So res vsi moski isti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Sej pa te nism nč napadla . Je res, da ma tut velik tipov svoje muhe, pa da nas ne sprejmejo take kot smo, ampak sej tut me pogosto ne njih. In če se tip kar naenkrat začne drugače obnašat, to ne pomeni nujno, da je z njim nekaj narobe, če smo pa me vredu in vse laufa-če bi res vse laufal kokr more, bi tut tip še naprej bil tisti fajni dečko, ki smo ga spoznale. In tut tole zdej ne leti direkt nate funny baby, ampak govorim na splošno, ker velik ljudi na koncu pride do zaključka, da so se stvari končale zato, ker je partner/-ica bil/bla čuden/čudna, prepogosto pa si ne priznamo, da smo mal tut sami krivi, ker smo kej delali narobe.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
jullia_ napisal/-a:A ne govoriš o tem, da te prijatelji puščajo na cedilu? Od kje zdaj fantje?
to sem dala primer, kako se tipi obnasajo. Sej ni vse samo z mano povezano. So tudi tipi, prijatelji, sosolci, sodelavci,... od mojih kolegic isti.
Zato je tudi naslov teme tak "so res vsi moski isti".
Jst vem, da niso vsi isti, jih je pa veliko. Samo vidim tudi pri drugih prijateljicah kako je.
- funny baby
- Komunikatorka
*cheRry* napisal/-a:Sej pa te nism nč napadla . Je res, da ma tut velik tipov svoje muhe, pa da nas ne sprejmejo take kot smo, ampak sej tut me pogosto ne njih. In če se tip kar naenkrat začne drugače obnašat, to ne pomeni nujno, da je z njim nekaj narobe, če smo pa me vredu in vse laufa-če bi res vse laufal kokr more, bi tut tip še naprej bil tisti fajni dečko, ki smo ga spoznale. In tut tole zdej ne leti direkt nate funny baby, ampak govorim na splošno, ker velik ljudi na koncu pride do zaključka, da so se stvari končale zato, ker je partner/-ica bil/bla čuden/čudna, prepogosto pa si ne priznamo, da smo mal tut sami krivi, ker smo kej delali narobe.
Ja, sej vem
Sej zato pa pravim, da takrat, ko kaj naredimo narobe (punce) naj nam fantje to povejo, ne pa, da govorijo, da je vse ok, obnasajo se pa cudno.
Ce bi jst vedela, da sem nekaj naredila narobe, bi se pogovorila, ker pa ne vem in imam obcutek, da ni bilo nic narobe z moje strani, ne morem vedet kaj je narobe.
Jst osebno vem, da sem se do vseh prijateljev vedno obnasala normalno, pa so kar naenkrat postali cudni, med tem, ko drugi ne.
Recimo, ce je v moji druzbi pet fantov, se od tega vsaj trije obnasajo cudno, pa se jst do vseh petih obnasam enako.
Se mi pa zdi nekako logicno, da se bom zacela sprasevati kaj je kar naenkrat narobe in se mogoce posledicno tudi cudno obnasala, ce se bo nekdo do mene zacel cudno obnasati iz neznanega razloga.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
funny baby napisal/-a:Recimo, ce je v moji druzbi pet fantov, se od tega vsaj trije obnasajo cudno, pa se jst do vseh petih obnasam enako.
A si prepričana? Jaz se niti do dveh ljudi ne obnašam enako, kaj šele do petih tipov iz iste družbe. Eni ljudje so mi bolj simpatični, pa sem potem bolj prisrčna v odnosu do njih, drugi pa manj, nanje najprej začnem ogenj bruhat
- funny baby
- Komunikatorka
jullia_ napisal/-a:funny baby napisal/-a:Recimo, ce je v moji druzbi pet fantov, se od tega vsaj trije obnasajo cudno, pa se jst do vseh petih obnasam enako.
A si prepričana? Jaz se niti do dveh ljudi ne obnašam enako, kaj šele do petih tipov iz iste družbe. Eni ljudje so mi bolj simpatični, pa sem potem bolj prisrčna v odnosu do njih, drugi pa manj, nanje najprej začnem ogenj bruhat
Ja, popolnoma prepricana! Dokler se oni do mene obnasajo lepo se tudi jst do njih. Ce pa me kaj moti, povem to na lep nacin in nikoli ne zalim ali kaj podobnega.
Sej sem omenila prejle, ce se kdo iz neznanega razloga cudno obanasa do mene se posledicno tudi jst do njega, vendar ne zaljivo.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Tako kot je določena populacija moških kretenov, je tudi ženska populacija.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
To, da so usi isti se zdi mogoče tut zato, kr se osebi ponualajo isti uzorci (zavestno al ne).
Če bi se enkrat odločla it čist u drugo smer od njej klasično pričakovane, bi se mogoče tut predpostauka o istem spremenila.
Če bi se enkrat odločla it čist u drugo smer od njej klasično pričakovane, bi se mogoče tut predpostauka o istem spremenila.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Mahagonij napisal/-a:Aloha, nimas ti istega problema? Kolikor berem, vedno na podobne kalibre naletis.
Ne, nimam. Sploh zadnji dečko je daleč od tega, da bi biu enak kot ostali.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
Aloha napisal/-a:To, da so usi isti se zdi mogoče tut zato, kr se osebi ponualajo isti uzorci (zavestno al ne).
kak pa se naj odločim it v drugo smer?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov