Smiselnost zveze, grajenja skupnega življenja, imeti otroka?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Dec. 2011 12:00

brandibelle napisal/-a:Moji otroc bojo mel to srečo, da se tut men NE da valat med 11h in 15h na plaži in bojo užival v normalnem dopustovanju.
Tisti, ki se pa radi cmarite na soncu med 12-14h pa bolš da nimate otrok :D

Po tvojem itak "boljše, da nobeden nima otrok". Jp, zelo dober argument. Samo zato, ker nimamo želje z otrokom lutat po svetu že v njegovem ranem otroštvu, ko še niti ne ve zase.
In neverjetno, en fant tukaj gor je celo normalen, pa so ga že pri 1 mesecu vlačili s sabo na vsako k*rčevo dopustovanje. :lol: Kot da je kdorkoli rekel, da ni normalno. Gre le za osebno mišljenje, in sem vsekakor spada miren dopust zame in za preostale dopustnike v kraju nastanitve. Otroka bom pa z veseljem vzela s sabo na dopust, ko bo že znal pokazat na prste, koliko je star in ne, ko bo frišno iz bolnišnice. :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 14. Dec. 2011 12:08

ko bo znal pokazati, koliko je star, pozabi na mir. takrat šele ne bo niti m od miru (lulanje na brisače ničhudega slutečih turistov, probavanje, do kam seže moč joka, brezglav tek in zaletavanje v ljudi...). Dojenčki so dost bolj nemoteči :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 14. Dec. 2011 12:12

Nekateri res pišete take kukr, da še niste otroka na 5m vidl :roll:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Dec. 2011 12:22

^^ Ti pa ne veš drugega kot v vsaki temi zavijat z očmi, kot da si za južno pojedel vso pamet tega sveta in se ti zdaj lahko vsi klanjajo. :lol:

Barbie, ja, seveda je potem na vrsti živ žav, ampak sestrična z njenima 3 in 5 let starima sinovoma ni silila v obljudena turistična naselja, ampak nekam, kjer so se odpočili, otroci pa lahko igrali, tako da so se zamotili tako eni kot drugi, medtem, ko si tega pri majhnem dojenčku ne moreš privoščit in je potem škoda denarja za dopust, samo zato, da eno leto ne izpustiš dopusta. Jaz pač ne prenesem, da nekdo v največjo gužvo vlači majhnega dojenčka, ki poje celo oktavo v joku tričetrt dneva, poleg tega se mi tudi sicer zdi še prehitro z dojenčkom hodit naokoli po dopustih in potovanjih. Za vse bo še čas. :wink:
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 14. Dec. 2011 12:26

Seveda!
Za kosilo sem imel Kvantno Fiziko.

Torej po mnenju nekaterih se vsaj prvih 7let otrok ne vozi drugam kot na kake neobljudene plaže, da bo vsem fino.
:eek:
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 14. Dec. 2011 12:28

barbie_girl_85 napisal/-a:ko bo znal pokazati, koliko je star, pozabi na mir. takrat šele ne bo niti m od miru (lulanje na brisače ničhudega slutečih turistov, probavanje, do kam seže moč joka, brezglav tek in zaletavanje v ljudi...). Dojenčki so dost bolj nemoteči :wink:

Omfg, to se sliši kot opis psa :D ... mislim, da je vse to zelo odvisno predvsem od značaja človeka (tj. otroka) in tud vzgoje, jaz npr. ne poznam nikogar, ki bi to počel, vključno z mano :)
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 14. Dec. 2011 12:28

Tamala_mrha napisal/-a: nekdo v največjo gužvo vlači majhnega dojenčka

Ga ne vlačiš v največjo gužvo in je. Sej v senci ponavdi ni gužve :)
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Dec. 2011 12:28

Pa kaj tebi brendi ni jasno? A sem napisala, da moraš TI tako prakticirat, ali sem pisala v svojem imenu? Besides, kdo je govoril o 7 letih? Jao bože ...
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 14. Dec. 2011 12:30

Ah, to se samo malo važi in zanalašč hoče oporekat vsemu, tako kot takrat s tistimi črvi :D :D
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 14. Dec. 2011 12:31

Kaj TEBI ni jasno...
Ravnokar si napisala, da tvoja sestrična svoje 3-5let stare mulce vozi malodane v divjino, da nikogar ne motijo, ti pa boš prvih nekaj mesecev (do kdaj je uradno dojenček?) samo nekje kjer ne bo tvoj pamž nobenga motil?
wtf saj nimaš bombe.

pa noben ni reku, da si men rekla, da moram tako delat...
samo pač -wtf
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 14. Dec. 2011 12:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Dec. 2011 12:34

Dojenček je do 1. leta. Pojdi si glavo ohladit. :D :D
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 14. Dec. 2011 12:35

Nikjer ni prave sence pa še polno dojenčkov je povsod - ne morem. :P
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 14. Dec. 2011 12:40

^ wtf je s tabo? že par dni si cel bitchy po forumu

sem pa tudi jaz mnenja, da otrok do nekje 3 let res ni treba povsod vlačit. vsaj pri prvem, ko mi še ne bo nič jasno, bom pomoje bolj zadržana.
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 14. Dec. 2011 12:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 14. Dec. 2011 12:41

Meni že zdaj paše, da grem na plažo nekam, kjer ni preveč ljudi. Tako da predvidevam, da bom tudi ko bom imela majhnega otroka hodila bolj na take mirne plejse....in ne nekam ala Portorož, Savudrija, Makarska...ko skoraj nimaš niti normalno svojega prostora za položit brisačo.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Dec. 2011 12:54

Tudi jaz. Že iz uvidevnosti do drugih turistov, pa četudi bi šlo za obljuden kraj in jih naj vreščanje otrok ne bi zmotilo. :) Predvsem pa se mi taki mirni kraji z malo ali nič turisti, zdijo fajn zato, da se odpočije cela družina. To je tudi namen, poleg tega ne motijo nikogar in se otroci lahko igrajo in kričijo kolikor jih je volja. Kvečjemu bodo samo kakšno ribico prestrašili. :D
Drugače pa ni zdaj to neka divjina brez elektrike in žive duše nekaj 10 km naokrog, tja ne hodim niti zdaj, ko še nimam otrok.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov