soplesalec na maturantskem plesu

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 18. Sep. 2007 15:25

Ja mi smo pri plesni šoli Urška...
Tako, da dobijo na dva 60€...kaj to služjo na nas ej :?
Je moj znoru in reku, da greva v LJ plesat...

Ja glede staršev morm premislt ornk...ampak ko bi bli lahko vsaj na ta večer kot družina ane...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
*Bejb*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Bejb* » 18. Sep. 2007 18:02

Mene pa samo zanima ali ste punce fanta oz. sošolca same vprašale, če bi z vami plesal ali je moška stran naredila prvi korak? :D Za valeto je sošolec mene vprašal, zdaj pa bomo še vidli, ker bo maturantski kmalu tu. :)
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 18. Sep. 2007 19:50

Pr nas u klasu je blo 30bab..tko, da smo tiste katere nismo mele soplesauca(fanta,brata,bratranca,prjatla) plesale s šolo v kateri so bli sami fantje..pa se je nekak porazdelilo.

Jst sm mela kr uredu plesauca ;) je dobr plesou, štekala sva se...ni panike sploh..(glede na to kako so ene mel lesene :) )
Zbrau me je pa on..pač na prvih plesnih vajah smo se zbral..k men sta dva prstopila pa sm kr prauga zbrala..

No s to šolo smo pol met seveda tut maturantski ples skupi..fajn je blo ja..

Em Tigi jst sm mela isti problem, koga povabt da bo usem prou..mela sm na voljo 5"sedežou"..z mano vred..se prau da bi lahk pršla mami pa njen pa fotr pa njegova..in jst bi bla umes..iz vljudnosti sm povabila tko, sam je fotr odklonu povabilo ker je prej tut bratu že..tko da je šla mami pa njen pa brat pa njegova..pač sproščeno na easy..lej ne sekiri se..poveš jim pa lahko da bo to tvoj večer pa da ne mislš prenašat kakih grdih pogledou..vrjamem da je težko zbirat..lahko pa da kdo niti ne bo meu želje..
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 18. Sep. 2007 21:53

Tigi napisal/-a:Ja mi smo pri plesni šoli Urška...

Sam to je pa ful čudn. Js sm mela letos maturanca (Urška) in sm plesala s svojim fantom. Plesne mu ni blo treba plačat, ker je bil starejši in ni blo važn pri kateri plesni šoli je plesal takrt (in ni plesal pr Urški). Plačala se je samo karta za večerjo.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 18. Sep. 2007 23:27

freaky napisal/-a:

Sam to je pa ful čudn. Js sm mela letos maturanca (Urška) in sm plesala s svojim fantom. Plesne mu ni blo treba plačat, ker je bil starejši in ni blo važn pri kateri plesni šoli je plesal takrt (in ni plesal pr Urški). Plačala se je samo karta za večerjo.

enako pri meni..niso nič komplicirali. Običajno niti kart niso gledal :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 19. Sep. 2007 19:17

Sugar_baby napisal/-a:
freaky napisal/-a:

enako pri meni..niso nič komplicirali. Običajno niti kart niso gledal :D

Mi smo tud pr Urški( učil se bomo sam valček pa četvorko),..jutr bom glih plačala za oba..čeprov ja uni šoli kamor hod pa moj(Novo Mesto) majo pa neko drugo plesno šolo..tko da če bova hotla na oboje bova mogla dvakrat plačat :( No sej če bomo na obeh maturancih sam valček pa četvorko plesal ne bo panike..sam če bodo pa pr njemu še kej več bova mogla pa še k njemu na plesne.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 19. Sep. 2007 19:47

Mah ja sej to je bedno ja...
No sej zdej sem neki predstavnica razreda pa šeen fant je pa mam mogoče zastonj tk se neki govori...kako pa kaj pa še zvem v prihodnosti...
Ja sej v petek se zmenmo kako bomo kej plesal pa bom jaz takoj lepo rekla pač plešem s fantom pa če bo profesor neki pameten pa sploh nam plesala ker silil kdo bo s kom plesu nebodo...
Tlele sem pa jaz full zakompleksana...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 19. Sep. 2007 19:52

Mi smo tud pr Urški, pa ma moj fant zastonj, ker je ze plesu, v bistvu bi moglamet tud js zastonj, ker sem ze lansko leto z njim plesala na njemovem maturantskem, sam so kr neki mutili.

Kere termine pa mate?
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 19. Sep. 2007 19:53

mi mamo tud pri urški....
jz plešem s fantom, sam me pa zanima pol k je večerja pa to... a samo 5 jih največ lahko sedi za eno mizo? ker če je tko, se men pol nekak ne izide, pa še spodob se da je zravn tud tvoj soplesalc tko da nvem... :?
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 19. Sep. 2007 20:05

Ja koga si pa vse povabila?
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 19. Sep. 2007 20:06

Nadine napisal/-a:mi mamo tud pri urški....
jz plešem s fantom, sam me pa zanima pol k je večerja pa to... a samo 5 jih največ lahko sedi za eno mizo? ker če je tko, se men pol nekak ne izide, pa še spodob se da je zravn tud tvoj soplesalc tko da nvem... :?

ne vem kako mate vi s placom..mi smo mel tko da naj bi jih 5 da se nam je izšlo..če je kdo meu koga manj je pol stou "podariu" tistmo k je rabu..smo se use zmenil..
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Panasonic » 19. Sep. 2007 20:09

Pr ns si loh meu na maturancu folka sabo kokr si hotu, brez omejitve, so se organizatorji nm prilagajal in ne mi organizatorju...
Uporabniški avatar
Lady*Bird
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 9. 2007
Kraj: ¤Space¤

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady*Bird » 20. Sep. 2007 15:56

eee... jst sm ga mela lani pa sm plesala z mojim sosolcam. blo je pa tko .. da jst sm iskala soplesalca.. njega je pa njegova biuša pustial na cedilu..- in pol sma midva plesala pa sma se tud fuuuuul dobr ujela, tko d sm ponosna res :D::D:D:D:D: :P
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a super_shine » 28. Sep. 2007 15:36

mi smo meli pa učeri prvič plesne pa plešem z enim sošolcem, k sm mu js rekla, ker sva pač oba bl na koncu ostala :D

mal nama je blo obema nerodno, ker nimava sicer nevem kakšnega kontakta (v bistvu je na splošno bolj tih), ampak kar mi je blo hecno je, da sem ga skos mela za čistga flegmatika, ampak učeri se mi je pa zdeu res neki čis živčen :P halo, sej sam plešeš, big deal, sej js tut ne znam (še). lol, kakšn vpliv mam :D :D
Uporabniški avatar
*kristinca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 4. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *kristinca* » 28. Sep. 2007 15:41

Jst sm plesala s sšolocem, za katerega sm vedno govorila, da nikoli ne bi plesala z njim :D Je pač tako naneslo, in na koncu ni izpadlo tako slabo :D
Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov