So res vsi moski isti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Cherry24 napisal/-a:Sigurno si je vsak drgačen,ampak majo pa ene ponavljajoče se vzorce oz. skupne točke...tko k ženske npr. šopingiranje,pomebnost kako zgledajo,klepetanje,itd. So kšne, k niso tok nagnjene k temu,ampak večinsko pa so take.
Tko kot so moški nagnjeni k drugim stvarem,ki nam ponavad uničujejo življenja
Izjeme so in bodo vedno.
Ampak varanje,popivanje,brzbrižnost,lažje odločanje,manj kompliciranje,skrivanje...to jim gre pomoje kr par procentou bolje od rok kot dekletom. Že zato ker majo tolk manj razvito vse to čustveno doživljanje kot ženske.
Se popolnoma strinjam.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Govoriš kot da je to slaba stvar, če uporabljaš samo eno polovico.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Meni so te delitve na moške in ženske in stereotipi čisto mimo.
Jaz raje delim človeštvo na 'dobro' in 'slabo' populacijo.
Jaz raje delim človeštvo na 'dobro' in 'slabo' populacijo.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ja, se strinjam s pikico. Če so v vaši bližini samo lažnivi pijanci in s šopingom obsedene kokoši, bi bilo mogoče dobro razmisliti o menjavi družbe Nis(m)o vsi taki.
Zadnjič spremenil jullia_, dne 15. Apr. 2009 18:24, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:43, skupaj popravljeno 1 krat.
- funny baby
- Komunikatorka
Horus napisal/-a:fun napisal/-a:Cherry24 napisal/-a:ok mogoče sm se narobe izrazla....vem sam d je dokazan d ženske stvari ful bolj osebno,čustveno dojemajo. si bl jemlejo k srcu.
ne nabijej
kje je blo pa dokazan?
Zenski mozgani imajo levo in desno polovico bolj povezano. Simpl snemanje mozganske aktivnosti je pokazalo, da moski uporabljajo za resevanje problemov zmeraj samo eno hemisfero, zenske pa obe.
Virov se mi ne da iskat, ampak z malo guglanja lahko najdes tudi sama. Skratka ja. Zenske hoces noces vpletate custva (desno hemisfero).
A ja, za to so nekaterim moskim vsi problemi tako rekoc ne resljivi?!
Za to so vsi moski tako bogi
Ce ma kaksna bejba tezave, se je ze zgodilo, da je moski vsaj pomislil v smislu "ko te jeb*, resi sama" oziroma ne znajo dati lepe besede.
Ce ima pa moski tezave ga je pa treba v vato zavijati, da sploh lahko spet zazivi
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
- funny baby
- Komunikatorka
Horus napisal/-a:funny baby napisal/-a:
A ja, za to so nekaterim moskim vsi problemi tako rekoc ne resljivi?!
Za to so vsi moski tako bogi
Ce ma kaksna bejba tezave, se je ze zgodilo, da je moski vsaj pomislil v smislu "ko te jeb*, resi sama" oziroma ne znajo dati lepe besede.
Ce ima pa moski tezave ga je pa treba v vato zavijati, da sploh lahko spet zazivi
Am, ti si mal kiksnila tule.
Moskim SO vsi problemi RESLJIVI. Stos je, da ko zenske moskim omenite nekaj, kar mi dojemamo kot problem, zacnemo takoj iskati resitev, ve pa hocete samo, da vas tolazimo. Poleg tega so pa nase resitve cisto logicne, zato nas pa nikoli ne poslusate.
In to si sama povedala. Ne znamo dati lepe besede. Seveda ne, raje damo resitev. KTJ, resi sama, pa pride takrat, ko nam rata jasno, da lahko damo 5 razlicnih resitev, pa itaq nobene ne boste poslusale.
Ce pa ima moski tezave pa ga moras pustit na miru teden dni (ok, lahk seksas z njim, ce mu je do tega), pa bo super spet zazivel.
Ja, seveda, sex, sex, sex pa se trikrat sex, pa je moski potolazen in vsi problemi reseni
Kot, da vi pa nas poslusate, ko vam kaj recemo ali vam ponudimo resitev. Mogoce ti ja, veliko je pa takih, ki bodo tako ali tako naredili po svoje. Pa tudi, ce veste, da imamo kdaj me prav boste naredili po svoje, pac moski ponos.
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
- funny baby
- Komunikatorka
Horus napisal/-a:funny baby napisal/-a:Ja, seveda, sex, sex, sex pa se trikrat sex, pa je moski potolazen in vsi problemi reseni
Kot, da vi pa nas poslusate, ko vam kaj recemo ali vam ponudimo resitev. Mogoce ti ja, veliko je pa takih, ki bodo tako ali tako naredili po svoje. Pa tudi, ce veste, da imamo kdaj me prav boste naredili po svoje, pac moski ponos.
Nisem rekel, da seks karkoli resi. Rekel sem, da je to se najvec, kar lahko takrat naredis zanj. Verjetno ravno zato, ker vasih resitev ponavadi ne poslusamo. Jaz osebno jih nikoli nisem, ker so ponavadi bile v stilu "saj bo boljse", "cas celi vse rane", "daj ven iz sebe" ipd. bullcrap (z mojega/nasega? vidika).
In ja, tudi ce mate ve prav, se zna zgodit, da ne bomo uposteval. Pa nima to veze s ponosom, ampak, vsaj pri meni, s tem, da me zenske zelo zelo tezko prepricajo, da majo prav pri cem. Pa ne zaradi tega, ker so zenske, ampak ker razlagajo na zenski nacin, namesto na moskega (upam, da mi ne bo spet treba razlagat, da se dejansko izrazamo in posledicno razlagamo na razlicne nacine?).
Zato pa sem rekel. Daj mu teden dni mir, da bo predelal zadevo. To, da seksas z njim, lahko pripomore kvecjemu toliko, da se bo vmes malo sprostil in se ne bo cel cas grizel. Sicer pa, ce je problem dovolj resen, itak ne bo hotel seksat verjetno
Lahko mu dam mir tudi dva tedna, pa bo po tem tri dni super, fino, fajn. Pol pa spet jovo na novo. Pa jst sem mnenja, da jst ne delam nic narobe, ce pa delam kaj narobe, kaj kar njemu ni vsec pa naj pove, ce clovek nikoli nic ne pove drugi ne morejo vedeti kaj ga moti.
Sicer pa ne gre za mojga tipa. Govorim za prijatelje, kolege, tudi kolege in sodelavce mojih prijateljic. Nekateri se med seboj sploh ne poznajo, obnasanje pa isto.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]