soplesalec na maturantskem plesu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cioccolatina* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2007
- Kraj: Obala in Ljubljana
z bivšim... ki je bil že takrat bivši.... in sem ponorela skoraj z njim, kr je blo vse tu mač pocukrano...
mislim... mi je prinesel zapestnico narejeno iz vrtnic in vse živo, pred mojimi starši se je kazal kot totalen kavalir... na sploh je bil preveč osladen... in to je edino kar me je motilo...
poleg tega sem jz korake poznava že vnaprej in sem večkrat kar sama začela vodit... ahh se zgodi
mislim... mi je prinesel zapestnico narejeno iz vrtnic in vse živo, pred mojimi starši se je kazal kot totalen kavalir... na sploh je bil preveč osladen... in to je edino kar me je motilo...
poleg tega sem jz korake poznava že vnaprej in sem večkrat kar sama začela vodit... ahh se zgodi
-
PurpleBitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
na maturantskem nisem plesala, ker sem imela druge obveznosti in enostavno ni bilo časa popoldne hodit še na vaje:) drugače pa bi plesala z sosošolcem 

-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
jaz sem rpvo mislila plesat z mojim fantom, ampak je pol razredničarka nekaj zatežila, da kao to ni zaželjeno itd. pa nisme hotela komplicirat, pa sma se s sošolcem zmenla... je pa blo ful skica, ker sem jaz njemu prej pač malo omenla oz. sem ga poprašala kak kaj njegovi ritmi, pa je dvignil palca, kao da super. pa me je vprašal zakaj, pa nisem nič odgovorila, kasneje so naju že sošolci začeli zafrkavat, da midva itak skup plešema, ampak midva se še zmeraj nisma nič zmenla, ap sem mislila, da mu pač ni do tega, da bi z mano plesal. Potem pa ko profesorca vpraša že mate pare? ap jaz izjavim: ja fanta... pa se ta sošolec obrne nazaj k meni pa celi začudeni: "Kaj ti si že oddana?"
pol sma se pa vseeno zmenla da skup pelšema in mi ni niti malo žal. Je super plesalec, večji od mene, tako da bom lahko mela petke, pa še celi čas se smejima, ko take fore poka zraven, pa skoz me v oči gleda... mi je kar malo neprijetno, ker se mi zdi, kot da mi gleda v dno srca... pfuh...

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Nadine napisal/-a:a se je kateri zgodil da naj bi plesala s fantom, pa sta šla vmes narazen? men se je to zgodilo, sicer sva se dogovorila da še vedno pleševa skupaj, samo ne vem kako bo zdaj to vse skupaj zgledalo![]()
a ma kera kakšne izkušnje s tem?
Ja meni se je to zgodilo. Vendar sva končala pred začetkom vaj, tako da sem si zdaj brez problema našla drugega soplesalca - sošolca, dobrega frenda in btw tudi brata od bestike. Pa še dobro pleše.

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
*Laura* - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: Pariz
yust me napisal/-a:Jst sm pa takrt plesala s sošolcem iz paralelke k sva bla celo sredno ful dobra kolega. Na after partyu sm pa spoznala mojga fanta...škoda de se nisva spoznala malo prej.
svetovna zgodba

- -rožca-
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: dolenjska
me smo mele z samim maturancem pred 2 leti cele štale,kukr vrjetn usi.najdle smo si pa pobčke-štromarje.ma so bli tud usi ene pojave-u dobrem smislu
jz pa moj soplesalc sva se ful zaštekala.on je pršu do mene,jz sm pa rekla če bi mi2 kj skup plesala(prej se nismo poznal,sm na dan začetka vaj).ampk zdj k se vidmo ma on zmer kake pripombe,d je itak use on naredu,d sm jz sam stala
pa nism...
no,uglavnm ful smo se takrt štekal in še zdj se.med nama je bla zmer neka iskrca,sm noben od naju ni hotu nč narest.učasih mi je kr žou,d nism nč nardila u tej smeri,d bi bla skup... nazadne je prstaou z mojo bivšo sošolko k sta še zmer skup in čist zalublena
on je pa drgač tud moj "mož"-mislm d naju je en poroču al kaj... se ne spomnm več.uglavnm zmer k se vidmo mi reče:"žena..." 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]