So res vsi moski isti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 08. Apr. 2009 17:19

NoSex napisal/-a:In jaz priznam, da bi take, ko si ti nekam poslal.

No, evo, itak, da so vsi isti :evil: :D

Pa si taki tipi najdite tako punco, ki ji bo tako obnasanje vsec. Pa bomo vsi happy. Ravno zato pa gre a ne? Ker vi tipi radi vidite, da nekdo trpi zarad vas. In, ko vidite, da bejba opazi kaksni ste se zacnete opravicevati. Zakaj torej opravicevanje? Ce vam je ze tako vseeno pustite vse skupaj a ne?! Vedno rabite nekoga, ki bo plesal kot boste vi zvizgali.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 08. Apr. 2009 17:28

NoSex napisal/-a:In jaz priznam, da bi take, ko si ti nekam poslal.

Js bi pa takim kot si ti prepovedala sodelovanje na forumu oziroma komunikacijo z ljudmi, da drugim nebi blo več treba poslušat oziroma brat teh tvojih traparij :roll:
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje
Na forumu od: 18. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a NoSex » 08. Apr. 2009 17:43

Seveda... takim, bolj ta prijaznim bi prepovedale obiskovanje foruma, take, ki vas tepejo bi pa spreminjale. Tipično. Pri ta prijaznih se zameri vsaka malenkost. Pri bad boyih pa bi ga spremenile, pa če bi vam pizdo odgriznil.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 08. Apr. 2009 17:48

NoSex napisal/-a:Seveda... takim, bolj ta prijaznim bi prepovedale obiskovanje foruma, take, ki vas tepejo bi pa spreminjale. Tipično. Pri ta prijaznih se zameri vsaka malenkost. Pri bad boyih pa bi ga spremenile, pa če bi vam pizdo odgriznil.

Bad boy je drugac lahko cist vredu tipcek, ni nujno, da te tepe.
Sploh pa NoSex, jst te ne poznam in ne morem rect ali si prijazen ali ne.
Lahko pa po napisanemu sklepam, da nis ravno prijazen oziroma imas malo cudne izraze.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objavaNapisal/-a NoSex » 08. Apr. 2009 17:50

Če bi bil bad boy bi zdajle dobil 10 pmjev.

Prijazen. Sem. Do tistih, ki so lepe besede vredni rad dam empatijo itd. Ampak, ko pa berem izijave kako bi ve spreminjale bad boye, čeprav je ogromno nebadboyev na razpolagao... takrat vas je treba pa skurcat.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 08. Apr. 2009 18:07

Če vam človk ni všeč tak kot je, pač ne bodte z njim. Simple. Men na kraj pameti ne pade, da bom šla spreminjat človeka.
Si pač najdeš druzga, ki ti sede.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objavaNapisal/-a NoSex » 08. Apr. 2009 18:18

No... res je, da nihče ni popoln, pa da je v ljubezni pomembno tudi toleriranje. Ampak vse do neke mere.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 08. Apr. 2009 19:02

NoSex napisal/-a:Če bi bil bad boy bi zdajle dobil 10 pmjev.

Prijazen. Sem. Do tistih, ki so lepe besede vredni rad dam empatijo itd. Ampak, ko pa berem izijave kako bi ve spreminjale bad boye, čeprav je ogromno nebadboyev na razpolagao... takrat vas je treba pa skurcat.

Vidis, ravno to pravim. Tem takoimenovanim bad boyem lahko das miljone lepih besed pa ti jih ne bodo vrnili in ne bodo prijazni.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objavaNapisal/-a NoSex » 08. Apr. 2009 19:06

Torej po vaše emaptija ni merilo za ljubezen. Ve seveda iščete na fantih vse kaj drugega.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 08. Apr. 2009 19:25

NoSex napisal/-a:Torej po vaše emaptija ni merilo za ljubezen. Ve seveda iščete na fantih vse kaj drugega.

Pa kdo sploh govori o ljubezni? Govorim o obnasanju moskih, no tud kaksne zenske so take.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 08. Apr. 2009 19:28

Ja pač očitno si magnet za take. Gremo zdej vse zakurt ker si ti na take naletela :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 08. Apr. 2009 20:45

KiLLyKa napisal/-a:Ja pač očitno si magnet za take. Gremo zdej vse zakurt ker si ti na take naletela :)

:lol: od vseh zensk na svetu sm pa samo jst naletela na take moske :lol:
a tako tukaj vsaki posebej recete? Saj je vec kot pol foruma takih postov.

Potem sem pa pac jst magnet za cudne moske, ja.

Vsaka druga ma take in podobne probleme z deci. Nikol pa recimo (ali pa zelo redko) se nisem slisala, da bi katera rekla, da je njena prijateljica taka. Saj zenske ne drzimo vedno skupaj in tudi kadar smo skregane se nisem slisala, da bi katera rekla, da je ena druga cudna, v smislu kot ga opisujem.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Apr. 2009 8:33

Za prijateljice mogoče ne, ampak majkemi, da so ženske v povprečju bolj čudne od tipov.
In če govorimo o hinavščini, neiskrenosti, zavajanju,... to smo pa sploh svetovne prvakinje.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 09. Apr. 2009 11:43

jullia_ napisal/-a:Za prijateljice mogoče ne, ampak majkemi, da so ženske v povprečju bolj čudne od tipov.
In če govorimo o hinavščini, neiskrenosti, zavajanju,... to smo pa sploh svetovne prvakinje.

Hinavščina mogoče. Neiskrenost, zavajanje,... A-a, vsaj moj krog prijateljic ni tak. Tud drugace poznam dost deklet, se iz osnovne sole, srednje,... niso take. Mogoce glede praznih obljub, ampak se vedno opravicijo, medtem ko tipi ne. Recimo cakam kaksno prijateljico, zamuja pol ure, pa poklice. Cakam kaksnega tipa, zamuja pol ure, eno uro, uro pa pol,... se naslednjic niti ne opravici, niti ne pove zakaj ga ni bilo, niti ne poklice, da ga ne bo,... pa je bila pobuda njegova, da se dobiva.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 09. Apr. 2009 12:04

Men se še nikol ni zgodil, da se mi neb (al tip al ženska) nekdo opraviču, ker je zamuju. Pa naj bo to dober prijatelj, tip ali znanec, s katerim sm se zmenla za kavo.
In ja tud ženske smo lahko zlo neiskrene, hinavske in zavajamo. Mogoče tvoje kolegice ne, ampak tud ženske nismo taki angelčki. Da o tem kake kače smo lahko, sploh ne govorim :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]