soplesalec na maturantskem plesu

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*jagodka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *jagodka* » 25. Feb. 2007 10:19

Imamo že temo, kakšno obleko imeti na maturantskem plesu, zdaj pa se razpišite še, s kom ste plesale (ali je bil vaš soplesalec vaš fant, sošolec, brat...), pa tudi tiste, ki še boste, pa že veste (za naslednje leto). :wink:
V ljubezni in vojni je dovoljeno vse.
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 25. Feb. 2007 11:15

Jaz sem plesala s sošolcem, ki je hkrati bil moj fant :D ! Sicer me je že nekaj časa prej vprašal če bi plesala z njim, med plesnimi pa je nekako preskočila tista iskrica in sva postala tudi par. Prej se pa nikoli nisva gledala kot kaj več, ampak samo kot sošolca in prijatelja :D ! Lušno je bilo to ja :P !
Uporabniški avatar
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ×mishy× » 25. Feb. 2007 11:38

nisem plesala na maturancu. če pa bi pa bi s fantom, ki je bil takrat moj sosošolec :wink:
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 25. Feb. 2007 11:41

jst tut nism plesala na maturancu... sicer sm mela enga soplesalca iz ene druge šole, sam je enkrat kr nehu hodt na plesne in seveda sm pol izvisela :? :evil:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 25. Feb. 2007 11:51

Meni je pa plesalca "zrihtala" frendica. Mi je predstavila fanta, ki zelo rad pleše in mu rekla, da tudi to sigurno ne bi bil problem zanj. No ja, in potem sva se ful zaštekala in bla kak mesec celo par. Sva se pa že prej zmenila, da tudi če neheva, vseeno pleševa skupaj dalje. In tako je tudi bilo. Na maturancu je bilo pa itaq zakon. Bil je zelo prijazen do mene, pravi gentleman. :D
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 25. Feb. 2007 11:53

Jst sm tud mislna, da bom brez soplesalca, pa sm pol dobila enga iz druge šole. Bil je reees faca, skoz sva se smejala, pa še plesou ni slabo :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 25. Feb. 2007 11:54

Jaz sem plesala s svojim fantom :flower:; bilo je fajn, majhen problemček je bila le razlika v višini (ker je višji od mene za dobrih 20 cm, jaz pa nisem želela imeti astronomsko visokih petk) ... Ampak nekako je uspelo. :)
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 25. Feb. 2007 12:04

Tudi jaz sem plesala s svojim fantom, ki je bil hkrati moj sososolec. Blo je super in se zdaj velikokrat pogledava slike in video in se nasmejiva.
Uporabniški avatar
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objavaNapisal/-a Tr|n|ty » 25. Feb. 2007 12:06

Jst sm plesala s sosošolcem (je bil paralelka). Ubistvu smo se pobližje spoznal na maturancu in pol sva se odločla, da bova pač skupi plesala. Problem je bil, ker sm mu bla jst pol všeč (on pa meni s te plati res ne) in mu nisem mogla prej povedat da mi ni, ker bi mi blo pol mal bed do konca z njim na plesne hodit. :oops:
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 25. Feb. 2007 12:11

Plesala sm s sošolcem s katerim sva v prvem letniku skor neki mela.. sej pomojm je zato men reku k je mislu da še kej bo :lol: Ah ne sej bi z lubijem plesala pa nism vedla kakšen bo mel urnik in nism upala pol se z njim zmenit (kaj če sploh ne bi mogel na plesne hodit). Je blo pa mi skor boljš da sem s sošolcem plesala, se ga bom cel lajf spominjala na ta račun pomojm :)
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2005
Kraj: Disturbia

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny Muffin » 25. Feb. 2007 12:12

Sem plesala s svojim fantom. Čeprav mu ni blo zmeraj lahko prit na vaje. Ampak nevem če sem sploh mela drugo izbiro, glede na to da so me verjetno vsi sošolci (pa še tričetrt fantov iz drugih oddelkov) meli za čudno :roll: :lach:
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 25. Feb. 2007 12:20

Jaz sem plesala s fantom, ker je bilo v našem razredu razmerje fantje:punce 1:14 :D pa tudi v paralelki je primanjkovalo fantov...
Sem pa bla ful jezna ker on na svojem maturancu ni plesal z mano ampak z eno sošolko, ki ji je bil ful všeč (pomoje je ona tudi mislila da bo kaj), jaz pa sem se na plesu počutila ful odveč :( Pol ko sva bila na mojem pa nisem želela da bi se on počutil osamljeno, ker ni nikogar poznal, zato sem bila skoz z njim in skoraj nič s sošolci...nasploh sem bila ful razočarana nad maturancem (obleka, frizura) in nimam preveč lepih spominov.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 25. Feb. 2007 12:27

Js na svojem maturantskem plesu se nisem plesala. Sem pa plesala s svojim fantom na njegovem maturantskem plesu. Na svojem bom pa tud z njim - ce bo bog dal :D
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 25. Feb. 2007 12:38

Sicer pa s samo organizacijo in izvedbo maturantskega plesa nisem bila zadovoljna. Natrpana hotelska avla (še dobro, da smo imeli prej generalko in sem tako lahko staršem povedala, kje stojim, drugače me sploh ne bi videli), na posnetku je vidno, kako so avstrijski upokojenci s potovalkami šli med plesnimi pari, ko smo plesali četvorko (ker smo pač zasedli hodnik in niso mogli počakati 10 minut, da odplešemo do konca :roll: ); zelo me je motilo to, da je bilo "plesišče" ločeno od miz, za katerimi smo sedeli (bile so v jedilnici); in definitivno je bilo preveč ljudi. Prejšnje generacije so bolj omejevali, ker so imeli po 4je razredi skupaj maturantski ples, v naši generaciji pa je bilo 5 oddelkov in smo ples imeli v dveh delih. Še sreča, ker si sploh ne predstavljam, da bi bilo na plesišču še 30 ljudi več. No ja, vsaj hrana je bila (začuda) dobra in na postrežbo nismo čakali dolgo.

Moj spomin na maturantski ples ni ravno tak, da je to bil oh in sploh legendaren dogodek - sem se pač sprijaznila in se poskušala imeti lepo. Najboljši pa je spomin na sošolca, ki smo ga peljali domov; bil je tako pijan, da je komaj stal oz. sedel, moj fant ni smel peljati več kot 20, 30 km/h, ker je sošolcu bilo zelo slabo. In ko smo ga odložili pred hišo, ni šel k vhodnim vratom, ampak nekam za hišo, jaz pa v paniki za njim ... :lol: Saj se niti ne spomnim, če je potem tam vzel ključ ali ne; na koncu je "srečno" uspel priti v hišo skozi glavni vhod. :D Saj zadeva ni smešna, ampak jaz in dve sošolki, ki sta bili v avtu, smo se smejale kot pribite. :lol:
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2005
Kraj: Disturbia

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny Muffin » 25. Feb. 2007 12:54

FairyAngel napisal/-a:Sicer pa s samo organizacijo in izvedbo maturantskega plesa nisem bila zadovoljna. Natrpana hotelska avla (še dobro, da smo imeli prej generalko in sem tako lahko staršem povedala, kje stojim, drugače me sploh ne bi videli), na posnetku je vidno, kako so avstrijski upokojenci s potovalkami šli med plesnimi pari, ko smo plesali četvorko (ker smo pač zasedli hodnik in niso mogli počakati 10 minut, da odplešemo do konca :roll: ); zelo me je motilo to, da je bilo "plesišče" ločeno od miz, za katerimi smo sedeli (bile so v jedilnici); in definitivno je bilo preveč ljudi. Prejšnje generacije so bolj omejevali, ker so imeli po 4je razredi skupaj maturantski ples, v naši generaciji pa je bilo 5 oddelkov in smo ples imeli v dveh delih. Še sreča, ker si sploh ne predstavljam, da bi bilo na plesišču še 30 ljudi več. No ja, vsaj hrana je bila (začuda) dobra in na postrežbo nismo čakali dolgo.

Hehe, in vse to... thanks to Hotel Radin & Show Band Klobuk (al kajkoli so že bli ti nesposobneži)

Meni je poleg vsega zgoraj naštetega bila tudi glasba čisto zgrešena. Halo! Saj niso igrali za naše starše temveč za nas :roll:

Priznam, da mi je bil maturantski ples mojega fanta dosti bolj zabaven, čeprav nisem bila njegova soplesalka. Zagotovo sem na njegovem plesala več kot na svojem. :D
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]