SMS

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

malaStrelka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a malaStrelka » 25. Jan. 2013 10:51

ŽIVJO!

Mene pa zanima kako se vaš oz. tvoj fant odziva na kakšen lep sms, namreč ne vem ali tega fantje nimajo radi, da jim pošlješ kak lep sms.
Jaz tu pa tam pošljem mojemu fantu kak lep smsjček in vedno dobim nek hladen odgovor - aha lepo ali pa samo lepo.
Ne vem ali mu to ni všeč no star je 30 let. Jaz zase vem,da bi bila kakega takega sms ja čisto vesela (od njega ga nikoli ne dobim).
Navdušen je bil le nad enim sms-jem tam nekje na začetku, ki sem ga sama sestavila glede na njegove začetnice imena.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 25. Jan. 2013 11:05

V tejle temi smo debatirali o moških in njihovem odnosu do sms-anja, mogoče boš kaj uporabnega našla :) :

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... fantje+sms
malaStrelka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a malaStrelka » 25. Jan. 2013 11:06

o hvala bom prebrala :)
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 25. Jan. 2013 11:10

Hja glede na to, da ti hladno odgovori imaš možnosti ali da mu to ni všeč, ali pa da mu je nerodno in ne ve kaj napisat.

Seveda je tudi odvisno, kaj zate je lep sms...Daj kak primer.

Vrjetno kakih pocukranih sms-ov moški res ne marajo najbolj. Je tudi teško na take zadeve odpisat. Če ti njemu pošlješ nek zaljubljen in sladek sms, kaj če on odpisat. Če bi ti podobno nazaj odpisal bi se vrjetno počutil neumno in otročje.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
malaStrelka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a malaStrelka » 25. Jan. 2013 11:14

no danes sem mu recimo tega ...
Ce bi si lahko nekaj zaželela bi si izbrala tebe ,
ce bi lahko koga sedaj objela - objela bi tebe,
ce je kdo poseben zame si to ti. rada te imam .

To je bil današnji sms. Dobila sem odgovor aha lepo. Pa sm mu napisala,da če mu taki smsji niso všeč. Mi je pa odpisal,da so mu samo za pisat mu ne gre.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 25. Jan. 2013 11:21

Hehehe, mej je meni takoj na zacetku rekel, da ne odogovarja na sms. Tako da naj ne bom presenecena, ce mi ne bo odgovarjal. Je rekel, da naj ga rajsi poklicem in povem....ima to rajsi :)
malaStrelka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a malaStrelka » 25. Jan. 2013 11:27

Kar se tiče pisanja sms-ju jih dosti pošlje. Pa tudi dokaj hitro odpiše,če le more. Tako da glede odpisovanja sms ju nimam kaj reči.
Ko je napisal,da mu ne gre za pisat ni mislil,da se mu ne da ali kaj tekega amapak v smislu,da ne ve kaj odpisat (brez idej)
Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Little fairy » 25. Jan. 2013 11:29

Moj tud ne odpisuje na pocukrana sporočila, oz. jih sploh ne mara :D
Se mu zdijo preveč osladna in nepotrebna.

Če klic ni možen, piše oz. odpise, seveda na običajna sporočila. Sicer pa mu pocukranih serijskih sporočil ne pošiljam, se zdijo tud meni neizvirna in nepotrebna. Ko začutim, mu pozornost namenim z besedami.
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
malaStrelka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a malaStrelka » 25. Jan. 2013 11:37

Ja saj zato sem ga pa vprašala,če jih ne mara takih sms-ju. Pač tipi so tipi niso tok pocukrani no spet odvisno od posameznika. Recimo bivši fant pa mi je dosti krat tudi sam kak lep sms napisu (pocukran) in vedno je tud pokazal navdušenje,če sem mu ga jaz poslala.
saj sem se že odločila ,da mu jih ne bom več pisala pač glede na odziv ampak me vedno nekaj premami.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 25. Jan. 2013 11:38

debato lahko nadaljujemo v obstoječi temi.

če mu pisanje osladnih smsov ne gre od rok, ne moreš od njega pričakovat, da ti bo zdej začel pesnit magistrale.

raje kot da se osredotočaš na to, da ne zna pisat kičastih smsov, pomisli kaj vse lepega on zate naredi oz. je pripravljen narediti. boš hitro ugotovila, da je skrb glede smsov odveč (no, vsaj upam).

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]