Smo ženske res težka bitja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 113 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
*barby* - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2006
*purple bitch* napisal/-a:Latte napisal/-a:gemini napisal/-a:Jst prznam da znam bit precej težka. Ko enkrat začnem težit me težko kdo ustavi.
Mam pa tud ful močna nihanja razpoloženja, tko da ljudje nikol ne vejo kakšne volje bom čez 5 min
Se podpišem pod tole, še sama se ne bi mogla bolš opisat
sam ženskice kdo pa je reku da niso moški tud težka bitja....mi mamo vsaj PMS za izgovor, oni pa nimajo nobenga izgovora.......
sicer pa mislm da je vsak človk po sebi nek določen čas težek..
seveda da smo težka bitja sam znajo bit tipi 100x bl zateženi k se jim odpne kt me...to zna bit zlo za jeb*an...sam nimaš kej usak ma take dneve
- Vagica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
.............ja, znamo bit težke, ampak nič bolj kot moški..vsak na svoj način....smo pa velikokrat 'tečne', k pač velikokrat (večina moških) ne znajo ravnat z nami.......pa res ni velik treba, sam mal je treba pomislt, pa kakšno malenkost narest, pa smo lohk takoj vesele in cel dan nasmejane...........
Uživajte poletje
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Tud moški znajo bit ful težki in nerazumljivi, lih tko kot ženske.
Mislim, da tukaj ni noben spol v prednosti.
Vsi pa mamo svoje finte, ki jih drugi ne zastopijo in smo zarad tega težki in tukaj nima spol nobene vloge.
Mislim, da tukaj ni noben spol v prednosti.
Vsi pa mamo svoje finte, ki jih drugi ne zastopijo in smo zarad tega težki in tukaj nima spol nobene vloge.
Sometimes I wanna cry, sometimes I wanna die, but sometimes I wanna live my fu**ing cruel life!
- euch
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2005
ja vsi smo kdaj težki...
jst mam drgač dneve, k mam taka razpoloženjska nihanja, d menjam počutje na 1 minuto... in grem v skrajnosti, kot so jeza-veselje, pol pa žalost, pa histerija, pol pa nazaj na skakanje pa kok je svet lep ipd... takrat me uspeš najdt tko zateženo d je kr grdo....
drgač pa ne vem, sama sm ponavad bl vesela kt pa ne, tko d nebi rekla d sm najbl zatežen čoluk kr jih je (razn dnevov... )
so pa sevede ljudje k so pa skos zateženi, ampak ne glede na sploh... tko d ne vem, pomoje ženske nismo lih najbl zatežena bitja na svetu
jst mam drgač dneve, k mam taka razpoloženjska nihanja, d menjam počutje na 1 minuto... in grem v skrajnosti, kot so jeza-veselje, pol pa žalost, pa histerija, pol pa nazaj na skakanje pa kok je svet lep ipd... takrat me uspeš najdt tko zateženo d je kr grdo....
drgač pa ne vem, sama sm ponavad bl vesela kt pa ne, tko d nebi rekla d sm najbl zatežen čoluk kr jih je (razn dnevov... )
so pa sevede ljudje k so pa skos zateženi, ampak ne glede na sploh... tko d ne vem, pomoje ženske nismo lih najbl zatežena bitja na svetu
J'aime non seulement qu'on m'aime, mais qu'on me le dise... (G. Elliot)
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
maria18 napisal/-a:jst sm ful trmasta in vem da sem ful taka ce ni po moje pol se razjezim al kej tacga....tko da znam bit fuuul zatezena
Enako!!!!! ...sam pr men je še ta problem k si rečem nina nazaj se drž sam ko ga pa dobim pred oči se mi pa kr zmeša ...poj mi je pa fulll hudo ...sam k se ne znam opravičt ...no ja potem vam je pa lahko jasno da vsaj zame to drži JA SM ZAKOMPLICIRANA OSEBA in vse to kar paše zraven!!!
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
moj dečko, ki je zlo potrpežljivo bitje pravi da bi me rajš nosu ko prenašu he he
Always look on the bright side of your life.
-
bounty nanN - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2008
- Kraj: tam nekje:p
khm....mam svoje trenutke ko znam bit zlooo težka .....samo se trudim da jih je čim manj, tut to je neki ane?
Don't wanna feel the way I do,
just wanna be right here with you,
don't wanna see us appart,
just wanna say straight from my heart:
I miss you...
just wanna be right here with you,
don't wanna see us appart,
just wanna say straight from my heart:
I miss you...
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Jej... Jaz sem po mojem tak zakompleksana osebnost da brezveze...
Pa bom naštevala drugič, zdj se mrm prpavit ko jutri je treba it spet na teren.
Ampak ja, sem zajebana osebnost, da brezveze. Ampak poznam pa tipa, ki je še bl zajeban karakter, nenormalno težek in ženske z njim zlo težko zdržijo.
Tak da smo si tak na istem konc koncu. Izjeme potrjujemo pravilo .
Pa bom naštevala drugič, zdj se mrm prpavit ko jutri je treba it spet na teren.
Ampak ja, sem zajebana osebnost, da brezveze. Ampak poznam pa tipa, ki je še bl zajeban karakter, nenormalno težek in ženske z njim zlo težko zdržijo.
Tak da smo si tak na istem konc koncu. Izjeme potrjujemo pravilo .
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
electra* napisal/-a:pomoje da nismo, rabimo samo pozornost pa da se nekdo ukvarja z nami pa nam je dovolj...
Word...končno ena, ki je zadela žeblico na glavico!!!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js znam bit baje kr težek primerek ženske (pa ne tok po kilaži), predvsem sm zlo kompleksna osebnost, ampak mi je blo, u moje veselje, že večkrat rečeno, da je nekaterim moj karakter, kljub al pa prou zarad tega, zlo ušeč.
Moj sedanji je eden teh, k prau, da mu je večinoma (seveda ne vedno) ušeč moja "težavnost", in "kompleksnost" karakterja, kr so mu preveč preproste, umirjene in nekomplicirane ženske dougočasne .
Jeeei, blagor njemu .
Moj sedanji je eden teh, k prau, da mu je večinoma (seveda ne vedno) ušeč moja "težavnost", in "kompleksnost" karakterja, kr so mu preveč preproste, umirjene in nekomplicirane ženske dougočasne .
Jeeei, blagor njemu .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
electra* napisal/-a:pomoje da nismo, rabimo samo pozornost pa da se nekdo ukvarja z nami pa nam je dovolj...
Ravno zaradi tega ste težka bitja.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
Prvi neprebran prispevek • 113 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov