So res vsi moski isti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 05. Apr. 2009 7:16

Niso vsi enaki, doh.
Pa tudi vsi prasci niso, ne lažejo in ne varajo vsi. Jaz si upam rečt da sem najdla svoj "izdelek z napako" ker takšnih tipov pa pomoje res več ne delajo in ga znam cenit.

Večina, ki jih poznam so pa lažnivi nezaupanja vredni prasci.
Med njimi se pa najde par izjem ja.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 05. Apr. 2009 8:42

Smetka_ napisal/-a:Večina, ki jih poznam so pa lažnivi nezaupanja vredni prasci.
Med njimi se pa najde par izjem ja.
Haha no ne dramatizirajte. Jst ne vem s kaksnimi ljudmi se vi druzite, ampak jst poznam same fajn ljudi.

Boris napisal/-a:Glede na sigurnost komentatorjev v pravilnost svojih odgovorov lahko povzamem, da smo moški definitivno vsi isti. Oziroma da ni enega, ki bi bil drugemu enak.

Za moj razum zgleda povzetek paradoksalen, ampak očitno že ni, če skupaj sestavim ostale komentarje.
Ni paradoksalen, ce spremenimo izjavo v "so vsi isti v tem, da ni enega, ki bi bil drugemu enak." :lol:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 05. Apr. 2009 10:09

niso vsi moski enaki, so si pa zlo podobni... :wink:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Lainy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Lainy » 05. Apr. 2009 10:16

Niso vsi tipi isti. Ker preprosto ne morjo bit. Poznam kar nekaj zelo ampak res zelo dobrih fantov. Ampak kaj ko me vedno barabe privlačijo :lol:
Vem, da bi lahko izbrala boljšega, vem, da sem že tisočkrat brcnila v temo s svojim izbiranjem in še danes vem, da bi pa z njim trajal še danes in bi se mela fajn. But life goes on :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 05. Apr. 2009 10:23

Ja vsi so isti; do podtankosti...

sam eni majo velike luleke, drugi pa male... :!: :D :lach:

(joke)
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 05. Apr. 2009 11:13

McLarnovc napisal/-a:A dejte ga sekat no.... Katermu tipu se pa da poslušat v trgovini "ej a mam dobro rit v teh hlačah?, ej a mi paše to krilo? A mi paše ta jopa?" Da ne govorimo pol v avtu...."zapri okno, odpri okno, upali klimo, prepih je, vroče je, mraz mi je, pazi kje voziš....." :lol: :lol: :lol:

Kot je ena rekla.....res za popizdit scena...ke bala ne?

:rofl: :rofl:

Tega se pomoje tud ženski ne da nobeni poslušat.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 05. Apr. 2009 11:46

Tysia napisal/-a:
funny baby napisal/-a:A je to letelo name :D ?

Na splošno sem mislila. Tako da, tako zate, kot tudi zame. :D Ni pa bilo mišljeno nič specifičnega.

funny baby napisal/-a:A ja, potem takem jst enostavno vidim, da so tipi taki, ne glede na njihov karakter?

Ne vem no, nekdo, ki je bil recimo pred 5 leti ful vredu oseba se cez 5 let spremeni samo zato, ker ga jst tako vidim? Ce bi ga zelela takega videti, bi ga takega videla za takoj ne pa cez 5 let.

Ni nujno, lahko pa tudi.
Dejstvo je (po vsej verjetnosti), da se tudi ti spreminjaš, ne samo dotična oseba. Spreminjaš se tudi (predvsem) na podlagi izkušenj. Če vzameva na primer fanta, v katerega bi bila zaljubljena, bi ga na začetku videla drugače (slabosti ne bi videla ali pa ti ne bi bile pomembne), ko pa bi zaljubljenost popustila, bi se ti pokazala drugačna slika. Obenem si preko tega obdobja doživela že več izkušenj, preko katerih tudi ocenjuješ sedanje situacije - torej vplivajo na presojo. To lahko pomeni tudi, da če opazovana oseba ostane ista, jo čez določeno časovno obdobje vidiš drugače, kot prej, ker si se spremenila sama (vidiš recimo blj celostno sliko).

funny baby napisal/-a:Zakaj se recimo veliko deklet bolje razume z dekleti? Tudi jst.
Ce bi tako videla vse samo tako kot zelim videti, ne bi imela okoli sebe velikooo prijateljic od tega tudi nekaj fantov, le da kot sem ze rekla mlajsih.

To, če imaš veliko prijateljic in tudi nekaj prijateljev, ne pomeni, da ne vidiš, kar želiš videti. Morda pomeni samo, da se bolje razumeš z ženskami, ker so ti po načinu obnašanja (ipd) bližje kot povprečni fantje, s tem, da so se ti nekateri fantje uspeli približati. Je pa tudi tako, da dekle ponavadi lažje razume drugo dekle, kako je težko, ko ima PMS, pa ko se fant "tako butasto obnaša, pa sploh ne razume", ipd. Odvisno od tega, kakšno razumevanje iščeš pri ljudeh in kakšen je tvoj spekter zanimanja in tvoja odprtost pa še kaj.
Vsi smo (verjetno da :D) samo ljudje. :)

Ja, Tysia, sej delno se strinjam s tabo.
Res je, tud jst se spreminjam, vendar ne v tako negativnem smislu, da zalim, lazem,...

Pred vsem govorim o obnasanju - laganje, prazne obljube, zaljenje, sebicnost,...
Uporabniški avatar
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2007
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Temida » 05. Apr. 2009 12:08

funny baby napisal/-a:Najprej me zanima kaj vi mislite, so res vsi moski isti?
Ali pa samo jst vedno naletim na take?
Laganje, prazne obljube, norcevanje,...

Imam enega kolega, ki vedno samo nekaj obljublja na koncu od teh obljub ni nic. Velikokrat ga vidim s kolegi v lokalu na pijaci ob tistem casu, ko je meni obljubil, da bo prisel, meni pa potem rece, da ni imel casa. A je res tako tezko poklicati in reci, da te ne bo, ne glede na to ali noces ali ne mores?

No potem imam se enega prijatelja (ki btw pozna tega zgornjega prijatelja), ki sva si vedno bila zelo blizu. Nikoli ni prihajalo do nesporazumov, kreganj,... zdaj pa me kar naenkrat niti pozdravi ne vec.

Najbolj pa me moti to, da so vsi taki moski ze starejsi (30 - 40 in tudi vec) mlajsi so se nekako za silo. Clovek bi mislil, da bo ravno obratno.

No napisite kaksne svoje izkusnje, misljenja,...

Lp
Vse je isto sranje samo drugo pakovanje
Oglasi se

Samo tisti, ki trpijo, rastejo v lepoto.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 06. Apr. 2009 1:02

funny baby napisal/-a:
Res je, tud jst se spreminjam, vendar ne v tako negativnem smislu, da zalim, lazem,...

Pred vsem govorim o obnasanju - laganje, prazne obljube, zaljenje, sebicnost,...

Ena možnost bi lahko bila, da pada tvoje samospoštovanje, samozavest, ipd. Nekatere osebe to opazijo ( v resnici imajo tudi same verjetno nizko samospoštovanje) in ker jim ti dovoliš, to izkoristijo v smislu, da nad tabo izživijo določene frustracije. Dovoliš pa jim v smislu, da tega ne preprečiš na pravi način, oddajaš signale, da misliš, da nisi vredna, ipd. Morda.

Če je okoli tebe preveč takih ljudi, bi na tvojem mestu razmislila o napisanem. Če jih vidiš samo ti, drugi pa ne, bi tudi razmislila o sebi, zakaj jih vidim kot take in ali sem jim kako podobna.
Je pa čisto realno dejstvo, da tudi taki ljudje obstajajo, le da jih na srečo po vsej verjetnosti ne veliko. Upam. :)
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 06. Apr. 2009 13:07

Tysia napisal/-a:
funny baby napisal/-a:

Ena možnost bi lahko bila, da pada tvoje samospoštovanje, samozavest, ipd. Nekatere osebe to opazijo ( v resnici imajo tudi same verjetno nizko samospoštovanje) in ker jim ti dovoliš, to izkoristijo v smislu, da nad tabo izživijo določene frustracije. Dovoliš pa jim v smislu, da tega ne preprečiš na pravi način, oddajaš signale, da misliš, da nisi vredna, ipd. Morda.

Če je okoli tebe preveč takih ljudi, bi na tvojem mestu razmislila o napisanem. Če jih vidiš samo ti, drugi pa ne, bi tudi razmislila o sebi, zakaj jih vidim kot take in ali sem jim kako podobna.
Je pa čisto realno dejstvo, da tudi taki ljudje obstajajo, le da jih na srečo po vsej verjetnosti ne veliko. Upam. :)

Moje samospostovanje ne da pada ampak je vedno na isti tocki :D nikoli nisem sama sebe ne vem kako spostovala, vedno bolj spostujem druge kot sebe :)

Drugace pa tako, tudi drugi vidijo, da se doloceni moski cudno obnasajo, ne samo jst.

Ta moj prvi kolega, ki sem ga opisala v prvem postu je vec kot opazno cuden. Ima velik krog prijateljev, vendar tem prijateljem se sam ne bi mogel reci prijatelji oziroma on jim ni dober prijatelj. Se mi zdi, da tudi on sam opaza, da se ga nekateri izogibajo. In ta njegov krog prijateljev se se veca, vsak dan ima vsaj dva nova prijatelja. Vse lepo in prav. Samo s tem, ko pridobi dva nova, dva stara oditeta. Se mi zdi, da se on boji, da ga bomo vsi zapustili, vendar se obnasa kot, da mu je to vseeno, ces tudi ce en odide imam se vedno drugih dvajset.
Uporabniški avatar
La_Stella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a La_Stella » 06. Apr. 2009 14:42

beretta napisal/-a:za moške nekej ne bi posplošvala, je pa definitvno 99% policajev istih... Bi napisala 100, pa se bo že najdla kšna ki bo slepo trdla, da njen pa ni tak :wink:

Haha, sem bila 2 meseca s policajem, pa se ni obneslo (vsaj z moje strani ne), ker ni imel vseh čistih v glavi oz. kakšne fore kdaj sploh ni dojel, pa sva se zaradi tega skregala, ker je zameril. :D Se še vedno smejim, ko se spomnim kakšne komentarje je imel včasih. :lach:
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 06. Apr. 2009 14:50

La_Stella napisal/-a:
beretta napisal/-a:za moške nekej ne bi posplošvala, je pa definitvno 99% policajev istih... Bi napisala 100, pa se bo že najdla kšna ki bo slepo trdla, da njen pa ni tak :wink:

Haha, sem bila 2 meseca s policajem, pa se ni obneslo (vsaj z moje strani ne), ker ni imel vseh čistih v glavi oz. kakšne fore kdaj sploh ni dojel, pa sva se zaradi tega skregala, ker je zameril. :D Se še vedno smejim, ko se spomnim kakšne komentarje je imel včasih. :lach:

Pa tudi se mi zdi, da je veliko moskih takih, da prav hocejo, da se smejimo njihovim foram, ki so vcasih prav trapaste iz zaljive, vendar bi me morale po njihovo njihove fore sprejeti. Kadar se pa me kaj pohecamo nas pa napadejo v smislu "ti pa meni tega ne bos govorila..."
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje
Na forumu od: 18. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a NoSex » 06. Apr. 2009 21:01

Tole me pa na Mr.Oža spominja. Pamoram reči, da sem kar na njegovi strani. To se navezuje prav na težva, ki jih je on mel. Tudi jaz sem jih imel nekaj. Na msn-ju so mi ene 3 ženske jamrale o svojih (bivših) tipih.

Kako bi tole opredelil. Dobro dejstvo je, da ženske padajo na bad boye, sploh stega foruma. Marsikatera trdi, da si želi zaupanja vrednega moškega, prijaznega, umirjenega, spoštljivega itd. Ampak prvinski nagoni pa iščejo namerno take. Eno je razum, ki jim pravi kakšen bi moral biti njihov tip. Drugo so pa prvinski nagoni. Torej kemija, hormoni zaljubljenosti, privlačnost, tisto nekaj, karkoli že. In dejstvo je, da se v stvari, kot so:

- isrenost
- spoštljivost
- umirjenost
- prijaznost

in ostale stvari... To niso stvarina podlagi katerih nastane tista kemija, tisti metuljčki. seveda... ko enkrat dekleta odrastejo in si želijo resne zveze, takrat odmislijo golo privlačnost in si na podlagi razuma izberejo takšenga ta poštenega. Amapk to je to. Na podlagi razuma že, že. Ampak na podlagi nekih vrednot pa nikoli.

Pa seveda obstajajo tudi izijeme, tako kot ponavadi.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 08. Apr. 2009 13:50

NoSex napisal/-a:Tole me pa na Mr.Oža spominja. Pamoram reči, da sem kar na njegovi strani. To se navezuje prav na težva, ki jih je on mel. Tudi jaz sem jih imel nekaj. Na msn-ju so mi ene 3 ženske jamrale o svojih (bivših) tipih.

Kako bi tole opredelil. Dobro dejstvo je, da ženske padajo na bad boye, sploh stega foruma. Marsikatera trdi, da si želi zaupanja vrednega moškega, prijaznega, umirjenega, spoštljivega itd. Ampak prvinski nagoni pa iščejo namerno take. Eno je razum, ki jim pravi kakšen bi moral biti njihov tip. Drugo so pa prvinski nagoni. Torej kemija, hormoni zaljubljenosti, privlačnost, tisto nekaj, karkoli že. In dejstvo je, da se v stvari, kot so:

- isrenost
- spoštljivost
- umirjenost
- prijaznost

in ostale stvari... To niso stvarina podlagi katerih nastane tista kemija, tisti metuljčki. seveda... ko enkrat dekleta odrastejo in si želijo resne zveze, takrat odmislijo golo privlačnost in si na podlagi razuma izberejo takšenga ta poštenega. Amapk to je to. Na podlagi razuma že, že. Ampak na podlagi nekih vrednot pa nikoli.

Pa seveda obstajajo tudi izijeme, tako kot ponavadi.

Sej jst priznam, da so mi vsec "bad boyi" samo ne taki, da te najprej z vsemi moznimi zvijacami pridobijo na svojo stran, cez nekaj casa pa jih ne zanimas vec. Pa se to, ce se sploh pogovarjajo s tabo je to sex. Po tem takem bi te potem radi samo se za sex al kaj?

Po drugi strani mi pa ne bi bilo vsec, da bi bil moj tip ali prijatelj prevec umirjen. Sicer bolje to, kot pa, da non stop samo zbada, zali, laze, daje prazne obljube,... Pa saj se da vse to skombinirati mar ne? Dolocena mera humorja... in dolocena mera umirjenosti. Oziroma enkrat eno enkrat drugo. Ne vem no, cudno se mi zdi, da nekdo premore samo eno vrsto custev - negativnih. Recimo primer: Nekdo ima za sabo tezko obdobje ali pa se vedno hude probleme, potem ga pa nekdo z zaljivkami se bolj potepta, namesto, da bi dal kaksno lepo besedo. To se mi ne zdi normalno.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje
Na forumu od: 18. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a NoSex » 08. Apr. 2009 17:02

In jaz priznam, da bi take, ko si ti nekam poslal.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov