soplesalec na maturantskem plesu

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 25. Feb. 2007 12:54

Jst sm plesala z enim sošolcem. Najbolj smešn je blo to, da me eno leto prej za to vprašu :lach: :lach:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 25. Feb. 2007 13:01

Jaz sm plesala s svojim fantom, sma pa bla tud sošolca v srednji. :)
Yada, yada, yada...
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 25. Feb. 2007 13:05

js bom pa s fantom letos na njegovmu, pa upam tud d bo on pol na mojmu nasledn let :)
Uporabniški avatar
Velouria
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Velouria » 25. Feb. 2007 13:33

Oh, ko bi vsaj s svojim fantom, ampak takrat žal še nisva bla skupi.

Plesala sem pa s tipom, ki sem ga spoznala na neki žurki in je hodil čisto na neko drugo šolo. Najprej sploh nisem imela namena iti na maturanca, ampak potem me je pa on prepričal in sva pol tut skupi hodila na njegove plesne (za moje je blo že prepozno, hehe). Ful je bil prijazen in še dons sem mu ful hvaležna za vse, čeprov se niti ne slišva več tolk. :)
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 25. Feb. 2007 14:06

Jaz sem plesala na svojem in njegovem z mojim fantom :) Na mojem je bilo bolj tak-tak, na njegovem pa lepse... bolj carobno.
Najboljse pa mi je bilo, ko sem hodila k njemu v MB na plesne... vedno smo se taaako smejali, pa tako fajn sva se mela :hearts:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Snowgirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Snowgirl » 25. Feb. 2007 14:07

Jst sm plesala s sošolcem. Mi je bil pa takrat ful všeč en drug sošolec in glih ko sem se že zmenila s svojim soplesalcem, me je še un vprašal, če bi plesala z njim. Se mi je trgalo srce, ko sem mu rekla, da ne bo šlo. Ampak jst pač nism taka, da bi kr zajebala nekoga. Je bil pač mal prepozen :lol:
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 25. Feb. 2007 14:21

js sm kr z enim kolegom plesala k sva boa ze znala in sva se na vajah sam zafrkavala skos....sicer mi pa maturanc nc ne pomen tk da se nism neki sekirala okol te stvari :lol:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 25. Feb. 2007 14:33

Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 03. Mar. 2008 12:16, skupaj popravljeno 1 krat.
butterfly girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a butterfly girl » 25. Feb. 2007 14:44

Ja jst sm na maturancu plesala s svojim takrat ravno dobr mesec bivšim tipom...uf po 4ih letih narazn pa na maturancu skp plesat... je blo lepo pa to sam vseen nism uživala tolk kt bi lahko.... čeprou sva se oba delala d nama je kull je kr fajn bolel.. ampak life goes on in zdj sva spet skp že dve nadalnji leti in je muka na maturancu že pozablena :)
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 25. Feb. 2007 14:45

Jst plešem s sošolcem, ki je ubistvu še moj dost dober prjatu, tko da nama med plesnimi ni dolgčas. :D Maturanca imamo pa začetek maja letos ...
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 25. Feb. 2007 14:54

Plesala sem z fantom na njegovem maturantskem plesu (lani), pa tudi naj svojem (drugo leto) bova skupaj plesala. :)
Na plesnih smo se imeli res super, ker smo bili v četvorki skupaj prijatelji in smo se zafrkavali cel čas, smejali našemu neznanju (na začetku, potem smo že obvladali, itak ;D ), po plesnih obvezne pijačke, sam ples pa je itak bil posebno; čarobno doživetje. :hearts: Tako že komaj čakam moj ples.
Uporabniški avatar
ice_pupa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2007
Kraj: Ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a ice_pupa » 25. Feb. 2007 15:48

Na maturantskem sn plesala z mojim sošolcem in ful dobrim prijatlom! takrat sma se res ful štekala, zaj pa se je na žalost z njegove strani že vse pozablo,... no, pa saj to ni važno v tej temi,... Glavno da je blo na maturantskem zakon, in nikoli ne bom pozabla, da sem mela res SUPER soplesalca! :)
Dekle zapomni si, da se le enkrat živi! Življenje so sanje in moraš verjeti vanje!!! m.h.
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 11. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 25. Feb. 2007 17:21

Jaz pa bom plesala z bratom, ker od sošolcev hmalu nobeden ne pleše in pol je bilo problem dobit soplesalca, zato sem kar brata vprašala ;)
Uporabniški avatar
lancy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2007
Kraj: ng/lj

Neprebrana objavaNapisal/-a lancy » 25. Feb. 2007 17:38

jaz sm plesala s fantom...sošolcev je itak primanjkovalo... tko da smo punce iskale fante drugod,ampak tut če jih nebi, bi glih tko z njim plesala. :)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 25. Feb. 2007 21:25

Jaz sem plesala s fantom in sem se (oz. sva se) imela ful lepo. Najboljš je blo pa na plesnih čez celo leto, ker je bil on takrat že v LJ in pol je v petek prišel domov in sva se dobila na plesnih...In je blo toook fajn. :D Jawh. ;)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov