soplesalec na maturantskem plesu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Mi še nismo začel plesat...še dnarja nismo pobral...mah folk se sploh nezna zment ane...
Me pa prov zanima kako se bo obneselmoj fant in kako trd bo kej ampak ne vrjamem, da bo kej preveč trd
Me pa prov zanima kako se bo obneselmoj fant in kako trd bo kej ampak ne vrjamem, da bo kej preveč trd

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Nam plesne pač organizira šola in se nam to šteje tud kot tretja ura telovadbe (ki jo mormo nabrat izven šole-dodatno). Mel bomo 17 vaj, še ne vem kdaj začnemo, uči pa prfoxa za telovadbo. še vedno pa upam da bom lahko plesala s fantom, ker drugače ne bom plesala ...
že lansko leto sem kolegu naredila uslugo in plesala z njim, zdej bi pa res rada s fantom ...
že lansko leto sem kolegu naredila uslugo in plesala z njim, zdej bi pa res rada s fantom ...
-
x_Love_x - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Jast bom pa plesala na maturanskem z mojim fantkom!
Čeprav jast še nism mela maturanskega,..Tko da,..Me je kar mal strah(trema)...tam plesat pred usemi pa tko ne
Sam res nevem al bi mela kratko oblekco(do kolen) al dougo,..Pa kaj bi mela obuto ker je moj tip za 2 cm manjš kot jast,..tko da,..Upam da bomo vse lepo uskladili da bova oba enako velika pa to 

-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
baje bo štel vsaj tko po zadnjih novicah 

- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
plesala sm s svojim sošolcem, ki je bil dober kolega od fanta.
fant je bil namreč glih tok velik da če bi mela petke bi blo mal premal... 

-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
ah. . . jaz sem pa mela zaj celo štalo gelde soplesalca.. .
so mi vsi odpovedali. ..
sam zdaj obm pa plesala s takim tipčkom, ko bi ga, če bi ga lahko, pojedla, ker je taaaaaki cuker. . ..
pa še plesat zna. . . bomo vidli, če bo kaj al nič iz tegaplesa oz mojega soplesalca... 

sam zdaj obm pa plesala s takim tipčkom, ko bi ga, če bi ga lahko, pojedla, ker je taaaaaki cuker. . ..

"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
- *malecka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2005
ah. . . jaz sem pa mela zaj celo štalo gelde soplesalca.. . so mi vsi odpovedali. ..
sam zdaj obm pa plesala s takim tipčkom, ko bi ga, če bi ga lahko, pojedla, ker je taaaaaki cuker. . .. pa še plesat zna. . . bomo vidli, če bo kaj al nič iz tegaplesa oz mojega soplesalca...
Jaz iiisto. So mi tud vsi odpovedli, pa mi je pol tik pred zdajci en sošolec reko, če bi plesala, ker njegove punce stari niso pustli (je bla kao premlada). In sem ugotovila, da ful dobr pleše, čeprav je bil za mm manjši od mene ko sm mela šteklare gor. hihi
Ljubezen ni čudo vendar dela čudeže.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov