So res vsi moski isti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
funny baby napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Za prijateljice mogoče ne, ampak majkemi, da so ženske v povprečju bolj čudne od tipov.
In če govorimo o hinavščini, neiskrenosti, zavajanju,... to smo pa sploh svetovne prvakinje.
Hinavščina mogoče. Neiskrenost, zavajanje,... A-a, vsaj moj krog prijateljic ni tak. Tud drugace poznam dost deklet, se iz osnovne sole, srednje,... niso take. Mogoce glede praznih obljub, ampak se vedno opravicijo, medtem ko tipi ne. Recimo cakam kaksno prijateljico, zamuja pol ure, pa poklice. Cakam kaksnega tipa, zamuja pol ure, eno uro, uro pa pol,... se naslednjic niti ne opravici, niti ne pove zakaj ga ni bilo, niti ne poklice, da ga ne bo,... pa je bila pobuda njegova, da se dobiva.
Ja jaz ne govorim o prijateljicah, ampak o ženskah na splošno.
Je pa res, da smo ženske do žensk precej manj tolerantne, kot smo do tipov. Kar sebe poglej, tip te ignorira, kensla, ti ga pa še vedno smatraš za svojega prijatelja. Če bi bila na njegovem mestu ženska, bi že zdavnaj letela ven iz tvojega kroga zaupanja.
Tako da si si v bistvu čisto sama kriva, da tipi s teboj pometajo, ker jih čakaš po uro in pol, pa se boš naslednjič spet dobila z njimi. A je vredno?
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
Ne niso vsi moški isti..prav tako kot ženske nismo vse iste...in čeprav pride skoraj pri vsaki osebi obdobje, ko vse mečemo v isti koš, še zdaleč ni tako kot v tistem trenutku mislimo.. Navsezadnje ljudje smo si različni, nekateri zelo različni..Vsak od nas ima napake, nihče ni popoln.. Vendar je razlika, ali so te napake zelo moteče za nasprotni spol,ali se jih da spregledati oz ga sprejmemo z napakami vred...
Obstajajo pa seveda tudi takšni ljudje(mednje spadajo tudi ženske!), ki dajejo razne obljube, in potem pozabijo na njih, ki ne vedo, kaj si v bistvu želijo, kaj hočejo... In če so ti te stvari zelo moteče, se enostavno umakneš od takšnih ljudi, kot pa da brezveze tratiš čas zanje, ker ne boš nič dosegla...
navsezadnje obstajajo tudi takšni moški ne obljubljajo veliko, pa znajo vseeno presenečat in osrečit..ali pa takšni, ki obljubljajo in se teh obljub tudi držijo.. In tega ne moremo sodit po spolu, temveč po karakterju človeka!
Obstajajo pa seveda tudi takšni ljudje(mednje spadajo tudi ženske!), ki dajejo razne obljube, in potem pozabijo na njih, ki ne vedo, kaj si v bistvu želijo, kaj hočejo... In če so ti te stvari zelo moteče, se enostavno umakneš od takšnih ljudi, kot pa da brezveze tratiš čas zanje, ker ne boš nič dosegla...
navsezadnje obstajajo tudi takšni moški ne obljubljajo veliko, pa znajo vseeno presenečat in osrečit..ali pa takšni, ki obljubljajo in se teh obljub tudi držijo.. In tega ne moremo sodit po spolu, temveč po karakterju človeka!
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
jullia_ napisal/-a:funny baby napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Za prijateljice mogoče ne, ampak majkemi, da so ženske v povprečju bolj čudne od tipov.
In če govorimo o hinavščini, neiskrenosti, zavajanju,... to smo pa sploh svetovne prvakinje.
Hinavščina mogoče. Neiskrenost, zavajanje,... A-a, vsaj moj krog prijateljic ni tak. Tud drugace poznam dost deklet, se iz osnovne sole, srednje,... niso take. Mogoce glede praznih obljub, ampak se vedno opravicijo, medtem ko tipi ne. Recimo cakam kaksno prijateljico, zamuja pol ure, pa poklice. Cakam kaksnega tipa, zamuja pol ure, eno uro, uro pa pol,... se naslednjic niti ne opravici, niti ne pove zakaj ga ni bilo, niti ne poklice, da ga ne bo,... pa je bila pobuda njegova, da se dobiva.
Ja jaz ne govorim o prijateljicah, ampak o ženskah na splošno.
Je pa res, da smo ženske do žensk precej manj tolerantne, kot smo do tipov. Kar sebe poglej, tip te ignorira, kensla, ti ga pa še vedno smatraš za svojega prijatelja. Če bi bila na njegovem mestu ženska, bi že zdavnaj letela ven iz tvojega kroga zaupanja.Tako da si si v bistvu čisto sama kriva, da tipi s teboj pometajo, ker jih čakaš po uro in pol, pa se boš naslednjič spet dobila z njimi. A je vredno?
Ne, ne nebi letela ven. Zame so v mojem krogu prijateljev vsi tako moski kot zenske enakovredni. Nihce ne bi kar tako letel ven. Imam prjateljico, ki ze od nekdaj laze... pa je se vedno med nami, je pa res, da je ne jemljemo vedno resno, ker jo ze tako dobro poznamo, da vemo kdaj laze. Tega pa recimo pri cloveku, ki ga komaj spoznavas ne mores vedeti. In ravno, ko mislis, da je clovek vredu spremeni svoj obraz.
In vedite, da vem, da so tudi nekatere zenske take. Ampak je velika razlika imeti recimo prijateljico, ki jo poznas ze od vrtca in ves kaksna je... kot pa spoznati tipa, misliti, da je ok, se mogoce zaljubiti potem pa on sele pokaze pravi obraz.
- funny baby
- Komunikatorka
jullia_ napisal/-a:Ja no evo, pri teh tipih si že spoznala pravi obraz, pa še vedno skočiš na vsak njihov poziv. Zakaj?
Zakaj? Zato, ker so bili dolgo prijazni in so mi v bistvu taki zlezli pod kozo. Zdaj pa je v bistvu malo tezko vse skupaj pustiti. Ne vem, mogoce pa je bila ta prijaznost samo krinka, da so me pridobili na svojo stran. Saj pa zdaj isto delajo z drugimi. Prijazni in nato sele pokazejo svoj pravi obraz. Potem pa je takole: eno ima, da mu dela usluge, drugo, da mu kuha, tretjo da mu pomaga pri tezavah,...
Sicer pa ne, ne skocim na vsak njihov poziv. Priznam vcasih sem, ves prijazen po telefonu in oh in sploh, pa sem mislila, da bo vsaj malo drugace, ko pa se srecamo pa vse isto.
Zal mi je, da to delajo tudi drugim, ki pa se ne vedo v kaj se spuscajo oziroma kako bo. Zdaj bi se se lahko umaknile, ko bodo pa prevec "zaljubljene" bo pa prepozno in bodo lahko pometali z njimi.
- funny baby
- Komunikatorka
jullia_ napisal/-a:Ajaaa,... torej so tvoji posti v tej temi mišljeni popolnoma atruistično? "Babe, stran od mojih frendov,... samo prizadeli vas bodo."
Ja, bravo, vse hocem imet zase Take tipe? I dont think so. Tezko je iti od njih stran, zaradi vsega kar se je zgodilo na zacetku to je res. Ampak, da bi imela vse take tipe zase pa ceprav samo kot prijatelje? Na-a
Lahko tudi tebi kaksnega zrihtam jullia
-
*LariSSa* - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2007
Niso isti, niso! Vsak je pač sam svoj. Problem je v tem, da se ljudje zelo težko prilagajamo eden na drugega. Prilagodimo se na družinske člane npr.. oče je tečen za znoret, brat je sex maniak, sestra je zahrbtna za umret, itd itd... vse spregledamo, vse sprejmemo in živimo naprej.. ampak pri ljudeh, ki pa niso naši družinski člani, je vsaka njihova mana tako zelo ogromna in nedopustna, naravnost čudaška, pa kako je lahko tak?! Tako je pač pri moških, ki jih spoznavamo... vsak ima nekaj, kar nam ni po godu. Spoznaš enga in te nervira s tem, spoznaš drugega, te z drugim itd. Nikoli ne moremo najti nekoga, ki bi nam 100% ustrezal, nekaj že ima, da smeta ampak zdaj je odvisno, kolk smo se pripravljene prilagoditi, koliko smo pripravljene sprejeti, prenesti, v končni fazi prenašati. Jaz sem imela nekoč krasnega fanta, ampak tako zelo me je nerviral s tem, da sem vedno jaz bila tista, ki je čakala. Sicer je bil wuao, ko si je vzel čas. No sva končala, je prišel drugi, ki se je dobesedno obesil name, oh kako sem pogrešala tisto svobodo, ki sem jo pri prejšnjem preklela 1000x... pa sem dobila novega, strogo resen... ajmo delat, familija, otroci.. mama mia sem pobegnila iz same panike. Dobim novega je pa bluzil, ah življenje je tak easy je skoz ponavljal
Npr, moj kolega že leta ga poznam... njega njegove bivše naravnost sovražijo, imajo ga za vse, samo za človeka ne, sej z nobeno ni zdržal dlje kot mesec ali dva. Taki lojz je, neodgovoren, sam žural bi ga, pil s kolegi, pa sexal seveda. Ampak kot kolega je zakon. Zadnjič ga srečam, mi pove, da ima punco. heh, a res, dan, dva? teden? ne, pol leta. Wuao, pa vsaka čast, to pa mora biti neka super deklica. Ja, ne teži mi! Evo, najdo je deklico, ki ga je sprejela takšnega, pusti ga, da dela kar hoče in on je zaljubljen v njo čist do kraja in ona je srečna.
Tako je, sprejet jih je treba, če ne moreš, greš naprej, zavedati se je pa treba, da imamo vsi nekaj, kar nekoga drugega blazno moti. In ja, vsak tip bo nekaj imel. Prilagajanje, prilagajanje... samo to je potrebno. On se prilagodi meni, jaz njemu in sva lahko super srečna, če to oba hočeva. Noben pa ne mara tečne riti zraven sebe.. pa kaj si zj to, zakaj nisi tisto, pa zakaj ne bi rajš ono, ah ja, vsak bi prej ali slej pobegnil.
Npr, moj kolega že leta ga poznam... njega njegove bivše naravnost sovražijo, imajo ga za vse, samo za človeka ne, sej z nobeno ni zdržal dlje kot mesec ali dva. Taki lojz je, neodgovoren, sam žural bi ga, pil s kolegi, pa sexal seveda. Ampak kot kolega je zakon. Zadnjič ga srečam, mi pove, da ima punco. heh, a res, dan, dva? teden? ne, pol leta. Wuao, pa vsaka čast, to pa mora biti neka super deklica. Ja, ne teži mi! Evo, najdo je deklico, ki ga je sprejela takšnega, pusti ga, da dela kar hoče in on je zaljubljen v njo čist do kraja in ona je srečna.
Tako je, sprejet jih je treba, če ne moreš, greš naprej, zavedati se je pa treba, da imamo vsi nekaj, kar nekoga drugega blazno moti. In ja, vsak tip bo nekaj imel. Prilagajanje, prilagajanje... samo to je potrebno. On se prilagodi meni, jaz njemu in sva lahko super srečna, če to oba hočeva. Noben pa ne mara tečne riti zraven sebe.. pa kaj si zj to, zakaj nisi tisto, pa zakaj ne bi rajš ono, ah ja, vsak bi prej ali slej pobegnil.
čє נιн ηє мσяєš ρяєρяιčαтι, נιн zмє∂ι!
- matejka**
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: MB
funny baby napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Ja no evo, pri teh tipih si že spoznala pravi obraz, pa še vedno skočiš na vsak njihov poziv. Zakaj?
Zakaj? Zato, ker so bili dolgo prijazni in so mi v bistvu taki zlezli pod kozo. Zdaj pa je v bistvu malo tezko vse skupaj pustiti. Ne vem, mogoce pa je bila ta prijaznost samo krinka, da so me pridobili na svojo stran. Saj pa zdaj isto delajo z drugimi. Prijazni in nato sele pokazejo svoj pravi obraz. Potem pa je takole: eno ima, da mu dela usluge, drugo, da mu kuha, tretjo da mu pomaga pri tezavah,...
Sicer pa ne, ne skocim na vsak njihov poziv. Priznam vcasih sem, ves prijazen po telefonu in oh in sploh, pa sem mislila, da bo vsaj malo drugace, ko pa se srecamo pa vse isto.
Zal mi je, da to delajo tudi drugim, ki pa se ne vedo v kaj se spuscajo oziroma kako bo. Zdaj bi se se lahko umaknile, ko bodo pa prevec "zaljubljene" bo pa prepozno in bodo lahko pometali z njimi.
Takih prascev, pa če tudi so bli najprej prijazni in se nvm kako lepo obnašali do npr. tebe, jas nebi nikoli več pogledala na tvojem mestu. pa četudi so nvm kaki frendi zde. In jih tudi nisem. Ko jih J***, jih ne pogledam več pa naj majo nvm kaki razlog da jih ni bilo. Sploh pa če bi to naredili večkrat. Nek pregovor pravi (sicer morda ne spada sem): "Če te prijatelj izda 1x, je to njegova napaka. Če te izda drugič je napaka tvoja." Been there done that. (pardon če ni prav napisano).
Ampak, da bi imela vse take tipe zase pa ceprav samo kot prijatelje? Na-a
Zakaj jih potem enostavno ne odjebeš? pa če tudi je bil začetek kao lep? tisto je preteklost.enostavno poišči frende ki bodo tega vredni, ne pa takih prascov. Postavi se za sebe, ne kliči, ne druži se več z njimi. naj delajo to drugim(se druge bodo tudi sčasoma spoznale kakšni so).
Moja izkušnja: z enim sosolcem sn se zmenila za kavo. In seveda ded ne pride. Ne pokliče, ne pove nič...Je bil vsak dan na msn - mu tud pisalo da je kao bolan, ampak ne ni mogo poklicat da ga nebo.Še celo izklopljen mobi je meu. PUUJS. ok in on men po 2h TEDNIH reče, da ni mogu prit k je biu bolan. Ok po dveh tednih??? In pol še on reče da hoče še eno šanso da to popravi in blablabla. Je zajebu šanso z tem da ga sploh ni blo. In takim je treba pokazat, da mogoče se pa pol zamislijo da se bi mogl mal lepše obnašat.
- funny baby
- Komunikatorka
*LariSSa* napisal/-a:Niso isti, niso! Vsak je pač sam svoj. Problem je v tem, da se ljudje zelo težko prilagajamo eden na drugega. Prilagodimo se na družinske člane npr.. oče je tečen za znoret, brat je sex maniak, sestra je zahrbtna za umret, itd itd... vse spregledamo, vse sprejmemo in živimo naprej.. ampak pri ljudeh, ki pa niso naši družinski člani, je vsaka njihova mana tako zelo ogromna in nedopustna, naravnost čudaška, pa kako je lahko tak?! Tako je pač pri moških, ki jih spoznavamo... vsak ima nekaj, kar nam ni po godu. Spoznaš enga in te nervira s tem, spoznaš drugega, te z drugim itd. Nikoli ne moremo najti nekoga, ki bi nam 100% ustrezal, nekaj že ima, da smeta ampak zdaj je odvisno, kolk smo se pripravljene prilagoditi, koliko smo pripravljene sprejeti, prenesti, v končni fazi prenašati. Jaz sem imela nekoč krasnega fanta, ampak tako zelo me je nerviral s tem, da sem vedno jaz bila tista, ki je čakala. Sicer je bil wuao, ko si je vzel čas. No sva končala, je prišel drugi, ki se je dobesedno obesil name, oh kako sem pogrešala tisto svobodo, ki sem jo pri prejšnjem preklela 1000x... pa sem dobila novega, strogo resen... ajmo delat, familija, otroci.. mama mia sem pobegnila iz same panike. Dobim novega je pa bluzil, ah življenje je tak easy je skoz ponavljal
Ja, se strinjam. Ampak, me moramo sprejeti njih, oni pa nas!!! Ravno v tem je pa point. Najveckrat nas ne sprejmejo, vse mora bit po njihovo, ker (ne recem, da vsem, ampak dostim pa) jim prevec dela ponos.
Zadnjic sem nekje brala, da je en starejsi moski 50+ sexal z 12 letno deklico in to je povedal s ponosom.
Marsikater ni ponosen na svoje dobre lastnosti, ponosen je pa na slabe.
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Ni problem v tem, da bi bli vsi moški isti, bolj v tem, da nekatere punce vedno znova naletijo na take tipe, da pol pridejo do zaključka, da so vsi moški isti. In tu niso krivi tipi, bolj te punce-dobr no, naletiš na enga, dva tipa, ki ne pašeta v kategorijo "mame jih imajo rade", ampak če pa naletiš vedno na take tipe, je problem v tebi.
In če je res, da vsi moški hočejo, da je vse po njihovo, je res tut to, da velik punc hoče, da je zmeri vse po njihovo (pri čemer imajo vsaj po mojem mnenju punce prevečkrat neke svoje čudne muhe in čist razumem tipe, da majo enkrat dost teh babjih for).
In če je res, da vsi moški hočejo, da je vse po njihovo, je res tut to, da velik punc hoče, da je zmeri vse po njihovo (pri čemer imajo vsaj po mojem mnenju punce prevečkrat neke svoje čudne muhe in čist razumem tipe, da majo enkrat dost teh babjih for).
Freedom is just another word for nothing left to lose..
- funny baby
- Komunikatorka
Joj, sej nisem rekla, da punce pa nismo take.
Ampak ce je tip na zacetku kul, pa punca kul, pa vse kul, potem se pa tip brez kakrsnega koli razloga spremeni se mi zdi, da je problem v tipu ne v punci. Se najbolj se mi to zdi zato, ker tip noce povedat zakaj se je spremenil in skoz govori, da je vse ok. Je pa vidno, da ni vse ok. Potem pa seveda punca izpade taka, ker ga je pustila ceprav ji je dopovedoval, da je vse ok.
Ampak ce je tip na zacetku kul, pa punca kul, pa vse kul, potem se pa tip brez kakrsnega koli razloga spremeni se mi zdi, da je problem v tipu ne v punci. Se najbolj se mi to zdi zato, ker tip noce povedat zakaj se je spremenil in skoz govori, da je vse ok. Je pa vidno, da ni vse ok. Potem pa seveda punca izpade taka, ker ga je pustila ceprav ji je dopovedoval, da je vse ok.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov