Smiselnost zveze, grajenja skupnega življenja, imeti otroka?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:13, skupaj popravljeno 1 krat.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Dons je itak v modi, da vse "srečno samske" vidimo veze kot "nesrečne". Tista, ki je v vezi, je zato, ker ni mogla bit sama. S tem sem jaz boljša od nje, ker jaz pa zmorem bit sama, to me tudi osrečuje.
Jst (A) nisem v vezi, ker nisem našla pravega, z napačnim ne bom. Ona (B) ni v vezi, ker ma previsoke kriterije in ne najde sebi pravega. C ni v vezi, ker je noben ne mara, ker je obupana in zmedena ženska. D ni v vezi, ker še preboleva bivšega. E ni v vezi, ker je frigidna in se ji ne da seksat.
F je v vezi, ker je spoznala pravega moškega zase. G je v vezi, ker se je napila, pa je lih en mim prišel in ji ponudil vezo. H je v vezi, ker ne zna biti samska. I je v vezi, da ji tetke ne težijo. J je v vezi, ker je spoznala enga, k jo fenomenalno nabriše in ga je hotla "zvezat nase". K je v vezi, ker noče stran zarad strahu, da je to njena zadnja veza. L je v vezi, ker ji tako paše.
Kdo ima prav? So samske srečne? Ne vse. So vezane srečne? Ne vse. So tekte, ki sprašujejo, v vezi samo zato, ker ne morejo bit same? Ne vse.
Jst (A) nisem v vezi, ker nisem našla pravega, z napačnim ne bom. Ona (B) ni v vezi, ker ma previsoke kriterije in ne najde sebi pravega. C ni v vezi, ker je noben ne mara, ker je obupana in zmedena ženska. D ni v vezi, ker še preboleva bivšega. E ni v vezi, ker je frigidna in se ji ne da seksat.
F je v vezi, ker je spoznala pravega moškega zase. G je v vezi, ker se je napila, pa je lih en mim prišel in ji ponudil vezo. H je v vezi, ker ne zna biti samska. I je v vezi, da ji tetke ne težijo. J je v vezi, ker je spoznala enga, k jo fenomenalno nabriše in ga je hotla "zvezat nase". K je v vezi, ker noče stran zarad strahu, da je to njena zadnja veza. L je v vezi, ker ji tako paše.
Kdo ima prav? So samske srečne? Ne vse. So vezane srečne? Ne vse. So tekte, ki sprašujejo, v vezi samo zato, ker ne morejo bit same? Ne vse.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:13, skupaj popravljeno 1 krat.
-
sirova štručka napisal/-a:Akvamarin napisal/-a:^^ma je imela kar dolge zveze tam cca.3 leta, zdaj se je porocila s ta zadnjim, pa se mi je zdelo, da se ne bo nikoli pobrala zaradi bivsega
imela je fanta za fantom, s tem, da so se ti fantje menjavali na dobra tri leta (dobra zato, ker recimo, da s prtljago ni skakala v novo zvezo), torej koliko je bilo teh fantov?
V desetih letih trije. PA kaj te to sploh briga? Hočeš dokazat, da ni prav ravnala? Ne moreš. Da bi bilo boljše, če bi jih mela 5 let? Ne moreš. Mogoče bi mogla bit samska do tazadnjega? Tud tega ne moreš vedet.
Za Ž boš pa ti povedala, jst sam pravim, da ste en kup varjant pozable, prepirate se sam o dveh.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
trije fantje po tri leta, skupaj devet, leto vmes za selitve Po tej logiki.
Drgač pa, tole pisarijo sem jst razumela kot kontriranje Akve, da čist tako pa ni (oziroma avtorica mal dramatizira okol številke, da bi ...kva pa vem...mogoče se ji pol njena samskost zdi "ne tako slaba"). Razlog, da vidi 80% vez kot slabih zihr more bit. PEsimizem, bi rekla.
No, katera vezana dvigne roko, da je v tistih 80%? Me prov zanima, kok jih bomo naštel.
Drgač pa, tole pisarijo sem jst razumela kot kontriranje Akve, da čist tako pa ni (oziroma avtorica mal dramatizira okol številke, da bi ...kva pa vem...mogoče se ji pol njena samskost zdi "ne tako slaba"). Razlog, da vidi 80% vez kot slabih zihr more bit. PEsimizem, bi rekla.
Excuse me, ker - thank god, nisem kot 80% žensk (tako od oka), ki se obesi na prvega solidnega, nato pa se sprijazni s tem, da se prazni okoli, ko je ona doma, po možnosti z otroci. Ne hvala, nisem izbrala takšnega življenja.
No, katera vezana dvigne roko, da je v tistih 80%? Me prov zanima, kok jih bomo naštel.
Zadnjič spremenil barbie_girl_85, dne 12. Jan. 2012 11:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
kofetarica napisal/-a:ni pa to ljubezen.
Kako pa ti ves, kaj pomeni ljubezen za nekoga?
Niti jaz niti ti, ne moremo vedeti kako nekdo ljubi!
Mojo sporocilo do tebe je bilo, da vsak kroji svoje zivljenje (vsaj v najvecjem delu). To da so eni v taksni ali onaksni zvezi, je bila njihova izbira, ne morem pa si jaz vzeti pravico in praviti, da sem jaz srecnejsa od njih.
-
Ja pa če je. Vezani so v veliki meri (like 80%) nesrečni in se varajo. Zato sem samska.
Aja, še to sem pozabla. 90% moških (od oka) je prascev, 90% samskih žensk pa vlačug. Jst pa ne, jst si nisem izbrala takega življenja.
Aja, še to sem pozabla. 90% moških (od oka) je prascev, 90% samskih žensk pa vlačug. Jst pa ne, jst si nisem izbrala takega življenja.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
barbie_girl_85 napisal/-a:No, katera vezana dvigne roko, da je v tistih 80%? Me prov zanima, kok jih bomo naštel.
nobena ti tega ne bo priznala. marsikatera še sebi tega ne prizna, pač pa se v stvari vedno znova prepričuje. če si zadostkrat mantro ponoviš, že je kej na tem, a ni?
pa vsi in vse se bodo hitel vrivat v onih 'zdravih' 10%.
Akvamarin, sej noben ne pravi, da je srečnejši od koga drugega. saj si sama ugotovila, da stvari vidimo na različne naćine. ne vem zakaj bi bil način od kofetarice manj veljaven?
As your lover describes you, so you are.
-
Ah bejž no bejž. Če tega noben ne bi priznal, kofetarica ne bi mogla poznat takih vez, se ti ne zdi? Al je ugibala o njih
Verlee, se ti tud strinjaš, da se je 80% (od oka) žensk se obesilo na prvega, ker niso hotle bit same? Kaj pa moški? Aja, oni so bili "obešeni". Al so moški potem v zdravih vezah, če vzamemo, da oni se niso nujno obesili na prvo (moški z žensko, ker jo ljubi, ženska pa z moškim zato, ker je bil prvi)?
Al je mogoče tud 80% moških takih, ki se obesijo na prvo, da ne bodo sami in pol se ujamejo s tistimi kurami, ki tekajo in lovijo tipe za v vezo?
Verlee, se ti tud strinjaš, da se je 80% (od oka) žensk se obesilo na prvega, ker niso hotle bit same? Kaj pa moški? Aja, oni so bili "obešeni". Al so moški potem v zdravih vezah, če vzamemo, da oni se niso nujno obesili na prvo (moški z žensko, ker jo ljubi, ženska pa z moškim zato, ker je bil prvi)?
Al je mogoče tud 80% moških takih, ki se obesijo na prvo, da ne bodo sami in pol se ujamejo s tistimi kurami, ki tekajo in lovijo tipe za v vezo?
Zadnjič spremenil barbie_girl_85, dne 12. Jan. 2012 12:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jst baje zato, ker ga nisem že dolg fasala
PS Verlee, ne govor neumnosti. Pol te teme ti kaže, da smo samski srečni, vezani so nesrečni. Sej veš, uni, k si ne upajo tega, kar mi, ki imamo jajca. Uni vezani luzerji.
PS Verlee, ne govor neumnosti. Pol te teme ti kaže, da smo samski srečni, vezani so nesrečni. Sej veš, uni, k si ne upajo tega, kar mi, ki imamo jajca. Uni vezani luzerji.
Zadnjič spremenil barbie_girl_85, dne 12. Jan. 2012 12:20, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:12, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Kako nič posebnega? Sej je v manjšini. Nič posebnega ni bit v vezi brez zaljubljenosti in ljubezni, danes so redke veze, kjer se dva ljubita ali sta zaljubljena. Torej je posebna
Ps če je šla iz ene veze v drugo, kako drugače to povedat kot "fant za fantom" al "veza za vezo"?
Ps če je šla iz ene veze v drugo, kako drugače to povedat kot "fant za fantom" al "veza za vezo"?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov