soplesalec na maturantskem plesu

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Enyoja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Enyoja » 22. Dec. 2007 22:23

bambina x - jst ti res želim, da bo tudi tvoj maturnc tako zeeeelooo uspešen kot je biu moj.... Moj je biu več kot v pravljici... in je biu najpomembnejši dogodek, ki se mi je zgodil v letu 2007 :)
Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a DMN » 23. Dec. 2007 0:52

...
Zadnjič spremenil DMN, dne 10. Sep. 2008 7:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
cbr
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a cbr » 23. Dec. 2007 16:46

jaz pa na maturanca verjetno sploh ne bom šla, kljub temu da mam fanta, sam na žalost je predaleč pa plesne nebi mogla uskladit :(
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 23. Dec. 2007 23:14

na naši šoli ni dovoljeno, da je soplesalec kdorkoli, lahko je sošolec, nekdo ki hodi na to šolo ali pa nekdo, ki jo pred kratkim končal... :evil:
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 26. Dec. 2007 10:15

Joj se spomnem kako so se vse sošolke pritoževale nad izbiro soplesalcev, meni je bilo nekoliko vseeno ampak, ko sem pogledala tisto vsrto pred nami sem si rekla,.." joj samo tistega tamle ne bi rada imela za soplesalaca,,"
Ugani kaj :eek: :oops: točno to se je zgodilo, tako nesamozavestno je prišel k meni, da ga nisem mogla zavrnit.
Nauk te zgodbe je: Zagrebi se za soplesalca, ki ti je všeč!
Ker vsaj 5 mojih sošolk je takrat zašelo hodit s svojim soplesalcem.
Vso srečo.
Uporabniški avatar
yust me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a yust me » 26. Dec. 2007 13:00

Jao...berem pa opažam da nekatere ne mislite it na vaš maturantski ples...Dajte se nekak prpravit pa potrudit da vam uspe - maturantski ples doživiš samo enkrat v življenju, zato se mi zdi, da se je vredno potrudit in prit tja, v lepi obleki, urejena, s soplesalcem pod roko...
To je pač en večer k je pa resnično namenjen samo tebi.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 26. Dec. 2007 17:36

js mam pa letos maturantski ples in bom plesala z mojmu fantm :)
Najprej sm se zmenila z enmu sosolcm k je biu brez soplesalke in me je lepo prosu pol se je pa kr naenkrat odlocu da ne bo su na maturanca in zdj js lahko plesem z mojmu fantm tko kukr sm si ze prej zelela :D
Live your life like you want
Uporabniški avatar
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _Larissa_ » 28. Dec. 2007 14:08

Nadine napisal/-a:jaz imam občutek da bo moj maturanc krneki, in da mi bo moj soplesalec pokvaril vse... :(

wellcome to the club :x :x ...
jst sm se z enmu zmenla k sm ga bežno poznala pa j dost uredu se zdev zdj k so se pa vaje začele pa ostajam brez živcov,,, tip se vede k največji otrok skos neki komentira...niti sekunde ni tih... pa še plesat nezna...
sm misla kok bojo fajn tele plesne pa prj pa pol je zakon k sm s sošolkam pa sošolci se zajebavamo pa use po pa podn.. sam gune 2 ure sta dost da mam uničen dan in res nevem kaj bom na maturancu...pomoje gam sam poslala nekam,.... :? :? :?
Uporabniški avatar
bibijana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2007
Kraj: Ptuj..okolica

Neprebrana objavaNapisal/-a bibijana » 31. Dec. 2007 13:33

jaz bom plesala s svojim fantom :D sicer sem imela na izbiro še enega sošolca, vendar ima moj fant vseeno prednost :D
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objavaNapisal/-a urshaster » 31. Dec. 2007 15:01

jest sm tud na začetk misla dan e bom šla na maturantski pelsa sam zj se je pa tko razpletl da sm enga tipa spoznala na netu k je biu kuj za da b plesu z mano pa te scene tko da upam da nama bo ratal uskladit to pa še to m je ql k je mu on lan ples tk da u izi že zna densat

wiii
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 31. Dec. 2007 15:34

kiny napisal/-a:z mojmu.....z enmu ......z mojmu fantm
Prekleti gorenjci, posiljevalci orodnika.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 31. Dec. 2007 15:46

^^ OT: za Gorenjce sicer ne vem, ampak vem pa, da tak govorijo Savinjčani. :D Pol pa rečejo npr. "grem z Mahagoniju" namest "grem z Mahagonijem" :lol: OK konc OT.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a GloR-Red » 10. Mar. 2008 23:33

moj maturanc je biu tut dokaj uredu. sam soplesauc je biu pa k ena spužva. tko da to je blo edin tist...k je čis mau zamoril zadevo. je biu pa pol aftr parti kar en.
ampk čez maturantski izlet ga pa ni blo :D :cool: tega ne sme pa noben zamudit
Love yourself. Be fatal.
Uporabniški avatar
LiL`B
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 10. 2007
Kraj: CeLje, ...

Neprebrana objavaNapisal/-a LiL`B » 11. Mar. 2008 8:30

Moj Maturanc se je iztekel bolš kot pa sm pričakovala ... v našem razredu je bilo samo 10 tipov in še od tega so plesali samo 4 :roll: ... nas punc je blo pa 23. Tko da sm si mogla plesalca na plesnih poiskat. Še dobr da so skup z nami mel plesne tud elektro-šola. Tak da sm na prvih plesnih enga zagledala in pač stopla do njega in ga direkt vprašala če ma soplesalko. In kr je ni mel sma mi2 skup plesala :D . Fajn je blo :D morm priznat da bi mi blo ful žal če nebi plesala ... Kr maturantski ples je sam enkrat [ no jst sm ga mela 2x :P ,ker sma bla iz različnih šol ]
>> GooD GirL Gone BaD <<
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 11. Mar. 2008 8:41

Moj maturanc je biu tud kr fajn. Dost svečana zadeva, da je nam pozabla. Kar se pa tiče oplesalcev se je pa men zgodila cela štorija. In valda sm bla kao jz usega kriva. En tipo me je že kak mesec pred plesnim uprašu, če bi jz plesala z nemu in sm rekla da pač ne vem. In potem so mi frendice rekle: sam ne z nemu plesat, je štorast. No in sm jz razmišala s kom bom plesala in en dan pred plesnimi sm nekak iz enih virov dobla informacijo, da en tip iz našga klasa še nima soplesalke (pa še kr uredu tipo je biu). No in sm šla kr jz do nega in ga prašala. On pa itaq reku ja tko da je bla zadeva urejena. un ta pru se je pa pol neku z mano kregu kao zakaj sm ga zajebala pa kr neki. No na plesu smo pa pol skor usi iz klasa plesal. Pr ns so mel bl fantje problem, k ni blo dost punc. Sam smo se pol nakonc usi lepo poparčkal. Letos pa bom šla za soplesalko mojmu fantu in komi čakam, da bom spet doživela to slavje.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov