So res vsi moski isti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 13. Apr. 2009 11:47

Mogoče en OT:
Tiste, ki ste imele že več fantov, oz. so vam bili všeč ipd., a so si bili med seboj podobni?
Jaz opažam, da zbiram karakterje in izgled nezavestno skor vedno ene in iste, po istem kopitu. :gruebel:
Vrjetno smo ljudje tako naravnani, da nezavestno opazimo in so nam všeč določeni tipi oseb.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 13. Apr. 2009 12:49

a_pikica_a napisal/-a:Mogoče en OT:
Tiste, ki ste imele že več fantov, oz. so vam bili všeč ipd., a so si bili med seboj podobni?
Jaz opažam, da zbiram karakterje in izgled nezavestno skor vedno ene in iste, po istem kopitu. :gruebel:
Vrjetno smo ljudje tako naravnani, da nezavestno opazimo in so nam všeč določeni tipi oseb.

Mozno. Jst vedno naletim na take, ki so na zacetku ful prijazni, potem pa se pocas tako spremenijo, da sploh ne vem, ce je to se isti clovek, ki sem ga spoznala na zacetku.

Jst imam enega IN EDINEGA kolega s katerim se razumem ze nekaj let. In je ful ok, nikoli se se nisva skregala, nikoli ni prislo do nesporazuma.
Zato mi je pri drugih tipih mal cudno zakaj tako obnasanje?!

Mislim, ce pride do kaksnega nesporazuma se to pove in se pogovori, ne pa da se tipi zacnejo cudno obnasat, govorijo pa kot, da je vse ok.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 13. Apr. 2009 13:06

Ja, jez sm tudi to opazla. Nenormalno velikokrat sm celo znamenje-horoskop isti zbrala, pa brez da bi to vedla!!! Usi so bli ovni, tku da zdej se jim bom izogibala :D.
Drgač pa sm ugotovila, da sm vedno zbirala tipe, ki so kurbirji oziroma ženskarji, lepše povedano ;). Če je bil lep, temen in visok še tolko boljše... Seveda pa sm kasneje ugotovila, da karakterno niso lih neke ful fajn osebe. Ful mi je v bistvu zanimivo, kolko je lušnih tipov, ki so glupi u glavo in jim preveč zrase ego, ker jih babe tko oblegajo. V bistvu sploh ne poznam ful ful lepga tipa, ki bi bil še karakterno ok. Žensk pa poznam ogromno, pa so lepe in pametne, zgleda ženskam manj ego rase ;).
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 13. Apr. 2009 13:08

funny baby napisal/-a:

Mozno. Jst vedno naletim na take, ki so na zacetku ful prijazni, potem pa se pocas tako spremenijo, da sploh ne vem, ce je to se isti clovek, ki sem ga spoznala na zacetku.

Mogoče, ker si ti do njih grdo obnašaš in ti oni samo vračajo tak odnos...
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 13. Apr. 2009 13:18

miteq napisal/-a:
funny baby napisal/-a:

Mogoče, ker si ti do njih grdo obnašaš in ti oni samo vračajo tak odnos...

Sem ze povedala od enih od postov tukaj, da:

1. se do vseh obnasam enako.

2. nikoli se do nobenega ne obnasam grdo, ne zalim, ne lazem,... skratka vedno sem do vseh prijazna, dokler so tudi oni. Ce je nekdo drug nesramen sem posledicno tud jst. Vendar to v smislu, da vprasam zakaj je tak, zakaj taka sprememba,... Torej temu niti ne morem rect, da se grdo obnasam do kogar koli, temvec vprasam zakaj je tako.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 13. Apr. 2009 13:25

a_pikica_a napisal/-a:Tiste, ki ste imele že več fantov, oz. so vam bili všeč ipd., a so si bili med seboj podobni?

Jaz sem trdno prepričana, da ne padem v to skupino - povsem nasprotno. Vsak nov tip je nekaj drugega in ima lastnosti, katere sem pri prejšnjem pogrešala. Torej, z vsakim novim se pomaknem bližje idealu. :)

Vidim pa veliko veliko takih, ki padajo vedno na iste. In jim poveš in se tega morda začnejo zavedati, ampak ne sprejmejo in ne spremenijo svojih navad. Jah potem so pa pač vedno iste neuspešne zgodbe.

Sem pa opazila, kako izbiramo partnerje glede na to, kakšni so naši starši - za punce na podlagi očetov in za tipe na podlagi mam. Včeraj sem se lih o tem pogovarjala s svojim fantom in mu povedala, da opažam veliko podobnosti med mano in njegovo mamo. To je takoj zanikal in rekel, da če bi bila kot njegova mama, ne bi bila skupaj. Jaz pa sem mu zatrdila, da sva lih ZATO skupaj.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 13. Apr. 2009 13:30

[quote="moi T"]Ja, jez sm tudi to opazla. Nenormalno velikokrat sm celo znamenje-horoskop isti zbrala, pa brez da bi to vedla!!! Usi so bli ovni, tku da zdej se jim bom izogibala :D.
Drgač pa sm ugotovila, da sm vedno zbirala tipe, ki so kurbirji oziroma ženskarji, lepše povedano ;). Če je bil lep, temen in visok še tolko boljše... Seveda pa sm kasneje ugotovila, da karakterno niso lih neke ful fajn osebe. Ful mi je v bistvu zanimivo, kolko je lušnih tipov, ki so glupi u glavo in jim preveč zrase ego, ker jih babe tko oblegajo. V bistvu sploh ne poznam ful ful lepga tipa, ki bi bil še karakterno ok. Žensk pa poznam ogromno, pa so lepe in pametne, zgleda ženskam manj ego rase ;).[/quote]

Se strinjam.

Sam drugac men sploh ni tolk pomembno, da je tip ful ful lep. Enga razcapanca sicer tud nebi imela no :D Pac nekaj povprecnega pa karakterno ok.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 13. Apr. 2009 13:30

^^ Mja, morem povedat, da srečujem same fanj tipe in se morm kr brzdat. :D
Pač da gre več ali manj po istem kopitu ampak v dobrem smislu.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 13. Apr. 2009 15:37

moi T napisal/-a: V bistvu sploh ne poznam ful ful lepga tipa, ki bi bil še karakterno ok.

Kakšna je pa definicija karakterno ok tipa?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 13. Apr. 2009 15:40

jullia_ napisal/-a:
moi T napisal/-a: V bistvu sploh ne poznam ful ful lepga tipa, ki bi bil še karakterno ok.

In kakšen je ful ful lep tip?
Uporabniški avatar
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2007
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Temida » 13. Apr. 2009 17:23

marakeech napisal/-a:Ja.
kaj pa zdej ta ja pomeni? :roll:
Oglasi se

Samo tisti, ki trpijo, rastejo v lepoto.
Uporabniški avatar
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Temida » 13. Apr. 2009 17:26

MsN napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:

Itak majo vsake oči svojga malarja. Enim en, drugim drug. Lepota mine, karakter ostane. Pr 60 je zlo mal takih, ki ne bi meli pleše in treh sivih cvernov na glav i ter tiča pod streho tko da... :oops:
Oglasi se

Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 13. Apr. 2009 17:45

MsN napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:

Saj ima vsak svoje meje oz. kriterije. Za lepoto in dobr karakter :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 13. Apr. 2009 17:48

No ja, to že, ampak obstaja pa en splošen standard za oboje :)
Uporabniški avatar
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Temida » 13. Apr. 2009 17:54

jullia_ napisal/-a:No ja, to že, ampak obstaja pa en splošen standard za oboje :)
Važno je oba splošna standarda vkup dobit. To.
Oglasi se

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov