So otroci dolžni živeti svoje ostarele starše?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Dec. 2008 18:18

jullia_ napisal/-a:In kaj točno ti to pove? Da se je fajn še 15 let kregat, ker so vsi na boljšem, če živijo pod eno streho? Starši verjetno na ta način jesen svojega življenja preživljajo srečno, ker vsakodnevno dobivajo pozornost svojih otrok, ki jih ob vsaki priložnosti pošljejo v kur**.
Kdo točno bi bil v tej situaciji na slabšem, če ne bi živeli skupaj?

konec koncev če živijo v njihovi hiši......Jih seveda ne morjo kr tko ruknt ven.
ma lej julija, brezveze, tale pogovor ne bo imel nobenga konca.Men te stvari pač niso tko, kot si jih ti intrepetiraš in kar slišiš naokoli.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 01. Dec. 2008 22:01

*purple* napisal/-a:vanessa, si slabo prebrala, da smo imeli doma dedka ki ni nč mogu?do zadnjega dne!zadnji dan so ga peljali pa v bolnišnico, kjer je potem umrl.
tko da prosim....Ne bom se ponavljala in ne da se mi sploh več ubadat z vami.Jst sm svoje mnenje povedala, vi pa zarad mene lahko delate kar želite.

Fun....Živim v neposredni bližini doma za ostarele in ja bila sem notr že ničkolikokrat ko je bila naša soseda(fotrova sestrična) v domu.In tako ko se pogovarjaš..Ja, sej jim ni lih hudega, ampak da ne rečem kako usi pogrešajo dom, ampak pravijo da ga nimajo več.ena mi je celo rekla, da so njo dali otroci v dom, potem pa stanovanje ki ga je prepisala na njih, prodali in se odselili v tujino.In baje jih vidi le enkrat letno.svinjarija!
In med šolanjem v srdnji zdravstveni šoli, sem šla trikrat prostovoljno na pogovore v naš dom za ostarele....In ja slišala sem od zadovoljnih do nezadovoljnih.

purple prva liga!v bistvu napišeš isto kot tud jaz mislim.Po enis trani se tud meni zdi brezveze ubadat s folkom,ki ma drugačno prepričanje kot mi dve.zgleda da enostavno nimajo spoštovanja do staršev in da jim niso hvaležni za nobeno stvar.pa pišejo,da ne vejo,če bi npr ti(mislim,da je nate ciljalo)še vedno razmišljala enako.jaz mislim,da bodo one,ko pridejo v tako situacijo razmišljale drugač,razen,če bodo prej starce zatsruple.
pa ne moreš sarega človeka enosatvno odjebat P***a!mi smo bli tud kot dojenčki nebogljeni pa nas niso odrinli,ampak so nam brisali rit,nam menjali plenice,kopali nas,oblačli...pač postavli na noge in mislim,da si tud oni zaslužijo vsaj delček te pozornosti,ki so jo dajali nam.
poznam eno,ki ma oslabelega očima,mati pa sploh ne živi z njo,bratom in očimom,tak da ta punca skrbi za očima.stari pa je pijanc in od njega je deležna raznih žaljivk,sam to ji ni ovira da mu ne pomaga,pa ji v bistvu ni nč v krvnem sorodstvu,nema veze z njo.ga kopa in v glavnem dela vse,kar se nege tiče.tu pa vse ne bi svojim starcem dale malo veselja na stara leta.
purple,pa ko si rekla,da je tvoja babi ozmerjala tvoje frendice..tak je tud moja babi nardila in je hotela da se s parim folkom neham družit,jaz sm si pa misnla stari mozak,ki ne ve kaj dela,pa je ženska mela prav-tud mene je un folk zajebal.
mene tud bolijo te stvari,kot tud tebe,sam vidiš,v moderni družbi več ni časa za solidarnost....vsak sam še za svojo guzico gleda in kot sm napisala večina folka sam čaka,da se tastari "stegnejo"da dobijo svoj delež,ki ga pa itak prodajp

mam teto(živ satan),s kero se ne menimo in je ženska začela po mesto trobit,da bo fotr staro mamo dal v dom,kar pa ni res in ljudje so začeli spraševat če je to res.pol pa je enkrat po telefonu klicala in vpila,da jo bo ona tja spravla,da jo zastrupijo in da bo se do dediščine dokopala-pačjezna je,ker se fotr pa babi štekata.
in kak odnos ma do lastne mame,ki jo je rodila...ko gre mimo hiše pa vidi,da babi stoji ob oknu al pa sedi pred hišo jo pokliče po imenu in jo vpraša,da če še ni crknla.pa ko me je srečala v mestu mi je rekla,da kao,če bi vidla mamo v smrtnem boju,da ji ne bi pmagala.
eto kak odnos,do človeka ki ti je dal lajf!
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 01. Dec. 2008 22:06

*purple* napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:In kaj točno ti to pove? Da se je fajn še 15 let kregat, ker so vsi na boljšem, če živijo pod eno streho? Starši verjetno na ta način jesen svojega življenja preživljajo srečno, ker vsakodnevno dobivajo pozornost svojih otrok, ki jih ob vsaki priložnosti pošljejo v kur**.
Kdo točno bi bil v tej situaciji na slabšem, če ne bi živeli skupaj?

konec koncev če živijo v njihovi hiši......Jih seveda ne morjo kr tko ruknt ven.
ma lej julija, brezveze, tale pogovor ne bo imel nobenga konca.Men te stvari pač niso tko, kot si jih ti intrepetiraš in kar slišiš naokoli.

to tud.sam eni zgleda,da niso navajeni na satrše,stare starše,čene živijo skup...
no kar se pa domov za ostarele tiče pa ne slišim skorej nč dobrega.sm dostkrat na obisku pri eni starejši sorodnicici(ji kaj pomagam naredit)pa pride k njej en stric iz doma(živi blizu doma za ostarele) ter je pri njej od jutra do večera,ker mu tam enostvano ni za bit.sta ga pa sinova z ženo vrgla iz njegove rojstne hiše,človeka,ki je še pri močeh.prav smili se mi striček.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov