Smiselnost zveze, grajenja skupnega življenja, imeti otroka?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dorotheia - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Na poti k sanjam...
Jaz pa ne vidim smisla v tem, ko eden drugega prepričujete, nasprotne stvari. Hmm...a ni point vsega, da smo si različni?
A ni super, ko si nekateri želijo ustvarjati/ustvariti družino in vidijo smisel v tem, drugi pa pač v drugih stvareh (potovanja, kariera...). Res ne razumem smisla te teme... A ni ravno to ok, da imamo različne poglede na svet in dojemanje bistva našega bitja?
Jaz upam, da mi bo uspelo najti neko srednjo pot, vsekakor pa si želim imeti družino, otroke s svojim partnerjem. Če pa bi sedaj razmišljala, kaj če greva čez 10 let narazen, bi bilo pa spet nesmiselno. Če bi vsi razmišljali na tak način, ne bi nikamor prišli.
HVALABOGU, da smo si različni, a ni tako no?
A ni super, ko si nekateri želijo ustvarjati/ustvariti družino in vidijo smisel v tem, drugi pa pač v drugih stvareh (potovanja, kariera...). Res ne razumem smisla te teme... A ni ravno to ok, da imamo različne poglede na svet in dojemanje bistva našega bitja?
Jaz upam, da mi bo uspelo najti neko srednjo pot, vsekakor pa si želim imeti družino, otroke s svojim partnerjem. Če pa bi sedaj razmišljala, kaj če greva čez 10 let narazen, bi bilo pa spet nesmiselno. Če bi vsi razmišljali na tak način, ne bi nikamor prišli.
HVALABOGU, da smo si različni, a ni tako no?
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
-
Isis - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2009
Nisem brala vsega za nazaj, ampak...
Verjamem, da ima vsak v lajfu svoje cilje, želje in sanje, ki se jih trudi izpolnit, uresničit, in nenazadnje živet. Nekega dne si tudi jaz želim poroko, otroka, zgledno družinsko življenje z veliko ljubezni, lepo hišo, dopusti vsaj 2x letno in uspešno kariero. Morda ne bo vse šlo po planih, čeprav imam vse možnosti in potencial. Ampak če nisem za to pripravljena nič žrtvovat in se ničemur odrečit, potem vse našteto res nima nobenega smisla. Svašta bo še. Ampak jaz verjamem, da bo na koncu vedno vse OK.
In ja, res je super, da smo si tako različni! Tako imamo različne interese in potrebe, in potem je tale naša Zemljica čisto dovolj velika, da vsak dobi velik kos tistega, kar poželi.
Verjamem, da ima vsak v lajfu svoje cilje, želje in sanje, ki se jih trudi izpolnit, uresničit, in nenazadnje živet. Nekega dne si tudi jaz želim poroko, otroka, zgledno družinsko življenje z veliko ljubezni, lepo hišo, dopusti vsaj 2x letno in uspešno kariero. Morda ne bo vse šlo po planih, čeprav imam vse možnosti in potencial. Ampak če nisem za to pripravljena nič žrtvovat in se ničemur odrečit, potem vse našteto res nima nobenega smisla. Svašta bo še. Ampak jaz verjamem, da bo na koncu vedno vse OK.
In ja, res je super, da smo si tako različni! Tako imamo različne interese in potrebe, in potem je tale naša Zemljica čisto dovolj velika, da vsak dobi velik kos tistega, kar poželi.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
http://tvslo.si/predvajaj/pogledi-slove ... /00:12:38/
vi vidite kak je svet lep, jaz pa vidim tole.
vi vidite kak je svet lep, jaz pa vidim tole.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ kar nima popolnoma nobene veze s tvojim dojemanjem ljubezni in pesimističnim pogledom na njo.
jaz še vedno ne štekam, zakaj bi pogojeval ljubezen do ženske s popolnim svetom?
so tell me have you ever really. Really, really ever loved a woman?
jaz še vedno ne štekam, zakaj bi pogojeval ljubezen do ženske s popolnim svetom?
so tell me have you ever really. Really, really ever loved a woman?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
to ma vezo s vprašanjem imeti otroka ali ne.
pa še to na temo lepega sveta: http://tvslo.si/predvajaj/odmevi/ava2.97150626/
od 10 minute naprej.
pa še to na temo lepega sveta: http://tvslo.si/predvajaj/odmevi/ava2.97150626/
od 10 minute naprej.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Dioniz- a ti slučajno kaj zameriš svoji mami, da te je rodila?
Poglej v kakšnem svetu moraš živet, a ni grozno?
Sej tudi obstajajo rešitve, kako ne živet več... (ne preveč resno jemat zadnje izjave).
V bistvu se mi zdi smešno, da nekaterim puncam (ne štejem sebe), ki so ti nasprotovale v tej temi, ki so prepotovale že pol sveta, očitaš, kako živijo v milnem mehurčku, medtem ko ti vse izveš le iz medijev, ki ne prikazujejo vedno realnega stanja. (Tandada, ne me na vejcah lovit, ker mi nikol niso šle )
Mi je pa všeč zadnje vprašanje od claire
Poglej v kakšnem svetu moraš živet, a ni grozno?
Sej tudi obstajajo rešitve, kako ne živet več... (ne preveč resno jemat zadnje izjave).
V bistvu se mi zdi smešno, da nekaterim puncam (ne štejem sebe), ki so ti nasprotovale v tej temi, ki so prepotovale že pol sveta, očitaš, kako živijo v milnem mehurčku, medtem ko ti vse izveš le iz medijev, ki ne prikazujejo vedno realnega stanja. (Tandada, ne me na vejcah lovit, ker mi nikol niso šle )
Mi je pa všeč zadnje vprašanje od claire
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:45, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:44, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov