soplesalec na maturantskem plesu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
anahirbd - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2007
- Kraj: štajerska
bambina x napisal/-a:anahirbd a vam ne uredi tega plesna šola? pri nas majo oni preko šopke za punce, za plesalce pa mamo nekaj, kot neka medalja .. ne vem, kak naj to opišem ... pač pripnemo mu na srčno stran ...
Ne, nazalost. Si mormo kr lepo sami. Oo vidim da je vam fajn.. to je sam dodatno delo,da mu morm to zdej dat delat.
Josephine, hehe a neda da so fajni? sam kok bom js zdržala u njih. Uf.
-
*~Liesl~* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
No mi moramo do ponedeljka prinest v šolo denar za plesne vaje in si najt soplesalca. Jst ga pa še zmerej nimam
V razredu je 19 punc in 7 fantov... težka bo. Upam samo, da bomo imel vaje še s kakšno drugo šolo, na kateri je veliko fantov, če si ne najdem drugega soplesalca. Je tu kdo, ki bo letos plesal pri Urški in je brez soplesalke?

Take me away cuz in your eyes I'd like to stay...
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Ti pejd kar v "napad" dokler so še fantje fraj
Enga si naglej pol pa kar..
sem se zdaj spomnila kak problem je bil lani okrog teh plesnih pa plesalcev itn..nekateri so si pošteno zakomplicirali življenje povsem po nepotrebnem. So ženske kar čakale, da jim plesalec pade z..hm nevem kod..jaz pa vem, da sem imela že mal preštudirano z kom bi lahko plesala, ker je bil fant resen, pa tak priden in sem vedela, da bo redno hodil na vaje pa tud voljo je imel plesat ni bil kak trd šotor:) Pa sem tud šla kar direkt do njega in si zrihtala plesalca v 2 minutah...ma so bile vse tiste kokoške kar tko
jaz pa vsa vesela, da imam super plesalca..ooo jaa vam bo lepo..kje so že ti časi,bi takoj mela spet maturanca..vsak vikend vaje..super je bilo kar zavidam vam vsem ki vas to še čaka 

sem se zdaj spomnila kak problem je bil lani okrog teh plesnih pa plesalcev itn..nekateri so si pošteno zakomplicirali življenje povsem po nepotrebnem. So ženske kar čakale, da jim plesalec pade z..hm nevem kod..jaz pa vem, da sem imela že mal preštudirano z kom bi lahko plesala, ker je bil fant resen, pa tak priden in sem vedela, da bo redno hodil na vaje pa tud voljo je imel plesat ni bil kak trd šotor:) Pa sem tud šla kar direkt do njega in si zrihtala plesalca v 2 minutah...ma so bile vse tiste kokoške kar tko

-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
hm....tudi jaz sem že dala skozi ples...letos marca...mmm..blo je res čudovito hoditi na vaje..in podobno..tisti ki so to zamudili jim je lahko resnično žal...
res pa je da ti svetujem da si izberi plesalca ob katerem se boš počutila fajn..in se bosta znala ujet..ker je res neprijetna zadeva ki jo je doživela moha sošolka ko je mela plesalca takšnega ki je bil res in samo plesalec...nič se ni pogovarjal vedno ga je ona kontaktirala(za vaje)...na maturantskem sta odplesala svoje vaje in šla vsak po svoje...niti pijače nista spila skupaj...vse kar mata sta slike..hehe..meni je to malo smešno..moreš se nekako ujeti z nekom ki pleše s tabo...ne pa da vse skup zgleda kot neka prisila...mah...
res pa je da ti svetujem da si izberi plesalca ob katerem se boš počutila fajn..in se bosta znala ujet..ker je res neprijetna zadeva ki jo je doživela moha sošolka ko je mela plesalca takšnega ki je bil res in samo plesalec...nič se ni pogovarjal vedno ga je ona kontaktirala(za vaje)...na maturantskem sta odplesala svoje vaje in šla vsak po svoje...niti pijače nista spila skupaj...vse kar mata sta slike..hehe..meni je to malo smešno..moreš se nekako ujeti z nekom ki pleše s tabo...ne pa da vse skup zgleda kot neka prisila...mah...
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
pa kko da morte met ze vse doloceno s kom boste plesale ter denar in te zadeve..? saj se vaje ponavadi zacnejo komaj nekje po novoletnih pocitnicah.. umes pa si loh se 3x premislte s kom boste plesale.. 

Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
sixty napisal/-a:saj se vaje ponavadi zacnejo komaj nekje po novoletnih pocitnicah.. umes pa si loh se 3x premislte s kom boste plesale..
Kateri konec predrage Slovenije ima tako? Pri nas, celjski okoliš, začne z vajami najkasneje po "krompirjevih" počitnicah. Pač odvisno kdaj imaš maturanca in pri kateri plesni šoli. Ker se pri nas začnejo maturanci z zadnjim vikendom v januarju. Mi smo ga imeli 21.2. in smo začeli z vajami v začetku oktobra, imeli pa smo nekje 10 vaj več kot druge plesne šole. Drugače pa sem plesala s kolegom, ki mi je bil tudi všeč oz. sem bila takrat zaljubljena vanj. Je bil kar problem zame, ker ga nisem in nisem mogla prebolet.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
mi smo meli spoznavni večer(še z eno šolo) nekje oktobra...mislim pa da so se plesne začele...hm....kaj vem...mislim da novembra al pa decembra...potem maturantki ples pa smo meli marca
za plačat smo meli 35 evrov....
za plačat smo meli 35 evrov....
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:38, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]