Smeh do solz

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 13. Feb. 2009 16:42

Enkrat v SŠ sem mogla nekej naglas brat iz berila, pa me je en sošolc skos gledau pa se kao (pazi to!!!) oblizoval :lol: :lol: ... Men je blo tko smešno da sem jokala in se skor zadavla tam, tko da naju je profsorca oba poslala ven na hodnik, kjer sva se še 10min smejala... Ko sva se pomirila sva stopila v razred... In spet v smeh... :D
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 13. Feb. 2009 16:49

smi dosti krat zgodi da se nasmejim do solz, čeprou mene je težko spravit v smeh..
lih učiri sm se do solz nasmejala (dobesedno sm se valjala potleh) zarad ene neumnosti :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Trnovka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2007
Kraj: Pod češnjo :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Trnovka » 13. Feb. 2009 17:21

Mene pa nasmeji skoz tale video :
http://www.youtube.com/watch?v=NNYfZd8iV2k :D :D :D :D
Uporabniški avatar
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a veneficus pupa » 13. Feb. 2009 20:19

js sm zanč mislna, da bom umrla od smeha, k sva šla s fantom v Parmo. pa to sm vedla, da se na nove bone zdej dobi še juho zravn. pač normalno oba naročva (vsak je uzeu eno margarito), natakarca še enkrat pove da si lahko juho uzameva& sadje. pač nobenmu ni sedla juha in čakava in prnese natakarca en krožnik pa gor dva kosa margarite. natakarca je hitr spizdila in je nisva mogla nč uprašat, nama pa nč jasn kaj zej to. in prvo neki časa tko neumn gledava to in pol sva se začela sam rolat. še gruntava če je to kaka skrita kamera al kaj - midva sva pač gruntala, da sta ta dva kosa bla pač tisti dve margariti, k sva jih midva naročila :D
no ja, pač ena taka k bi mogle bit zravn :D

Drgač je pa tist Party baby ful smešn :lol:
Uporabniški avatar
°rainbow°
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a °rainbow° » 13. Feb. 2009 20:25

Hehe, ful dobre filmčke pa zgodbice objavljate :D

Meni je pa tale všečen:
http://www.youtube.com/watch?v=1JynBEX_kg8
:rofl:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 13. Feb. 2009 21:15

:lach:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 13. Feb. 2009 21:53

The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 13. Feb. 2009 22:04

Mene je pa tale fantek že velikrat nasmeju do solz, tok mi je dobr, da skor pod mizo padem :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=i9WmKre5O2I
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 13. Feb. 2009 22:13

Trnovka napisal/-a:Mene pa nasmeji skoz tale video :
http://www.youtube.com/watch?v=NNYfZd8iV2k :D :D :D :D

O ne me jebat, hvala ti za tole, zdj sm 5 minut umirala od smeha, vse me boli :rofl:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 13. Feb. 2009 23:19

Uporabniški avatar
*TiCi*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *TiCi* » 13. Feb. 2009 23:39

Uporabniški avatar
chaotic_freak
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a chaotic_freak » 14. Feb. 2009 10:01

jst se pa tle tkooo nasmejim zmeri:D

http://www.youtube.com/watch?v=da7G7RuS0X8
Uporabniški avatar
little.miss.trouble
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a little.miss.trouble » 15. Feb. 2009 17:45

jst se tudi skoraj ves čas smejim in mam resne probleme z obvladovanjem smeha...sploh v neprimernih situacijah..beri ob kakšni nesreči (pa ne da bi bla privoščljiva pač ne morem se zadržat) al pa ob kakih komedijah itd. itd.

zdaj sm se pa spomnila na nekj ker se je že dolgo nazaj zgodlo..bili smo na morju in je blo še kar vroče edino veter je ful pihal in seveda smo meli marelo..in se pač v tistem vetru nevarno maje pa jo še nekaj časa gledam pol se mi pa ni več dalo ukvarjat z njo pa sem jo pustla. čez nekaj časa mi sestra reče ''ej ziher se bo na koga prevrnila''..pa jst''eh pusti sej se nebo na naju'' pa se nazaj vležem ni minla minuta se je prevrgla na enga za nami..pa nekaj časa gledam pa se začnem smejat kot nora, sm mislila da mi bo ušlo...in ne vem kk sm se lahk zbrala pa potegnala tisto marelo iz nič hudega sluteče žrtve..in me je začelo skrbet da me bo ziher natulil ker sem še se vedno smejala in me pol nekaj časa gleda pa se začne se sam smejat tk da sm vedla da bo vse v redu :D
zgodilo se je že dooolgo nazaj pa se še vedno smejim ko nora ko se na to spomnem :lol:
Uporabniški avatar
*Sagitt*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a *Sagitt* » 15. Feb. 2009 21:33

tanika* napisal/-a:Kaj vas je kdaj nasmejalo do solz? Dogodek v življenju, mogoče kkšn film? mal se razpišite, se bomo še mi smejal :D
Bom dala svoj zadnji primer: Zvečer me očka prosi, naj ga malo postrižem s brivnikom. Nikol prej nisem tega počela in sm rekla, sej bom previdna. Prvo sm začela pri strani in si rečem, bom samo malo stanšala, potegnem in ups grejo vsi lasje :D fora je to ker je meu povsod okol za skor pol centimetra daljše lase in si rečem da malo popravim in mu poberem še pol las zraven. pustim tisto pri miru, grem poravnat lase ozadi in mu nardim totalne stopnice. bol k sm hotla popravt manj las je meu. Nism hotla več in sm rekla, da je ok in sm šla. nasledni dan je šel normalno v službo, pride domov in k ga mami vid je sam zavpila kakšn pa si, kaj je nardila iz tebe...revež sploh vedu ni. Se začnemo smejat k budale, fotru pa nč jasno. na en stran glave je meu lase, na drug stran pobrit, ozadi pa k da bi dala posodo na glavo in okol zabrila :D v službi mu je sodelavec reku, oooo nova frizura, ostali so se potuhnen smejal, sam reku pa ni noben nič...
Revežu sm pol dala denar da je šel k frizerju, naj ga popravi, do tja je meu pol raj kapo na glavi :D
Še zdej k se spomnm kakšn je biu mi gre na smeh :lol:

adijo zaj sem se pa nasmejala tko da sem skor s stola padla!
Some things end, some things begin and some things never change ..
Uporabniški avatar
Tamceek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamceek » 16. Feb. 2009 13:04

..just wanna dance, wanna go insane...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov