soplesalec na maturantskem plesu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Vojcha - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
Sem plesala s takratnim fantom, ki mi je totalno uničil moj maturantski ples. Napil se ga je s svojimi kolegi in me, praktično pustil samo. Seveda sem, med tem ko je on pil, jaz plesala, sam itak, da mi je bilo bedno, ker nisem tega dneva preživela z njim. Ko sem ga potem totalno ignorirala, se je začel zavedati, kaj je storil. Se nisem dala, iz same jeze, ker je bil mrtvo pijan, sem ga s torbico udarila, na srečo, pa zjutraj ni pel pod mojim oknom, kot je to že enkrat naredil, ko se ga je napil. Skratka, moj maturantski ples je bil v k....

-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
jaz sem se že sedaj odločla, da bom mojemu spolesalcu v zahvalao, da pleše z mano(ker ni maturant), kupla en dober parfumček. .. hja, dober ded in dobre vonjave. . . NEUSTAVLJIVO privlačno. . . .
ve ste/ boste kuple kaj svojemu soplesalcu? to sprašujem, v primeru, da vam je naredu uslugo, da je plesal z vami ...
lp,
bambina x

ve ste/ boste kuple kaj svojemu soplesalcu? to sprašujem, v primeru, da vam je naredu uslugo, da je plesal z vami ...
lp,
bambina x
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
bambina x napisal/-a:ve ste/ boste kuple kaj svojemu soplesalcu? to sprašujem, v primeru, da vam je naredu uslugo, da je plesal z vami ...
Plesala bom s svojim fantom in definitivno bo večerjal.

Če pa bi plesala s kakšnim fantom, ki bi mi ga zrihtala plesna šola ali s kolegom bi ga pa tudi povabila na večerjo.

- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Uf, pomešala sem tvoj in od Poeny post in sem razumela, da sprašujeta če jim bomo plačale večerjo.
Pri nas je tko, da lahko pripelješ fanta samo na ples, potem pa gre domou, lahko pa mu plačaš še večerjo oz. ja, karto. Mal kruto.
Hm.. Js sem razmišljala, da bi mojmu fantu in hkrati soplesalcu kupila srajco in kravato (?), obleko itak že ima.

Hm.. Js sem razmišljala, da bi mojmu fantu in hkrati soplesalcu kupila srajco in kravato (?), obleko itak že ima.

-
bambina x - Debatorica
dobra ideja. . . no, moj je pa sam moj soplesalec in žal nič drugega. .. ŠE ne
in zdaj me pač zanima, kaj je katera kupla oz če je katra kaj kupla svojemu soplesalcu, ki je sam z njo, na njenem maturancu plesal. . . ko ji je uslugo delal. ..
takrat, ko je moja sestra plesala z enim kolegom, pač na njegovo željo(ona še ni mela maturantskega), pa je to enih 6, 7 let nazaj, ji je v zahvalo kušpu zapestnico in šopek. .. .

in zdaj me pač zanima, kaj je katera kupla oz če je katra kaj kupla svojemu soplesalcu, ki je sam z njo, na njenem maturancu plesal. . . ko ji je uslugo delal. ..
takrat, ko je moja sestra plesala z enim kolegom, pač na njegovo željo(ona še ni mela maturantskega), pa je to enih 6, 7 let nazaj, ji je v zahvalo kušpu zapestnico in šopek. .. .
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
dorothea - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
Jaz sem plesala s svojim sošolcem čeprov sem imela fanta,ki je bil tudi maturant samo fora je bila v tem, da sva se midva z mojim sošolcem zmenila že v prvem letniku, da bova plesala skupaj ker sva si bla tut u prvem malo všeč in tako je tudi potem ostalo. obljuba dela dolg. sploh pa nevem če bi plesala s svojim fantom na maturantskem plesu, ker je za plesat malce štorast 

-
tinca987 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 11. 2007
- Kraj: celje-šentjur
js sm plesala z mojim kolegom ki je 4 leta starejši od mene...tak da je že vbistvu vedu za kaj se gre,kr je itak plesu že na svojem maturancu...
lucky me...bla ful zadovolna z njim,kr je vedno hodu na vaje,odplesala sma u nulo
pa še mojim tastarim je bil všeč...vse v enem torej

-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
dorothea napisal/-a:Jaz sem plesala s svojim sošolcem čeprov sem imela fanta,ki je bil tudi maturant samo fora je bila v tem, da sva se midva z mojim sošolcem zmenila že v prvem letniku, da bova plesala skupaj ker sva si bla tut u prvem malo všeč in tako je tudi potem ostalo. obljuba dela dolg.
Aaaaa pa sem mislila da sem edina s tako zgodbo.

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- Enyoja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2007
Jst sm pa plesala s prijateljem
Joj... ta moj prijatelj mi je naredil moj maturanc tako popoln, da si še zamislit pred parimi mesci ne mi mogla, da se bo to res zgodilo. Res.. moj maturanc je biu dan najlepših sanj, ki trajal bo za vedno. Tega spomina nočem nikoli in nikdar izgubit. Vsak petek sma hodila na vaje, in smo se tok presmejali, da so me včasih kr trebušne bolele... Ja, ja... tud moj nasprostni par pri četvorki je biu the best
Razumeli smo se 100%.
Polno smeha, zabave, dobre volje... Obleko sm mela zelo razkošno, da sploh ne govorim o ceni
ampak važn je da sm se jst počutla sproščeno in zaplejivo... Bila sm kot morska deklica
To je najlepši dogodek v mojem življenju...
Mela sm pa zelo zelo čednega plesalca
Mi je marsiktera zavidala
Plesalc.. če slučajno to bereš... še 1x hvala za vse petke... nikoli te ne bom pozabila... Rada te mam - to pa tk veš :*
Plešeš pa naravnost fantastično...

Joj... ta moj prijatelj mi je naredil moj maturanc tako popoln, da si še zamislit pred parimi mesci ne mi mogla, da se bo to res zgodilo. Res.. moj maturanc je biu dan najlepših sanj, ki trajal bo za vedno. Tega spomina nočem nikoli in nikdar izgubit. Vsak petek sma hodila na vaje, in smo se tok presmejali, da so me včasih kr trebušne bolele... Ja, ja... tud moj nasprostni par pri četvorki je biu the best

Polno smeha, zabave, dobre volje... Obleko sm mela zelo razkošno, da sploh ne govorim o ceni

Mela sm pa zelo zelo čednega plesalca

Plesalc.. če slučajno to bereš... še 1x hvala za vse petke... nikoli te ne bom pozabila... Rada te mam - to pa tk veš :*
-
bambina x - Debatorica
Enyoja napisal/-a:Jst sm pa plesala s prijateljem
Joj... ta moj prijatelj mi je naredil moj maturanc tako popoln, da si še zamislit pred parimi mesci ne mi mogla, da se bo to res zgodilo. Res.. moj maturanc je biu dan najlepših sanj, ki trajal bo za vedno. Tega spomina nočem nikoli in nikdar izgubit. Vsak petek sma hodila na vaje, in smo se tok presmejali, da so me včasih kr trebušne bolele... Ja, ja... tud moj nasprostni par pri četvorki je biu the bestRazumeli smo se 100%.
Polno smeha, zabave, dobre volje... Obleko sm mela zelo razkošno, da sploh ne govorim o ceniampak važn je da sm se jst počutla sproščeno in zaplejivo... Bila sm kot morska deklica
To je najlepši dogodek v mojem življenju...
Mela sm pa zelo zelo čednega plesalcaMi je marsiktera zavidala
jaz mam občutek, da bo tudi moj maturantski taki. . na plesnih se že tudi zdaj tolko presmejimo, da se bolj ne bi mogli. . od sile ne morem plesat. nasprotin par pri četvorki pa je tudi najboljši, kar je lahko. . v bistvu je nasproti moja najboljša prijateljca in se obe zafrkavama, pa še soplesalca take ven mečeta, da je naravnost FANTASTIČNO!!!
in vem, da bo maturantski tudi v NULO!
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]