soplesalec na maturantskem plesu

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 28. Sep. 2007 18:25

z nobenmu ker nismo imel plesa... :( in mi je zelo žal...
Uporabniški avatar
cioccolatina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2007
Kraj: Obala in Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a cioccolatina* » 28. Sep. 2007 21:33

z bivšim... ki je bil že takrat bivši.... in sem ponorela skoraj z njim, kr je blo vse tu mač pocukrano...
mislim... mi je prinesel zapestnico narejeno iz vrtnic in vse živo, pred mojimi starši se je kazal kot totalen kavalir... na sploh je bil preveč osladen... in to je edino kar me je motilo...

poleg tega sem jz korake poznava že vnaprej in sem večkrat kar sama začela vodit... ahh se zgodi
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 28. Sep. 2007 22:40

na maturancu sm plesala z mojim srčkom :oops: ful mi je blo lepo, on je bil pa tudi ves vesel in ponosen :D
Uporabniški avatar
PurpleBitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a PurpleBitch » 28. Sep. 2007 22:43

na maturantskem nisem plesala, ker sem imela druge obveznosti in enostavno ni bilo časa popoldne hodit še na vaje:) drugače pa bi plesala z sosošolcem :P
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 06. Okt. 2007 18:21

a se je kateri zgodil da naj bi plesala s fantom, pa sta šla vmes narazen? men se je to zgodilo, sicer sva se dogovorila da še vedno pleševa skupaj, samo ne vem kako bo zdaj to vse skupaj zgledalo :(
a ma kera kakšne izkušnje s tem?
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 7. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a račka » 06. Okt. 2007 19:16

ja lan sm plesala z bivšim k je meu maturanca... letos ga mam pa jz plešem pa z enim družinskim prjatlom k je en let mlajš ampak np :D se čist ujameva v plesu :D
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 06. Okt. 2007 19:42

jaz sem rpvo mislila plesat z mojim fantom, ampak je pol razredničarka nekaj zatežila, da kao to ni zaželjeno itd. pa nisme hotela komplicirat, pa sma se s sošolcem zmenla... je pa blo ful skica, ker sem jaz njemu prej pač malo omenla oz. sem ga poprašala kak kaj njegovi ritmi, pa je dvignil palca, kao da super. pa me je vprašal zakaj, pa nisem nič odgovorila, kasneje so naju že sošolci začeli zafrkavat, da midva itak skup plešema, ampak midva se še zmeraj nisma nič zmenla, ap sem mislila, da mu pač ni do tega, da bi z mano plesal. Potem pa ko profesorca vpraša že mate pare? ap jaz izjavim: ja fanta... pa se ta sošolec obrne nazaj k meni pa celi začudeni: "Kaj ti si že oddana?" :D :D pol sma se pa vseeno zmenla da skup pelšema in mi ni niti malo žal. Je super plesalec, večji od mene, tako da bom lahko mela petke, pa še celi čas se smejima, ko take fore poka zraven, pa skoz me v oči gleda... mi je kar malo neprijetno, ker se mi zdi, kot da mi gleda v dno srca... pfuh...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
tinchy18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2005
Kraj: Zasavje

Neprebrana objavaNapisal/-a tinchy18 » 07. Okt. 2007 1:46

jst sm plesala s kolegom, ki je bil mlajši in se je ful zamene zanimu sam sem bila takrat zasedena, zdaj po dveh letih se pa odlično ujameva in mogoče bova enkrat še kaj več kot le dobra prijatla :D
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 07. Okt. 2007 9:25

Nadine napisal/-a:a se je kateri zgodil da naj bi plesala s fantom, pa sta šla vmes narazen? men se je to zgodilo, sicer sva se dogovorila da še vedno pleševa skupaj, samo ne vem kako bo zdaj to vse skupaj zgledalo :(
a ma kera kakšne izkušnje s tem?

Ja meni se je to zgodilo. Vendar sva končala pred začetkom vaj, tako da sem si zdaj brez problema našla drugega soplesalca - sošolca, dobrega frenda in btw tudi brata od bestike. Pa še dobro pleše. :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 07. Okt. 2007 10:39

jst sm plesala s takratnim fantom, skupej sva bla že ene 3 leta in sva že skos vedla da bova skp na amturancu... :D tko pr men kot pr nemu.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 07. Okt. 2007 12:08

mja jz sm misnla da bova midva skupi, pa sva se razšla, tko da upam da mi ne bo preveč bed ko bova plesala skupaj...

čeprov si potihem še vedno želim da bova ponovno skupi :oops:
Uporabniški avatar
yust me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a yust me » 07. Okt. 2007 12:23

Jst sm pa takrt plesala s sošolcem iz paralelke k sva bla celo sredno ful dobra kolega. Na after partyu sm pa spoznala mojga fanta...škoda de se nisva spoznala malo prej. :D
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 07. Okt. 2007 17:43

yust me napisal/-a:Jst sm pa takrt plesala s sošolcem iz paralelke k sva bla celo sredno ful dobra kolega. Na after partyu sm pa spoznala mojga fanta...škoda de se nisva spoznala malo prej. :D

svetovna zgodba :D dobro, da sta se vsaj takrat :D
-rožca-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a -rožca- » 07. Okt. 2007 20:22

me smo mele z samim maturancem pred 2 leti cele štale,kukr vrjetn usi.najdle smo si pa pobčke-štromarje.ma so bli tud usi ene pojave-u dobrem smislu :D jz pa moj soplesalc sva se ful zaštekala.on je pršu do mene,jz sm pa rekla če bi mi2 kj skup plesala(prej se nismo poznal,sm na dan začetka vaj).ampk zdj k se vidmo ma on zmer kake pripombe,d je itak use on naredu,d sm jz sam stala :) pa nism... :) no,uglavnm ful smo se takrt štekal in še zdj se.med nama je bla zmer neka iskrca,sm noben od naju ni hotu nč narest.učasih mi je kr žou,d nism nč nardila u tej smeri,d bi bla skup... nazadne je prstaou z mojo bivšo sošolko k sta še zmer skup in čist zalublena :oops: on je pa drgač tud moj "mož"-mislm d naju je en poroču al kaj... se ne spomnm več.uglavnm zmer k se vidmo mi reče:"žena..." :lach:
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 08. Okt. 2007 15:06

jah js upam d bo vse štimal tko k zdj pa bom plesala s sošolcam, k je tud moj fnt... drgač sm pa enkt že plesala, z bivšimu, pa smo se mel ful dobr na unmu maturancu... zdj za letos bomo pa vidl kko bo :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]