Smeh do solz
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 223 prispevkov
• Stran 14 od 15
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Vredno ogleda, ni kej (imamo tudi temo o American Idol v podforumu TV ).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
Naja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
tiste k ste limale posnetke od american idol... pred dnevi sem jih gledala in ko sem na desni strani med izbiro podobnih posnetkov na youtube-u kliknila še kakšne druge, sem naletela na enega kao parody oz. imitacija (eden oponaša vse tri - simona itd.), zdaj pa ga več ne najdem pod zgodovino tudi ne, mogoče sem kaj vmes brisala. ve mogoče katera kaj mislim? mi je blo ful dobr
-
Mellyora - Debatorica
- Na forumu od: 22. 1. 2009
No pa še jz zaupam prigodo, ki me je blazno nasmejala. Je bil moj bivši pr men in nek na hitro je mogu pridt tko da sva bla na tesnem s časom in me upraša, da če se lahk kr pr men stušira in jz odg da valda ni panike..
pa gre on u kopalnico, se tušira in pride vn..in tko se mal objameva na hitro, in men nek čudno diši in ga začnem rahlo ovohavat, men neki čudno diši na njem, nek znan vonj ampak nenavadn.. ga uprašam s čim se je stuširal, ker sm se bala da je mogoče pač uporabu kak gel od mojih cimer. pa on meni reče 'ja z unim tvojim gelom Chilly '.
pa jz tko razmišljam sej nimam nobenga gela za tuširanje Chilly!! wtf
pa mi pol kapne pa mu rečem, 'halo to je gel za intimno nego!!'
pa on: 'sej tam sm se tudi'
pa gre on u kopalnico, se tušira in pride vn..in tko se mal objameva na hitro, in men nek čudno diši in ga začnem rahlo ovohavat, men neki čudno diši na njem, nek znan vonj ampak nenavadn.. ga uprašam s čim se je stuširal, ker sm se bala da je mogoče pač uporabu kak gel od mojih cimer. pa on meni reče 'ja z unim tvojim gelom Chilly '.
pa jz tko razmišljam sej nimam nobenga gela za tuširanje Chilly!! wtf
pa mi pol kapne pa mu rečem, 'halo to je gel za intimno nego!!'
pa on: 'sej tam sm se tudi'
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
-
Mellyora - Debatorica
- Na forumu od: 22. 1. 2009
haha sej izpadlo je tud smešno ful. pa on še tko ful normalno mi razlaga a veš s čim se je tuširu, je še pokazal 'sej veš tist gel ka se stiska ku milo' ja je blo zabavno.
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
Prvi neprebran prispevek • 223 prispevkov
• Stran 14 od 15
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]