Smo ženske res težka bitja

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Smo ženske res težka bitja

da
49
31%
ne
8
5%
mogoče kdaj
87
55%
težki so dedci, ne pa me
13
8%
Skupaj glasov : 157

Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss M. » 27. Apr. 2008 22:52

Znam bit 'tezka'... instant zdravilo je pa odmerek pozornosti s strani ljubljenega oz. tistega, ki mu 'tezim' (in sicer tko, da mu je moj 'problem' pomemben, se ukvarja z mano, se ubada... Po tem ponavad sledi nagrada :razz:)
What's the story, morning glory?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 27. Apr. 2008 23:04

electra* napisal/-a:pomoje da nismo, rabimo samo pozornost pa da se nekdo ukvarja z nami pa nam je dovolj...
Govoris, kot da imate apriorno pravico do pozornosti.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 28. Apr. 2008 8:54

Odvisno od posameznika. Zase lahko rečem, da sm fuul težka oseba, trmasta itd. Sploh pa ko se gre za tipe. :D Je že to uredu da sploh priznam da sm težka k poznam take pirmerke žensk k so grozno težke in ne priznajo tega :? Tipi niso neč boljši od nas :P
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 28. Apr. 2008 9:10

hm, tudi jaz sem težka oseba, zelo zelo težka. včasih niti sama sebe ne razumem, motijo me kake butaste malenkosti, pa sploh ne vem zakaj. ful spoštujem ženske, ki so preproste in ne komplicirajo. z veseljem bi bila tudi sama takšna :)
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 28. Apr. 2008 10:09

punchka napisal/-a:hm, tudi jaz sem težka oseba, zelo zelo težka. včasih niti sama sebe ne razumem, motijo me kake butaste malenkosti, pa sploh ne vem zakaj. ful spoštujem ženske, ki so preproste in ne komplicirajo. z veseljem bi bila tudi sama takšna :)

tud jz sm taka, učasih grem sama seb na živce :unknown:
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 28. Apr. 2008 10:19

*zeljka* napisal/-a:
punchka napisal/-a:hm, tudi jaz sem težka oseba, zelo zelo težka. včasih niti sama sebe ne razumem, motijo me kake butaste malenkosti, pa sploh ne vem zakaj. ful spoštujem ženske, ki so preproste in ne komplicirajo. z veseljem bi bila tudi sama takšna :)

tud jz sm taka, učasih grem sama seb na živce :unknown:

no, potlej smo pa že 3.
GeorgeConstanza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a GeorgeConstanza » 28. Apr. 2008 10:20

Enostaven odgovor na osnovno vprašanje je - JA.

Ženske v tipih vidite en velik akumulator energije. Priklopite se na nas, nas izčrpate, potem pa na forumu pišete probleme:"Sva skupaj že 3 leta, pa mi sedaj nekaj manjka. Ni več to, kar je bilo. Kaj je narobe?"
Akumulator ste izpraznile, to je to. Najdete en dober izgovor zakaj zapustit prazen akumulator in greste na naslednjega.

:wink:
Uporabniški avatar
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2006
Kraj: *dreams*

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzyka* » 28. Apr. 2008 11:45

točn tko.
Mahagonij napisal/-a:
electra* napisal/-a:pomoje da nismo, rabimo samo pozornost pa da se nekdo ukvarja z nami pa nam je dovolj...
Govoris, kot da imate apriorno pravico do pozornosti.

ne je nimamo. ampak rabimo/hočmo pozornost. take smo, pa če se še tok trudmo, da ne bi ble. no usaj jst.
I Just Like Being Imperfect!!
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 28. Apr. 2008 12:12

js se tut ne strinjam, da smo ženske nerazumljive, ker se mi zdi, da se vse, da če je človek normalno razumen, brez kakih obsedenosti :)

tiste punce, ko so pa tečne, pa se še js sprašujem kok kaki res dobri tipi zdržijo z njimi, ko bi lahk se jih osvobodil ...

je pa res, da so tut kaki tipi nenormalno neznosni, žal pa poznam več takih tečnih pičk, ko pa fantov :)
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mala račka* » 28. Apr. 2008 14:06

...samo do določene mere.sicer mislem ,da je to nek stereotip, ki se ga kao usi držimo al kaj? jah ne....smo čist tolk čudne kot fantje :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 28. Apr. 2008 14:12

mala račka* napisal/-a:...samo do določene mere.sicer mislem ,da je to nek stereotip, ki se ga kao usi držimo al kaj? jah ne....smo čist tolk čudne kot fantje :D

Aja? Argumentiraj? :gruebel: :P
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mala račka* » 28. Apr. 2008 14:20

no ja nisem mislila držimo ampak kao tipi mislite, da smo ženske čudne, ženske mislimo da smo tipu čudni.je res da včasih že nanese tako samo halo vedno pa ženske nemoremo biti tiste čudne :eek: me zdaj kaj bolš razumeš?...je pa pač splošno znano, da imamo ženske svoje predstave oz. ''zahteve'' večino tipom je pa naše ''pretiravanje'' odveč in so srečni s kolegi ob pivu pa fuzbalu?...ampak to je spet odvisno od vsakega posameznika.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 28. Apr. 2008 14:23

Mah ja...saj smo vsi malo čudni v bistvu. Čeprav se mi zdi da smo dečkoti lažje razumljivi...ali pa tako mislim zato ker sem dečko :D :D :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 28. Apr. 2008 14:29

ne vem zakaj razpravljamo o tem, a smo ženske težka bitja. Ravno tako smo lahko težke, kot ste tipi. Samo ženske smo na enih področjih, tipi pa na drugih. Gre samo za to, da smo drugačni in da ženske damo prednost ali poudarek enim stvarem, tipi pa drugim.
In kolk je kdo težek je odvisno od karatkerja, ne pa od spola.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 28. Apr. 2008 14:39

me težje dojamemo ene stvari kot recimo kolk je vam do nas, fantje pač težje dojamete recimo to, da je čist enostavno odnest zokne v košarko za umazano perilo :rofl: (mogoč pretiravam, sam jebiga tak je :D ) ... vsi različni, vsi enakopravni :D

in ja, VSI, tut naši preljubi moški, smo včasih tečni, vsak MORA met slab dan (al pa dva :P) ...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov