Slike znanih v sobi punce...

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Jest bom slikce v sob obdržala, pa če je mojmu fantu všeč al pa ne :wink:
Soba je moja, samo moja, kar pomen, da bo to mogu sprejet :D
Ko bova pa enkrat skupne prostore mela, pa najbrž ne bo slikc na omarah in stenah, razen, če jih bova skupej dala gor :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

uf, pa kaj je z vami folk??a sploh še lahko kdo dela kej kar mu paše, al boste zdej partnerja napadali zarad raznih slikc od zvezd po sobi, pa preoblačenju pred tastarimi, pa prdenju, pa pa pa ?? :roll:
jst mam Slikce od tošeta nalimane po svej mizi, že odkar se poznava, pa od oralnda blooma, johnya deppa in od paris hilton :lol: In kaj, sam nejj kej reče, pa mu prec goflo zaprem.soba je moja in limam tist kar men paše, če mu pa ni všeč pa naj ne hod v mojo sobo.
pa tud on ma v delavnc koledar z nagimi babami, ker v delavnc pač to more bit in avril lavigne na mari.ja in, nej ma.mislm nevem, zdej se bom pa zarad tega na glavo psotavljala al kaj?
totalno bolano :roll:
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

Foxy-lady napisal/-a:Ne morem verjet, s kakšnimi forami se eni obremenjujete. Saj ne bo oni tip iz posterja ven skočil in jo nategnil, god damn.

:lach: good 1.

Mene osebno ne bi motlo. Sama mam tud od Sisley-a se neke zadeve (prevrzne) na stenah pa mi je kul. Eno bejbo pa enga decka - zadeva rešena za oba :lach:
I love SISLEY& RW
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

:lol:
nikoli nisem sploh pomislila, da bi slikce dala dol zaradi fanta...na vratih imam (še iz osnovnošolskih let :wink: ) Orlanda Blooma, pa ga nič ne moti :wink: in ne mislim dat dol posterjev, ker še sama skori nevem, da sploh še obstajajo :D
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Ojoj, jst sm mela slike od mojih priljubjenih zvezdnikov polimane po sobi k sm bla u osnovni in sredni šoli! Mislm da mi že ene 10 let ni na misel pršlo da bi bi nalimala poster od bilokerga zvezdnika na steno :eek:
Sorry, ampak meni se to zdi čist mem da bi mela pr 28ih neke posterje od recimo Toma Cruisa (ki je moj ultimate favourite movie star) polimane po steni :lach:

Ampak...če komu to veliko pomeni, zakaj pa ne :?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

sej ponavad te posterji ostanejo gor še odtakrat.
sicer pa kaj točno bi blo s tem narobe?če gremo gledat po tem, je še marsikatera stvar ki jo ljudje pri 28 letih počnejo in bi bla zrela samo za v srednjo šolo.
jst mam pa mizo polimano, oziroma podlago za mizo.Nekoč so bli listi, ko jih je zmanjkal je bil nek beden zemljevid,pa sem ga prelepila, najpre s 2pacom deset let nazaj, pa potem vsakič ko se je ta strgu spet nekej novega.in če me je zarad tega treba tkole: :eek: gledat, pa tudi prav, mene tega ni sram :)
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a °°°ČeŠnYa°°° »

Nazadnje sem mela pomoje da v srednji po stenah nalepljene ta velike plakate za open air partije ala meet me, eurora, sinustry pa seveda ambasadine :) vedno sem jih z užitkom trgala :D
Pol pa pride en dan ... in sem vse dol potrgala, ker smo naslednji dan belili :D sedaj mam pa prazne stene. Mi pa zdej nikoli ni padlo na pamet da bi imela kakšn postr od kakšnga tipa naliman.. na-a not my style :D
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

No, jaz v sobi nimam nubenih slik od nekih zvezdnikov, ker mi pač dedci niso lih ne vem klko zanimivi (babe pa še manj) in nimam namena jih gledat še nalimane po sobi. So pa na mojih stenah posterji od vojske (valuki, orožje), kolendar s tovornjaki, okrasna bodala, meči,...

:? Pa kolko študiram nisem nikol mela ne vem kolko tega sranja, ker mi res ni zanimivo met mesa naleplenga na steni.
Mela sem pa pred leti sobo, celo polepleno s plakati od laškega pira, po omarah so bli napisi laško pivo, z stropa pa so visele piksne laškega pira :D . Svetovna soba je bla to.

Moj pa ma v sobi kolendre z nagimi babami, pa v stroju ma te kolendre pa slike... :nixweiss: , do zdaj se sploh nisem spusla na ta level, da bi me to motlo.
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

ma js pa doma mam polimano eno steno z hudimi reklamami iz rewij kt so cosmo, modna jana, itd..
pol na wratih mam razglednice, počas jih ne bom mela weč km dat :)

kle u stanowanju u lj pa nimam nč na steni in zdei da neb blo tok prazno, zbiram flajerje hude, in jih pol dam gor ^^
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Uporabniški avatar
((LoL!TA))
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: new york

Neprebrana objava Napisal/-a ((LoL!TA)) »

HALO...kdaj pa smo to delali???v osnovni šoli!!! :lol: pa kolk sta stara?10 let!
jaz bi raje mela kake dobre fotke od mojega tipa... :razz:
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

js nism mela po stenah, omarah nikoli nič polepljeno.

enkrat sm sicer hotla, ma je reku tata da ne smem in zdej če pomislim malo je mel prav. ker če pobereš tiste posterje in slike dol se vse pozna.

zdej sm vesela da nimam nč polepljeno.
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Pontifex Maximus napisal/-a:
jemina napisal/-a:
glede tega se pa res nimaš kj za sekirat

Saj se ne sekiram!!!! Mi je vseeno!

Če se nebi sekirov, sploh ne teme ne bi odpirov. :roll: Bodmo realni no. :D

No, se mi zdi, da nisem več 13 star, da bi se za take stvari sekiral. Odprem pa najbrž lahko temo s katero koli tematiko - se ti ne zdi?

Seveda lahko. To je tvoja pravica :wink: Ampak ponavadi odpiramo teme o stvareh, ki se nam zdijo pomembne - se ti ne zdi?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

jemina napisal/-a:
jemina napisal/-a:
glede tega se pa res nimaš kj za sekirat

Saj se ne sekiram!!!! Mi je vseeno!

Če se nebi sekirov, sploh ne teme ne bi odpirov. :roll: Bodmo realni no. :D

No, se mi zdi, da nisem več 13 star, da bi se za take stvari sekiral. Odprem pa najbrž lahko temo s katero koli tematiko - se ti ne zdi?

Seveda lahko. To je tvoja pravica :wink: Ampak ponavadi odpiramo teme o stvareh, ki se nam zdijo pomembne - se ti ne zdi?

Jaz pač ne. Ne, ne zdi se mi. :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Jaz imam dve znani sliki na steni obešeni...logično sta imitaciji..ampak sta kvalitetna ponaredka...oljčna barva...made in china(tega je tam na milijone) :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Pontifex Maximus ti že veš.
:wink:

razmišljam, da bi si po sobi nalepila slike Klemna Slakonje :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon