.
Mi smo plesal angleški in dunajski valček, tango, čačača, disco swing, celo četvorko, jive pa mogoče še kej. Kr fajn se naučta, če nista hodila na plesne bosta težko kr znala plesat. Vsaj četvorko, no. Ne vem, men bi blo bedn d ne bi znala pa d bi se skos motila. :(
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 29. Jan. 2009 19:41

nindza napisal/-a:

A se ti hecaš z dvema plesoma sam? :eek: :? Plesov je kar precej. Razen če kere šole odplešejo samo dva plesa na maturantskem... Tako kot je naštela bambina x, dodala bi še disco fox, sotiš, šamarjanka, čačača pa možno da še kateri ples pa se ga zdaj ne spomnim. Na koncu pa itak pridejo še drugi plesi, ko vsi oz. večina gredo na plesišče. :D No, jaz mam za soplesalca sošolca, ki pa ni ravno vešč v plesu in me to zelo moti, ker sama rada plešem pa tudi nisem lesena kot nekatere in nekateri, le da se ob plesu z njim zdi kot da sva oba totalna antitalenta za ples. Včasih ga je bilo treba na plesnih vajah dobesedno zvleči na plesišče, ker se mu ni dalo plesati. :roll: S tem sem tudi sama določen čas izgubila voljo do plesa, saj se mi je zdelo, da mu je popolnoma vseeno kako bo vse skupaj izpadlo. Kakorkoli že, ples je pred vrati, tako da upam, da se bo vse izteklo po pričakovanjih oz. bo kar se da super!
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 29. Jan. 2009 20:03

^^Mi smo tud plesal samo četvorko pa valček.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 01. Jul. 2013 21:52

mi pa pomoje enih 12, 13

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov