(slabi) odnosi s fantovo družino (spet)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
la_estrella napisal/-a:puma napisal/-a:pikabu napisal/-a: Jaz sem pac taki tip cloveka da ce ni nekaj po moje se mulim
upam, da si stara 16 ...
se podpišem pod to...
jez tut ze k sm prebrala ta post... sam uno wtf res otročje! sam sm se rajsi zadrzala!
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
ja kaj a se ne znaš pogovort z njo pa ji povedat svoje?
sicer pa nikoli nisem in ne bom podpirala življenja pri starših, naj si bo še tako ugodno. noben dnar ni vreden mojih živcev. raje nekomu plačam za usluge ali pa se kako drugače zmenim, kot pa da bi se zanašala na kakšno sitno taščo
sicer pa nikoli nisem in ne bom podpirala življenja pri starših, naj si bo še tako ugodno. noben dnar ni vreden mojih živcev. raje nekomu plačam za usluge ali pa se kako drugače zmenim, kot pa da bi se zanašala na kakšno sitno taščo
- nepodpisana20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2009
Ja mislim, da si se prav odločila, ko si napisala, da greš, pa a gre s tabo ali pa ne...
Tudi sama sem imela dokaj podobno situacijo. Sicer še nisva živela skupaj, vendar se je delalo na tem, da bi enkrat živela pri njih. Njegova mama se je vtikala v vse, kar je možno. Kako kuham, kako pospravljam, kako se oblačim, kaj si kupim, vse. Nič nisem znala narediti prav. Za vse me je popravljala. S fantom sva se o tem pogovorila, rekel je da njega to ne moti in da bo on živel doma, ker se mu pač cenovno najbolj splača. No jaz nisem hotela ostati tam pri njih, dala sem mu izbiro. Ali bo doma ali brez mene. Se je pač odločil, da bo doma.
Samo mi sploh ni žal, da se je vse skupaj tako končalo. Ker s tisto žensko pa res ne bi mogla živet
Tudi sama sem imela dokaj podobno situacijo. Sicer še nisva živela skupaj, vendar se je delalo na tem, da bi enkrat živela pri njih. Njegova mama se je vtikala v vse, kar je možno. Kako kuham, kako pospravljam, kako se oblačim, kaj si kupim, vse. Nič nisem znala narediti prav. Za vse me je popravljala. S fantom sva se o tem pogovorila, rekel je da njega to ne moti in da bo on živel doma, ker se mu pač cenovno najbolj splača. No jaz nisem hotela ostati tam pri njih, dala sem mu izbiro. Ali bo doma ali brez mene. Se je pač odločil, da bo doma.
Samo mi sploh ni žal, da se je vse skupaj tako končalo. Ker s tisto žensko pa res ne bi mogla živet
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
veš kaj ti bom rekla pikabu .. tukaj si največji problem TI .. nauči se prilagajat drugim, ne more bit vedno vse po tvoje .. v vsaki zvezi (pa naj bo to partnerska zveza ali prijateljstvo) se je treba prilagajat .. enkrat se ti prilagodi, tudi če ti ni všeč tako, drugič se bo fant/kolega/babica .. s takim obnašanjem kot ga opisuješ ne boš v življenju nikamor prišla, ker te bo imel vsak slej ko prej vrh glave, tako kot tvoj fant!
Zadnjič spremenil Libido., dne 06. Avg. 2009 20:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Let's swim to the moon .....
- MsN
In kje je fant, ki naj bi bil v tovrstnem problemu tvoj prijatelj in zaveznik? Se skriva za maminim krilom?
Hvala za takega tipa
Hvala za takega tipa
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
pikabu napisal/-a:az sem pac taki tip cloveka da ce ni nekaj po moje se mulim in se nocem prilagajat ostalim ce vidim da je skos drugace kot jas to hocem. Druga stvar pa se je ce si nekaj vbijem v glavo tak more bit in tako je blo moje obnasanje do enega kolega ker je skos hoto vse po svoje.
Oprosti, jaz bi te že ob prvem takem izpadu poslala na avtobus ali vlak in takoj domov. Pa tam pelji to tvojo prevlado. V življenju se moraš prilagajat. Drugače žal ne gre. Začni se prilagajat. Se vidi, da ti doma vsi popuščajo. Enkrat te bo še pošteno teplo v življenju, če se ne boš spremenila.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Nevem na tvojem mestu bi pobrala stvari in šla,če noče s tabo pa nič!!Tako ne moreta oziroma ne moreš živeti,da ti nekdo šnofla po tvojih stvareh in da vedno k se bosta skregala bo ona zravn in boš ti kriva HVALA LEPA!Mislm nevem ne predstavljam si tega,nvem lahko je govort kaj nared sam lahko ti povem,da se spremenil ne bo,sploh pa če bosta mela otroka bo še huj,kako ga boš vzgajala kako ga boš oblačila itd.Joj kontrola nad vsem to ni dobr!!
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- kitty17
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2009
- Kraj: Maribor
in kaj dela babica na morju s tolko mlajsim folkom? prvo kot prvo bi na morje lahko sla sama, ce si tak neprilagodljiva, govorim iz izkusenj, ker sem sla redko kam z veliko prijateljev za vec dni, ker sem tud taka da se nerada prilagajam in ce ni pomoje je oh in sploh. sama bi sla pa bi blo to to. sicer pa ti bi mogla njega pustit ne on tebe, ze zato ker se ni postavo za tebe
-
liziika - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2009
pikabu glede na tvoje obanasanje bi ti dala 16 let..sam ok pč se tko obnašaš..lj tko ti bom rekla js k sm bla 15 let stara sm se za usako stvar bunila ce ni blo po moje...sam sm kmal ugotovila da s tem ne bom nč dosegla...
če ze hočeš resno vezo pa da te bojo njegovi sprejel bos mogla se naučit sprejemat kompromise...pomisl mal da bi isto delu tvoj fnt do tebe k nebi blo po njegovo bi se neki trmaru itd...vrjetn da ti nebi blo kul..
tko da en nasvet če hočeš da bo kdaj tut po tvoje se tut ti kdaj prilagodi drugim...pomisl kako je njim ce bi se mogl skos teb prilagajat...
pa ne zdj mislt sam na sebe da bo teb kul itd...verjem men da nobenmu ni kul da se more drugmu prilagajat...sam mors se znat ti enmu prilagodit naslednic se bo on teb...
pa verjem men da te bojo mel in njegovi in on rajs...
oziroma mel te bojo za bolj dozorelo osebo
če ze hočeš resno vezo pa da te bojo njegovi sprejel bos mogla se naučit sprejemat kompromise...pomisl mal da bi isto delu tvoj fnt do tebe k nebi blo po njegovo bi se neki trmaru itd...vrjetn da ti nebi blo kul..
tko da en nasvet če hočeš da bo kdaj tut po tvoje se tut ti kdaj prilagodi drugim...pomisl kako je njim ce bi se mogl skos teb prilagajat...
pa ne zdj mislt sam na sebe da bo teb kul itd...verjem men da nobenmu ni kul da se more drugmu prilagajat...sam mors se znat ti enmu prilagodit naslednic se bo on teb...
pa verjem men da te bojo mel in njegovi in on rajs...
oziroma mel te bojo za bolj dozorelo osebo
Clovek NE umre, gre le na dalse potovanje...Enkrat bomo spet vsi skupaj..**
أنا أحبك
أنا أحبك
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
se podpišem pod post od nie!
Logika 'zakaj bi se selil če sm lahko doma pa nič ne plačujem' je najbolj bedna logika ever. Moj jo je na srečo premagal in zdaj iščeva stanovanje, ampak že to je bilo zelo težko doseči. Zato sploh ne razumem nikarague, ki pravi, da se je treba pač pogovorit in prilagodit in da se da stvar rešit, kaj pa vem, meni nikakor ni uspelo. Pa je bil pri meni isti problem (tašča hodila kar tako v najino sobo, se vtikala v stvari, ki se je ne tičejo, ...). Ne vem, če imaš taščo, ki to dela, potem ji bo verjetno težko dopovedati, da potrebujeta svoj prostor, saj se v skrajnem primeru lahko zateče k 'saj je moja hiša!!' in vama začne postavljati pravila (npr. nočem, da zaklepata vrata, ali pa 'lahko zaklepata vrata, ampak je moja hiša tako da bom tudi jaz imela ključ, za vsak slučaj). Moja tašča je znala zamorit tudi z 'saj je moj sin, imam pravico vedet kaj se dogaja/kam gresta'
To, da on vedno da prav mami, je kar hud problem. Sama imam srečo, da zna biti njegova mama tudi do njega kar nesramna, tako da se on zaveda, da njegova mama ponavadi nima prav, pa še tako jo zagovarja; tudi izgovor, da sem preobčutljiva, je že bil v igri. Zate pa mislim, da je najbolje, da kar storiš tako, kot si si zamislila, pa boš videla, kako in kaj - ampak moraš biti 100% prepričena, da si res pripravljena to storiti. Jaz sem enkrat pač rekla, da imam dovolj, in da bom hodila samo še na obiske, ker se počutim nezaželjeno in mi na sploh ni fino, pa se je moj zamislil in so se stvari zganile. Vso srečo.
Logika 'zakaj bi se selil če sm lahko doma pa nič ne plačujem' je najbolj bedna logika ever. Moj jo je na srečo premagal in zdaj iščeva stanovanje, ampak že to je bilo zelo težko doseči. Zato sploh ne razumem nikarague, ki pravi, da se je treba pač pogovorit in prilagodit in da se da stvar rešit, kaj pa vem, meni nikakor ni uspelo. Pa je bil pri meni isti problem (tašča hodila kar tako v najino sobo, se vtikala v stvari, ki se je ne tičejo, ...). Ne vem, če imaš taščo, ki to dela, potem ji bo verjetno težko dopovedati, da potrebujeta svoj prostor, saj se v skrajnem primeru lahko zateče k 'saj je moja hiša!!' in vama začne postavljati pravila (npr. nočem, da zaklepata vrata, ali pa 'lahko zaklepata vrata, ampak je moja hiša tako da bom tudi jaz imela ključ, za vsak slučaj). Moja tašča je znala zamorit tudi z 'saj je moj sin, imam pravico vedet kaj se dogaja/kam gresta'
To, da on vedno da prav mami, je kar hud problem. Sama imam srečo, da zna biti njegova mama tudi do njega kar nesramna, tako da se on zaveda, da njegova mama ponavadi nima prav, pa še tako jo zagovarja; tudi izgovor, da sem preobčutljiva, je že bil v igri. Zate pa mislim, da je najbolje, da kar storiš tako, kot si si zamislila, pa boš videla, kako in kaj - ampak moraš biti 100% prepričena, da si res pripravljena to storiti. Jaz sem enkrat pač rekla, da imam dovolj, in da bom hodila samo še na obiske, ker se počutim nezaželjeno in mi na sploh ni fino, pa se je moj zamislil in so se stvari zganile. Vso srečo.
Every rose has its thorn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]