Smo ženske res težka bitja

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Smo ženske res težka bitja

da
49
31%
ne
8
5%
mogoče kdaj
87
55%
težki so dedci, ne pa me
13
8%
Skupaj glasov : 157

Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 28. Apr. 2008 15:12

ryu10kyu napisal/-a:Mah ja...saj smo vsi malo čudni v bistvu. Čeprav se mi zdi da smo dečkoti lažje razumljivi...ali pa tako mislim zato ker sem dečko :D :D :D

Dosti punc meni, da so punce lažje razumljive. :razz:

V bistvu smo vsi enako nerazumljivi oz. razumljivi oz. težki ali karkoli. Sem nameravala zagovarjati tezo, da so moški ženskam bolj razumljivi kot ženske moškim zaradi višje čustvene inteligenstnosti in empatije žensk, vendar vedno bolj ugotavljam, da to ni res in da smo si tudi tukaj enakovredni.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
*lovely*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lovely* » 30. Apr. 2008 12:51

jaaaa!!!!!!!!
p.s. ampak moški so še bol!!! :D
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 30. Apr. 2008 14:42

Jaz za sebe lahko rečem, da si nekih planov ne delam. Najraje mam, da si neke zmislim v sekundi in pole to naredim. Če si delam plane, si ponavadi že tak sama vse zajebem :D .
Začuda sem jaz naletela na veliko tipov, ki so mi glupili, da boma taj pa taj šla tja pa tja :? . Aha.
Skratka, jaz te navade nimam.
Glede na to, da mam skos moško družbo okoli sebe, mislim, da me dedci kar vreji razumejo :D .
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 30. Apr. 2008 14:45

*lovely* napisal/-a:jaaaa!!!!!!!!
p.s. ampak moški so še bol!!! :D

Priznam!!!Mene rekokatera ženska pretehta v teži...ene par jih poznam ...ampak nisem vedel da so težje od mene...se mi zdi da dobro skrivajo težo :nixweiss:

Če postaviš človeka ki je škorpijon po horoskopu pa v podznaku lev ,pa da ve da je zelo pameten in da ima v mnogočem prav...potem dobiš orenk zajebano in težko osebo ven...kdo je bolj težek kot jaz? :mukkies:
Jochie...ti si že v naprej diskilificiran! :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 22. Jan. 2013 3:41

Da.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 22. Jan. 2013 15:14

ne misli si, da ste tipi kej lažji :D

je pa res, da mamo ženske to nesrečo, da te enkrat mesečno konkretno zjebejo hormoni in ne moreš absolutno nič nardit, da bi bil bolj normalen. vsaj jaz ne. pa vem, da je glupo, da se zjočem, ker zjutraj ni mleka in da se mi zdi to absolutno največja krivica sploh. ampak ja, konverzacija z mano zna bit takrat precej otežena, tudi sama s sabo se ne štekam najbolje.
tinqi.winki
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tinqi.winki » 23. Jan. 2013 21:26

uff ja jaz se podpišem pod to.
čeprav, kar se moških tiče, znamo bit res angelčki oz. pravi angeli, ko gremo naprej in mi njim oprostimo njihova nerazumljiva( :mad: ) obnašanja ...
Uporabniški avatar
g.AI.a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a g.AI.a » 23. Jan. 2013 22:35

floribunda napisal/-a:
je pa res, da mamo ženske to nesrečo, da te enkrat mesečno konkretno zjebejo hormoni in ne moreš absolutno nič nardit, da bi bil bolj normalen.

Meni se pa res po obnašanju sploh nč ne pozna, nikoli. :D Edino kar je, je to, da na vsake toliko pojamram, da me vse boli, to je pa vse. Pa jem veliko! :D

Drugače se mi pa zdi, da s(m)o ženske težje od moških. Ne vem, mogoče se pa samo jaz s tipi bolj razumem. Samo ženske včasih res preveč komplicirajo, analizirajo, se sekirajo zarad nečesa, ki sploh ni tako grozno, so bolj zamerljive... Tipi pa so bolj na chill. Vsaj meni se tako zdi, sigurno pa to ne velja za vse.. Je veliko bolj pomemben karakter kot pa spol.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]