Smo ženske res težka bitja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
jah ne bi rekla da je čist tako. Vsaj zame to ne drži. Že res, da si mogoče ustvarimo v glavi svoj scenarij, ampak z glavo skozi zdi pa tud ne gremo, če ne gre po naših načrtih in se nekatere znamo tudi prilagajat in ne mečemo krivde na partnerja.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- maycha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz se pa strinjam.
Sama znam zelo dobre vzročno posledične filmčke si ustvarit. Na koncu pa ugotovim, da sem v meglo brcnila.
Pozabila sem dodati, da večina punc, ki jih vredu poznam, so tudi miselno kreativne in si naredijo v glavi kr neko sceno.
Sama znam zelo dobre vzročno posledične filmčke si ustvarit. Na koncu pa ugotovim, da sem v meglo brcnila.
Pozabila sem dodati, da večina punc, ki jih vredu poznam, so tudi miselno kreativne in si naredijo v glavi kr neko sceno.
Oooh, you've got to let your body move to the music...
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
- severa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
Seveda da ni res, kake pa maš no... raje bi napisala da si to ugotovila pri sebi, ne pa da smo punce takšne... izjame ste takšne, večina pa nas ni, to pa si tako mimo vsekala, da mi kr slabo pride... sam slabo luč mečeš na ženski spol...
Kaj te misliš, da ko se dobi oseba z nekom si v glavi naredi cel film in scenarij? Lepo te prosim no, niti malo nisem po duši scenaristka...
To gre vse spontano, mam pa sestro levinjo in to je res značilnost tega znamenja verjetno, ki si v glavi vedno naredi scenarij in se že vidi v filmu, prav načrtuje stvari kako jih bo izpeljala, če pa slučajno ne gre kot si je gospodična zamislila, je vsa izven sebe in potem še tudi razmišlja o tej situaciji, kako da se ni zgodilo tako kot bi moralo bit, kaj je le naredila narobe, seveda je potem tip za njo totalni kreten, ki ni vreden da ga še pogleda... sej je boga, ko si tako otežuje življenje...
Kaj te misliš, da ko se dobi oseba z nekom si v glavi naredi cel film in scenarij? Lepo te prosim no, niti malo nisem po duši scenaristka...
To gre vse spontano, mam pa sestro levinjo in to je res značilnost tega znamenja verjetno, ki si v glavi vedno naredi scenarij in se že vidi v filmu, prav načrtuje stvari kako jih bo izpeljala, če pa slučajno ne gre kot si je gospodična zamislila, je vsa izven sebe in potem še tudi razmišlja o tej situaciji, kako da se ni zgodilo tako kot bi moralo bit, kaj je le naredila narobe, seveda je potem tip za njo totalni kreten, ki ni vreden da ga še pogleda... sej je boga, ko si tako otežuje življenje...
-
armandoxxx - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
iona napisal/-a:danes sem ugotovila,da smo punce tako tezka bitja .ustvarimo si en filim v glavi in ce negre po scenariju so pa tipi cudni,nerazumevajoci...blablabla.
se strinjate??????????????
jest se pa s tem strinjam .. sicer obstajajo izjeme .. sam do zdej so izkušnje z vami take
LP
Armando
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Logično je, da si vsak postavi ene želje/cilje kar se veze tiče, ampak da pa neki po svoje forsiraš, kar čist izključuje fantovo voljo, je pa tut čist mimo...s tem samo poslabšaš zadevo. Treba je delat kompromise in najt neko srednjo pot, da sta oba zadovoljna.
Če pa hočeš, da je skos po tvojem scenariju in dokončat svoj romantični film, pol pa kupi raje psa.
Če pa hočeš, da je skos po tvojem scenariju in dokončat svoj romantični film, pol pa kupi raje psa.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2005
- Kraj: Maribor
marateja napisal/-a:jah ne bi rekla da je čist tako. Vsaj zame to ne drži. Že res, da si mogoče ustvarimo v glavi svoj scenarij, ampak z glavo skozi zdi pa tud ne gremo, če ne gre po naših načrtih in se nekatere znamo tudi prilagajat in ne mečemo krivde na partnerja.
Se strinjam.
Si ustvarimo scenarij, ampak se znamo potem ko to ne poteka tako kot smo si zamislile, prilagoditi.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Bolj kot ne se strinjam...sama sem velikokrat kar samostojno kej v glavi splanirala (kako bova preživela kak dan ali vikend ), pol se pa seveda ni vse izšlo tako, po mojih načrtih.
In velik mojih prijateljic je takih, še hujše, ena gre prov v skrajnosti, pol je grozno užaljena, če kej ni tako, kot si je zamislila, seveda pa smo si zato večinoma same krive.
In velik mojih prijateljic je takih, še hujše, ena gre prov v skrajnosti, pol je grozno užaljena, če kej ni tako, kot si je zamislila, seveda pa smo si zato večinoma same krive.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
armandoxxx napisal/-a:iona napisal/-a:danes sem ugotovila,da smo punce tako tezka bitja .ustvarimo si en filim v glavi in ce negre po scenariju so pa tipi cudni,nerazumevajoci...blablabla.
se strinjate??????????????
jest se pa s tem strinjam .. sicer obstajajo izjeme .. sam do zdej so izkušnje z vami take
LP
Armando
Jaz bi pa tko rekla, da ti očitno zbiraš oz. pališ na take punce, pri katerih je bolj pogost tak način obnašanja.
Drugač si pa jaz nikol ne ustvarjam čist nobenih scenarijev, pa je vedno lušno. Brezveze nekaj planirat, uživat je treba v sedanjosti.
Zadnjič spremenil Applebitecc, dne 18. Jan. 2006 9:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
se ne strinjam...pa saj nismo ženske neke počasi...no..vsaj večina ne...v razmerju prilagodljivost in kompromisi...zelo veliko štejejo...to je vsaj moje mnenje..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
Yanc - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
Jaz bi rekla, da smo oboji po svoje trmoglavi, je pa cist odvisno tut od karakterja osebe..eni so bolj prilagodljivi drugi pač manj...definitvo pa niso punce samo tiste taslabe
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Jah odvisno od posameznika ne, nekatere so res take, da pač ne živijo na realnih tleh - v glavi si zamislijo sliko in ko jim to ne uspe, so blazno razočarane, itd... Verjetno je procentualno teh punc veliko manj kot tistih, ki so nekako 'pri tleh'.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
se ne strinjam
mislm če si ti taka še ne pomen da smo vse
pa da takole pluvaš v svojo skledo ni fajn, raj se zber pa spremen, ne pa da tkole tolažbo iščeš
mislm če si ti taka še ne pomen da smo vse
pa da takole pluvaš v svojo skledo ni fajn, raj se zber pa spremen, ne pa da tkole tolažbo iščeš
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov