Smeh do solz
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Joanfaca - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2009
- Kraj: Novo mesto
^^mislm, da je to dwjasnko se hkrati snemalo. Ker če poslušaš pogovor, vidiš da se ujema. Drgač sm pa tud jz na začetku misnla, da sta to dva posnetka skup zlepljena.
Ko smo pa že lih pr American idol:
http://www.youtube.com/watch?v=WEh4P56V ... re=channel
Ko smo pa že lih pr American idol:
http://www.youtube.com/watch?v=WEh4P56V ... re=channel
-
sweet(xy) - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2005
life is like a movie..and in the end-make sure that it is worth watching!
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Party Diva - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2009
Joanfaca napisal/-a:Libido. napisal/-a:Joanfaca napisal/-a:bLack&white napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=gLQi6vv0Ih8&feature=channel
Men je bla pa tale kr mal žalostna...niti ne tko smešna...
Zakaj žalostna?
Ker mi zgleda, kokr da je ženska dejansko psihični bolnik, (sliši glasove, ipd) sodniki jo pa kr mal jeb***. Sej vem, da so vedno taki, kr sm dostkrat gledala ta American idol. Ampak jz se psihičnemu bolniku pač ne bi posmehovala. Ne vem no...
Meni se pa zdi, da gre za dobro zrežirano igro. Če pa ne, pa je ženska sigurno psihični bolnik...
So I`m a bitch? Well you`re a whore. Personally I`d rather be known for what I do, not for who I screw.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
K nihče ne zna brat, da je to PARODIJA? Ne dejansko posnetek.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
ally* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2009
- Kraj: Novo mesto
mi mamo pa med poukom take probleme da umrem od smeha
recimo: lani smo dobil za španščino eno novo profesorico, k je prvič učila in je bla reva čiz zmedena in žiučna. in odpre omaro z računalnikom, pa potem tista polica k jo vn povlečeš ni hotla it vn. neki časa se matra s tistim, na konc že mal pop**** in na vso moč potegne tisto polico vn in BAAAM - zleti use po tleh. tipkovnica, zvočniki monitor... mi usi utihnemo, sam ene sošolke se sliš: "uuuuuu." In pol profesorca pobere zvočnike, pa hoče pol monitor in tipkovnico naenkrat. pa ji tipkovnica spet pade po tleh, in zdej mi usi u smeh. ona ns grdo pogleda pa prbije: "jah kaj, sej so trpežne!" hahaha
in pa pri pouku slovenščine kakšen mesec, dva nazaj. smo mel književnost in sošolka zraven mene bere naglas pred razredom odlomek iz Trpljenja mladega Wertherja in ona namest "ugreznil se je" prebere "ugriznil se je." in js zravn nje u smeeh da so mi solze tekle. pol se je še ona začela smejat in se nismo mogle nehat... bi naj profesorica tuk vn poslala... pa je k sreči zvonilo za konec ure
pha, sploh ne zgleda smešno če tkole prebereš... no, takrt so nm solze tekle
recimo: lani smo dobil za španščino eno novo profesorico, k je prvič učila in je bla reva čiz zmedena in žiučna. in odpre omaro z računalnikom, pa potem tista polica k jo vn povlečeš ni hotla it vn. neki časa se matra s tistim, na konc že mal pop**** in na vso moč potegne tisto polico vn in BAAAM - zleti use po tleh. tipkovnica, zvočniki monitor... mi usi utihnemo, sam ene sošolke se sliš: "uuuuuu." In pol profesorca pobere zvočnike, pa hoče pol monitor in tipkovnico naenkrat. pa ji tipkovnica spet pade po tleh, in zdej mi usi u smeh. ona ns grdo pogleda pa prbije: "jah kaj, sej so trpežne!" hahaha
in pa pri pouku slovenščine kakšen mesec, dva nazaj. smo mel književnost in sošolka zraven mene bere naglas pred razredom odlomek iz Trpljenja mladega Wertherja in ona namest "ugreznil se je" prebere "ugriznil se je." in js zravn nje u smeeh da so mi solze tekle. pol se je še ona začela smejat in se nismo mogle nehat... bi naj profesorica tuk vn poslala... pa je k sreči zvonilo za konec ure
pha, sploh ne zgleda smešno če tkole prebereš... no, takrt so nm solze tekle
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
men se je to dons spet zgodil, tko k ponavad veeeliikrat.
za to je biu kriu sosedov tamaučk, star 4 leta k je za svoja leta čiist preveč brihtn, že preveč xD
situacija 1: 'Lulat me' ' Kako pa veš da te?' 'Mi je cveto povedu' (njegovmu lučku tko reče xD) in jz ' Aha, in kaj ti je reku?' 'ma ne vem, neki u dolenjščini' LOOOOOL hahahah cveto pa tak hehe
situacija 2: grejo oni na pico in mi fotr razlaga da tamau reče 'oči,jz sm tok žejn,nemorm več jest če nimam za pit'..pač sine dobi another fructalov sokc in tko 'teta' prnese še eno slamco, jo hoče že uzet nazaj k vidi da jo ma pa ji on reče 'nene nerabte, ker itak čez 2 bl vleče ' loooooooooool haha
situacija 3: je fotr reku da so ga pelal u Hofr in tko fotr parkira in tamau reče: 'ej stari, kva si ga dobr parkiru!!!'
xD hahaha crkujm od smeha..kva so teli tamali posrečeni
za to je biu kriu sosedov tamaučk, star 4 leta k je za svoja leta čiist preveč brihtn, že preveč xD
situacija 1: 'Lulat me' ' Kako pa veš da te?' 'Mi je cveto povedu' (njegovmu lučku tko reče xD) in jz ' Aha, in kaj ti je reku?' 'ma ne vem, neki u dolenjščini' LOOOOOL hahahah cveto pa tak hehe
situacija 2: grejo oni na pico in mi fotr razlaga da tamau reče 'oči,jz sm tok žejn,nemorm več jest če nimam za pit'..pač sine dobi another fructalov sokc in tko 'teta' prnese še eno slamco, jo hoče že uzet nazaj k vidi da jo ma pa ji on reče 'nene nerabte, ker itak čez 2 bl vleče ' loooooooooool haha
situacija 3: je fotr reku da so ga pelal u Hofr in tko fotr parkira in tamau reče: 'ej stari, kva si ga dobr parkiru!!!'
xD hahaha crkujm od smeha..kva so teli tamali posrečeni
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
ženska napisal/-a:Smeh do solz ... Hehe, se kar pogosto dogaja.
Zanimivo pa je, da večinoma takrat, ko se poskušam sprostiti v kakšnih precej težkih trenutkih. Takrat sem najbolj izvirna, kar se "traparij" tiče ...
haha jz tut..čeprou tut na sploh k en klovn zabavam folk nenamerno ampk k so pa taki težki trenutki al ap pred testom pa začnem kr ene klobasat lol kr neki rata ampk ponavad zmer dobr tko da se usi smejimo lol tko da ponavad mam jz že nasploh bl probleme s tem smejanjem, zato ker nemorm nehat haha dokler me ne začne trebuh tok bolet, da je že tisto smešn, pa sovze pa to..pa nima veze kje..tok je teh primerou iz srednje šole, npr. sred branja pred razredom sm mogla brt pa me je gdo motu s kšnimi forami lih tok da sm začela tok se smejat, pa še moja soseda da nakonc ni blo ničemr več primern pa nism mogla nehat..pa tisto zadrževanje, k rpobaš naprej, dokler nism mogla več dihat pa tist šnork čez nos k pujs haha lol pa še soseda pa je biu ceu smeh po klasu ma tega je preevečč..mam dnevne doze
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov