Slike znanih v sobi punce...
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
Slike znanih v sobi punce...
Moja punca ima v svoji sobi nalimane slikce znanih igralcev in pevcev (Banderas, Van Damme, Plestenjak...), ki so ji pač "fletni" in jaz jih pač vidim vsakič ko sem tam. Se vam to zdi normalno?
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Meni se ne zdi nič narobe, če ima določene znane osebnosti na stenah svoje sobe. Čeprav jih ima verjetno večina samo zato, ker jim pač nekdo dobro izgleda. Je že dobro, če ima nekdo določen poster na steni z določenim razlogom. Recimo, moj fant ima 2 Paca, ker mu njegova glasba nekaj pomeni, pa Mariah Carey, ker mu je dobra pevka, čeprav ima ona še tudi kake druge adute, ki verjamem, da jih moj fant ni spregledal, ampak me to sploh ne moti.
Kakor koli, jaz sem še nedolgo nazaj imela en velik poster (pravzaprav flyer za njegov nastop pri nas v Lj) od Boba Sinclara (bi pa z veseljem gor dala Davida Guetto, ki me še vedno "ftrga") vendar sem ga snela. Sem se odločila stene na novo prebarvati (z zeleno) in poiskati kako sliko, poster (kupljen npr. v Intersparu, Obi-ju ...), ki me bo inspirirala.
Drugače pa imam trenutno še na stenah svoje sobe 3 postre, vendar noben ne predstavlja kake znane osebnosti.
Tak da, jaz se na tvojem mestu ne bi obremenjevala s tem. Naj ima na stenah, kar ji paše. Ona je s tabo, ne s tistim, ki samo visi na njeni steni in nič ne reče.

Kakor koli, jaz sem še nedolgo nazaj imela en velik poster (pravzaprav flyer za njegov nastop pri nas v Lj) od Boba Sinclara (bi pa z veseljem gor dala Davida Guetto, ki me še vedno "ftrga") vendar sem ga snela. Sem se odločila stene na novo prebarvati (z zeleno) in poiskati kako sliko, poster (kupljen npr. v Intersparu, Obi-ju ...), ki me bo inspirirala.

Drugače pa imam trenutno še na stenah svoje sobe 3 postre, vendar noben ne predstavlja kake znane osebnosti.
Tak da, jaz se na tvojem mestu ne bi obremenjevala s tem. Naj ima na stenah, kar ji paše. Ona je s tabo, ne s tistim, ki samo visi na njeni steni in nič ne reče.

" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)