Smo ženske res težka bitja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jst opažam ful velike razlike pri sebi in sestri.
Jst se sama seb zdim tak neproblematičen človk, ful se lahko prilagajam, ona je pa obup od obupa..gledam, kako teži svojmu tipu, mu ukazuje, se trma, če kaj ni po njeno, takoj se ful razburi in je takoj ogenj v strehi, res sva si ful različni..
Moj je zadnjič reku, da sem se rodila v napačni familiji, ker sem tak angelčk, hehe..
Jst se sama seb zdim tak neproblematičen človk, ful se lahko prilagajam, ona je pa obup od obupa..gledam, kako teži svojmu tipu, mu ukazuje, se trma, če kaj ni po njeno, takoj se ful razburi in je takoj ogenj v strehi, res sva si ful različni..
Moj je zadnjič reku, da sem se rodila v napačni familiji, ker sem tak angelčk, hehe..
-
MySelf - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
jaz sem v tem zimskem obdobju ko ni sonca tezka ko..........!!
sama sebe ne dojamem.. kako naj me potem sele drugi.. samo kregala bi se..
lubi se me je ze navadu in me pusti na miru, tako da zrtve iscem drugje...
komaj cakam da malo soncek posije da mi vrne dobro razpolozenje v dusico :
sama sebe ne dojamem.. kako naj me potem sele drugi.. samo kregala bi se..
lubi se me je ze navadu in me pusti na miru, tako da zrtve iscem drugje...
komaj cakam da malo soncek posije da mi vrne dobro razpolozenje v dusico :
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Mislm da smo kr težke (nč mn kot tipi, ampak na drug način=. Težke smo pa zarad naših prčakovanj o tipih... Včasih neki v glavi pričakujem iz nč in pol tega ni in sem zoprna kšno uro, čeprov nimam pravga razloga za to...
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
priznam da smo ženske težke ja......včasih pa res......jaz še sama včasih sebe ne štekam...ne da bi me še drugi...heh
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Jst prznam da znam bit precej težka. Ko enkrat začnem težit me težko kdo ustavi.
Mam pa tud ful močna nihanja razpoloženja, tko da ljudje nikol ne vejo kakšne volje bom čez 5 min
Mam pa tud ful močna nihanja razpoloženja, tko da ljudje nikol ne vejo kakšne volje bom čez 5 min
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
gemini napisal/-a:Jst prznam da znam bit precej težka. Ko enkrat začnem težit me težko kdo ustavi.
Se podpišem pod tole, še sama se ne bi mogla bolš opisat
How blind can you get and still have eyes?
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
odvisno od ženske do ženske pa seveda pol od partnerja. jz če mam tak dan pa da mi pol kdo še tečna znam bit kr dost nemogoča.ampak ni to zdej da bi bla nonstop zamorjena.pač ob kakih neugodnih dnevih al pa če me on kdaj razjezi al pa da kakrkol drugega ne laufa tak ko bi moglo.znam zelo zatrmarit pa mulo kuhat če se mi splača pa če je potrebno
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Latte napisal/-a:gemini napisal/-a:Jst prznam da znam bit precej težka. Ko enkrat začnem težit me težko kdo ustavi.
Se podpišem pod tole, še sama se ne bi mogla bolš opisat
sam ženskice kdo pa je reku da niso moški tud težka bitja....mi mamo vsaj PMS za izgovor, oni pa nimajo nobenga izgovora.......
sicer pa mislm da je vsak človk po sebi nek določen čas težek..
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
*purple bitch* napisal/-a:sam ženskice kdo pa je reku da niso moški tud težka bitja....mi mamo vsaj PMS za izgovor, oni pa nimajo nobenga izgovora.......
sicer pa mislm da je vsak človk po sebi nek določen čas težek..
Jest bi pa prej rekla, da znajo biti tipi otroci al pa nerazumljivi na momente... nevem no, vsaj moj tip ni nikol tko težek kakor znam jest včasih bit (pa poudarek je na včasih )
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- punčica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2005
- Kraj: dolenjska-Trebnje
odvisn od karakterja ženske....sj jst tut občasno živim v oblakih pa hočem da ma take oke pa tako postavo pa take laske.....sm pol te itq kr neki zadane pa ugotovim da to ne more bit realno...
nekatere majo pa res kr u glavi tko pa tako mora bit pa čist nč drgač.....
pač ludje smo različni...sj kaj bi pa blo če ne bi bli?
nekatere majo pa res kr u glavi tko pa tako mora bit pa čist nč drgač.....
pač ludje smo različni...sj kaj bi pa blo če ne bi bli?
Ljubezen je nenasitna: imas srečo, pa hoceš raj, imaš raj, pa hočeš nebesa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov