Smiselnost zveze, grajenja skupnega življenja, imeti otroka?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

RmX
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a RmX » 09. Maj. 2011 12:06

Jaz pa si tudi zaslužim boljše življenje kot poslušanje babjih muh in cmeranje pamžov..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 09. Maj. 2011 12:08

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:51, skupaj popravljeno 1 krat.
RmX
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a RmX » 09. Maj. 2011 12:14

Razlog zato pa so zopet ženske..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 09. Maj. 2011 12:15

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 11. Nov. 2011 14:17

Dioniz, zdaj razumem to tvojo temo in počasi se bližam tvojim stališčem.

Če pogledamo, kako gre stvar v praksi. Ženska te spozna, po nekem ključu. Nekaj na tebi ji je všeč. Pristaneta v zvezi, potem pa ti začne težiti, da se spremeni in naenkrat pričakuje nekaj drugega.

Ko/če se boš zaradi nje spremenil, takrat bo začela javkati, da nisi več, kar si bil in da si se spremenil. Pa zmagaj v tej igri, če moreš.

Kaj ni udobneje biti samski in imeti prijateljico z ugodnostmi. Veliko stvari ti je prihranjenih..Pa če gledaš na dolgo rok, se itak skoraj vsi ločijo, v čem je pol razlika....Sej skor ne poznam vezanega tipa, ki ne bi ob piru pojamral, da se čuti utesnjenega.

Jaz sem zase ugotovil, da sem z vztrajanjem v vezi farbal samega sebe. In se trudil izpolnjevati družbena pričakovanja.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 11. Nov. 2011 14:23

Glede na napisano, predvidevam, da ne čutiš neke želje po ustvarjanju družine?
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 11. Nov. 2011 14:29

Đeki, to kar si napisal, velja za "slabe" veze. Niso vsi taki, da sprejmejo nekoga, potem ga pa spreminjajo. Obstajajo take zveze, kjer se partnerja sprejemata taka, kot sta. Je pa treba bit "zrel", da takega izbereš.

Ne bom pametna, tud jst sem izbrala napačnega, ampak po lastni krivdi. Ker je bilo tako lažje. Lažje kot pustiti človeka, v katerega si sicer zaljubljen, ker ima lastnost(i), ki te bo motila.

Tudi FF veza je veza. Govorite, kot da pa zdej s FF bo pa vse laufalo. Bullshit.

Ja, itak je bolj udobno biti samski, Nekje do 40. leta. KAj pa pol? S kom na morje (prijatelji bodo z družinami), kam na pijačo, ko so povsod "smrklje", ti pa več ne pašeš v okolje. Kje najt prijateljico za FF, ko pa FF iskajočih 35-letnic ni veliko.

Ostaneš pri svoji mamici in hodiš z njo na Šmarno (pr 60 letih), vse dokler vaju smrt ne loči. Seen that.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 11. Nov. 2011 14:35

Džeki napisal/-a:Jaz sem zase ugotovil, da sem z vztrajanjem v vezi farbal samega sebe. In se trudil izpolnjevati družbena pričakovanja.

Bullshit. Kakšna družbena pričakovanja. V slabi vezi si ostajal zarad njenih pričakovanj, ne družbenih. Ker nisi mel jajc ji priznat, da je vajina veza slaba. Ne njej, ne sebi. Družba tle nima nič zraven, samo kot izgovor :wink:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 11. Nov. 2011 14:40

Najbolj mi je zanimivo, da ženske, ko ste v vezi, naenkrat čutite hudo potrebo moškega oblikovati po svoji podobi. S tem mu jemljete njegovo naravnost in prvinskost, ki jo sicer baje cenite.

Levinja jemlje leva takega, kot je in ga ne spreminja. Sej ga niti ne more. Lev je tak, kot je, močan, hud, nevaren in tak je levinji privlačen, tudi po dolgoletnem parjenju.

Moški smo rotvajlerji, nehajte od nas zahtevat, da v zvezi postanemo zlati prinašalci, če hočete ohraniti kaj upanja za formiranje stabilnih zvez v prihodnosti.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 11. Nov. 2011 14:44

Sej ne zahtevamo. Zahtevajo take, ki so si izbrale nekaj, kar jim ni všeč.

Nehaj govorit ženske. Reci, ženske, ki so slabo izbrale (niso izbrale "pravega", ampak "napačnega", potem pa iz napačnega (ker je pač že njihov) hočejo naredit "pravega").

-------------------------------------
Zveniš kot Delu s penisom. Niso vse ženske (moški) take :wink:

PS2 Tako "žensko", ki te hoče spremenit v "zlatega prinašalca", si si izbral. Lahko bi izbral drugačno. Lahko izbereš drugačno. Svet je enostaven, sami si ga kompliciramo :wink:
Uporabniški avatar
Kasiopeja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Kasiopeja » 11. Nov. 2011 15:21

Se strinjam z barbie_girl85. Ko katera ženska posplošuje (kar gre tudi meni na živce), vsi moški skočite v zrak. Od tebe pa se bere v vsaki temi: "Ženske ste take..." ipd. začetki stavkov. Če do zdaj nisi izbral prave, ne jamrat in obtoževat celotno žensko populacijo za to. Taki tipi (fantje/moški) so šele odbijajoči. In ja, vemo kaj sledi. Spet negiranje takšnega mnenja, ker iščeš izgovor, ne pa drugo pot za srečo. Če ti je boljše samski, super. Če ti ni, pa niso ženske krive za to. Ne bom razlagala kakšne so moje izkušnje (slabe) in teh ni tako malo, pa še vedno ne mečem vseh v isti koš.
So pa tudi nekateri moški takšni, da hočejo spremenit žensko. Gredo v zvezo z njo in jim je na začetku strašno všeč, ker je tako noro divja, da ga rada žura in gre na pir z njegovo družbo, obenem pa je še vedno punca z resnimi nameni in za resno zvezo. Po kakšnem letu ali dveh se začne tip pritoževat, da mu ta kombinacija ni (več) všeč. Moti ga, ker še vedno rada žura in moti ga, ker na piru z njegovo družbo nekaj več pozornosti dobi ona, ker se zašteka z njimi, poleg tega on rata ljubosumen. Na koncu pa ni kriv kolega, ki prikrito ali odkrito osvaja njegovo punco, ampak punca sama, četudi ne da zelene luči in je vsakemu normalnemu človeku jasno, da ima fanta in ji eden zadostuje.

Ne vem, na obeh straneh pride do neke točke, ko folk hoče spreminjat človeka, v taistega človeka pa se je zaljubil ravno zaradi lastnosti, ki so kasneje kar naenkrat slabosti.

Pa zmagaj to igro, če zmoreš.
»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 11. Nov. 2011 17:04

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lemurka » 12. Nov. 2011 17:38

Džeki napisal/-a:Moški smo rotvajlerji, nehajte od nas zahtevat, da v zvezi postanemo zlati prinašalci, če hočete ohraniti kaj upanja za formiranje stabilnih zvez v prihodnosti.

Tisti k cviljo pa bevskajo so bolj male pasme:P
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 12. Nov. 2011 23:30

Moti me, ko ženske po eni strani poudarjate, da naj moški bo, kar je, po drugi strani pa bi mu kar ve predpisale, kaj vse mora biti. Tipični primer te zmedene mentalitete je claire, ki itak trdi, da so tipi večinoma kreteni.

Nadaljevanje te mentalitete je itak prepričanje, d aje moški dober šele, ko ga ženska zdresira. ROFL.

Moški nimamo nikjer v genih zapisano, da si moramo želeti družine. In ne, barbie, alternativa vezi za moškega pr 60 ni življenje pri mamici, ampak na svojem. Če se ti družiš z mamini sinčki, še ne pomeni, da so vsi taki.

Vesna, osebno se vidim samo v zvezi z žensko, ki bi me sprejela takega kot sem. Ne mislim se spreminjat niti za milimeter. Če hoče kaj drugega, naj si dresira enega papučarja.

Neke moderne ženske, kvazi-emancipiranke, mentaliteta "moški so kreteni", wannabe dresurke moških, tečne ženske..to je vse odvoz.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 13. Nov. 2011 1:02

oprost za morebitno surovost, ampak ....
zdaj se je izkazalo, da si bil 'baba', ki si jih tako besno opisoval, dokler si bil v zvezi, v bistvu ti sam. to je ROFL. se strinjam s sirovo.
počasi začenjaš bit podoben kakemu slovencu79, sploh z izjavami tipa, da se ne misliš spreminjat niti za milimeter - daj raje preformuliraj, da se ne boš pustil babi spreminjat al whatever, ker človk, ki ostaja durch isti, ni jako appealing, a veš. pa nek kao jebač, ki zna z ženskami, bwahaha, resno. mislim, kako takemu tipu na mestu sploh na kraj pameti pade, da bi fural karkoli drugega kot to, kar si sam želi (seveda z morebitnimi manjšimi modifikacijami, ki se jih komot doseže s kompromisi, remember?)?
As your lover describes you, so you are.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]