Smo ženske res težka bitja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Miss M. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Supernova Heights
Znam bit 'tezka'... instant zdravilo je pa odmerek pozornosti s strani ljubljenega oz. tistega, ki mu 'tezim' (in sicer tko, da mu je moj 'problem' pomemben, se ukvarja z mano, se ubada... Po tem ponavad sledi nagrada )
What's the story, morning glory?
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Odvisno od posameznika. Zase lahko rečem, da sm fuul težka oseba, trmasta itd. Sploh pa ko se gre za tipe. Je že to uredu da sploh priznam da sm težka k poznam take pirmerke žensk k so grozno težke in ne priznajo tega Tipi niso neč boljši od nas
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
hm, tudi jaz sem težka oseba, zelo zelo težka. včasih niti sama sebe ne razumem, motijo me kake butaste malenkosti, pa sploh ne vem zakaj. ful spoštujem ženske, ki so preproste in ne komplicirajo. z veseljem bi bila tudi sama takšna
to infinity and beyond!
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
punchka napisal/-a:hm, tudi jaz sem težka oseba, zelo zelo težka. včasih niti sama sebe ne razumem, motijo me kake butaste malenkosti, pa sploh ne vem zakaj. ful spoštujem ženske, ki so preproste in ne komplicirajo. z veseljem bi bila tudi sama takšna
tud jz sm taka, učasih grem sama seb na živce :unknown:
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
*zeljka* napisal/-a:punchka napisal/-a:hm, tudi jaz sem težka oseba, zelo zelo težka. včasih niti sama sebe ne razumem, motijo me kake butaste malenkosti, pa sploh ne vem zakaj. ful spoštujem ženske, ki so preproste in ne komplicirajo. z veseljem bi bila tudi sama takšna
tud jz sm taka, učasih grem sama seb na živce :unknown:
no, potlej smo pa že 3.
- GeorgeConstanza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2007
Enostaven odgovor na osnovno vprašanje je - JA.
Ženske v tipih vidite en velik akumulator energije. Priklopite se na nas, nas izčrpate, potem pa na forumu pišete probleme:"Sva skupaj že 3 leta, pa mi sedaj nekaj manjka. Ni več to, kar je bilo. Kaj je narobe?"
Akumulator ste izpraznile, to je to. Najdete en dober izgovor zakaj zapustit prazen akumulator in greste na naslednjega.
Ženske v tipih vidite en velik akumulator energije. Priklopite se na nas, nas izčrpate, potem pa na forumu pišete probleme:"Sva skupaj že 3 leta, pa mi sedaj nekaj manjka. Ni več to, kar je bilo. Kaj je narobe?"
Akumulator ste izpraznile, to je to. Najdete en dober izgovor zakaj zapustit prazen akumulator in greste na naslednjega.
-
Lizzyka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2006
- Kraj: *dreams*
punchka napisal/-a:hm, tudi jaz sem težka oseba, zelo zelo težka. včasih niti sama sebe ne razumem, motijo me kake butaste malenkosti, pa sploh ne vem zakaj. ful spoštujem ženske, ki so preproste in ne komplicirajo. z veseljem bi bila tudi sama takšna
točn tko.
Mahagonij napisal/-a:Govoris, kot da imate apriorno pravico do pozornosti.electra* napisal/-a:pomoje da nismo, rabimo samo pozornost pa da se nekdo ukvarja z nami pa nam je dovolj...
ne je nimamo. ampak rabimo/hočmo pozornost. take smo, pa če se še tok trudmo, da ne bi ble. no usaj jst.
I Just Like Being Imperfect!!
- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
js se tut ne strinjam, da smo ženske nerazumljive, ker se mi zdi, da se vse, da če je človek normalno razumen, brez kakih obsedenosti
tiste punce, ko so pa tečne, pa se še js sprašujem kok kaki res dobri tipi zdržijo z njimi, ko bi lahk se jih osvobodil ...
je pa res, da so tut kaki tipi nenormalno neznosni, žal pa poznam več takih tečnih pičk, ko pa fantov
tiste punce, ko so pa tečne, pa se še js sprašujem kok kaki res dobri tipi zdržijo z njimi, ko bi lahk se jih osvobodil ...
je pa res, da so tut kaki tipi nenormalno neznosni, žal pa poznam več takih tečnih pičk, ko pa fantov
-
mala račka* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
...samo do določene mere.sicer mislem ,da je to nek stereotip, ki se ga kao usi držimo al kaj? jah ne....smo čist tolk čudne kot fantje
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
mala račka* napisal/-a:...samo do določene mere.sicer mislem ,da je to nek stereotip, ki se ga kao usi držimo al kaj? jah ne....smo čist tolk čudne kot fantje
Aja? Argumentiraj?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
mala račka* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
no ja nisem mislila držimo ampak kao tipi mislite, da smo ženske čudne, ženske mislimo da smo tipu čudni.je res da včasih že nanese tako samo halo vedno pa ženske nemoremo biti tiste čudne me zdaj kaj bolš razumeš?...je pa pač splošno znano, da imamo ženske svoje predstave oz. ''zahteve'' večino tipom je pa naše ''pretiravanje'' odveč in so srečni s kolegi ob pivu pa fuzbalu?...ampak to je spet odvisno od vsakega posameznika.
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
ne vem zakaj razpravljamo o tem, a smo ženske težka bitja. Ravno tako smo lahko težke, kot ste tipi. Samo ženske smo na enih področjih, tipi pa na drugih. Gre samo za to, da smo drugačni in da ženske damo prednost ali poudarek enim stvarem, tipi pa drugim.
In kolk je kdo težek je odvisno od karatkerja, ne pa od spola.
In kolk je kdo težek je odvisno od karatkerja, ne pa od spola.
- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
me težje dojamemo ene stvari kot recimo kolk je vam do nas, fantje pač težje dojamete recimo to, da je čist enostavno odnest zokne v košarko za umazano perilo (mogoč pretiravam, sam jebiga tak je ) ... vsi različni, vsi enakopravni
in ja, VSI, tut naši preljubi moški, smo včasih tečni, vsak MORA met slab dan (al pa dva ) ...
in ja, VSI, tut naši preljubi moški, smo včasih tečni, vsak MORA met slab dan (al pa dva ) ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov