slabe izkušnje..razlog za varanje??

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a onegirl111 » 19. Jun. 2009 14:17

hejla...
imam eno vprašanje...in me resnično zanima vaše mnenje...

sama sem bila vedno punca ki se je držala nekih načel.....nikoli varala...vedno bila zvesta....bila v končni fazi idealna punca do vseh fantov ki sem jih mela...
ampak zadnja zveza me je totalno spremenila...nisem več staro dekle, ki verjame v pravo ljubezen..
začela sem se igrat s čustvi fantov...
naj povem eno zgodbo..
s fantom sem skupaj 3 mesece...je moj novi fant po bivšem..ki ga še nsiem totalno prebolela...
ampak ta fant je super..me ima rad...in je v končni fazi to kar pač vsaka punca pričakuje.
ampak ker nisem prepričana več v ljubezen..in niti ne vrjamem več v fante....
sem ga v zadnjih dneh prevarala...
zdaj sama sebe sploh ne poznam več...

:(
boli me, da sem mu to nardila...
strah me je povedati....predvsem njemu....
nočem se zapletati s komerkoli čustveno ker na koncu vedno ostanem prizadeta...
kaj menite o mojem primeru...
ste se že počutile kdaj tako neodločene...
res nevem ali naj pustim zaenkrat vse fante...ali naj dam skoz to obdobje...
ali naj bom v zvezi s tem fantom..in poskušam začet znova?:)
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 19. Jun. 2009 14:20

Jaz bi na tvojem mestu najprej povedala fantu. Res ni lepo od tebe, da si to naredila in po moje si fant zasluži vedeti resnici.

Potem pa bi bila nekaj časa sama in sama s sabo razčistila. Vsi smo bili že kdaj prizadeti in verjamem, da ti je trenutno težko, ampak po moje so te črne misli samo faza. :wink: Če bi imela pa tega fanta rada, mu pa najbrž tega ne bi naredila.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 19. Jun. 2009 14:37

Počisti za sabo in naredi tisto, kar verjameš, da je prav. Sicer ne boš mogla živeti sama s sabo.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 19. Jun. 2009 17:09

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 19. Jun. 2009 18:58

Horus napisal/-a:Torej. CE hoces ostat z njim, mu tega absostrumfno ne smes povedat. Poleg tega je "priznanje" varanja ornk sebicno dejanje, ker s tem drugemu nic ne olajsas ali pa izboljsas zivljenje, ampak mu ga otezis na racun lastnega olajsanja duse. You fucked (up), so YOU live with it, ne pa da nanj prelagas. Ce se ti zdi, da ni blo fer, ga pa pust in soliraj dokler si nebos pojmov razcistila. Sej iz tvojih predlaganih opcij izgleda, kot da je upanje zate, zatorej ti par mesecev celibata ziher na bu skodilo.

Jah ok, sam recimo da pa partner šele po nekaj časa izve (morda celo od koga drugega) se pa tudi počuti izdanega, ne vem no. Ok res je, da ga prizadaneš, sam jst bi želela vedt in ne živet v prepričanju, da mi je bil vedno zvest medtem ko bi ljudje za mojim hrbtom govoril: Lej tole pa tip vara.

Sicer pa se sploh ne čudm, zadnje čase se take stvari dogajajo da ne morm verjet. Znanka gre zdej s tipom na morje, na morju bo pa tud njena bivša morska ljubezen in seveda se bo medtem ko bo njen fant spal v apartmaju dobivala s to morsko ljubeznijo; ker njej pač tako paše :roll: .
Ne morm verjet no.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 19. Jun. 2009 19:06

če se nočeš čustveno zapletat z noebnim, če nisi prebolela bivšega, če se ti zdi da boš še naprej varala, bodi rajš samska in razčistit sama s sabo

če boš samska vsaj nobenga ne boš prizadela, lahko boš delala kar ti bo pašalo s tisitm k ti bo pašalo, pa še lastna dejanja te ne bojo bolela..

nvem sploh zakaj siliš v zvezo z enim, če nisi še prebolela drugega
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 19. Jun. 2009 19:28

Horus napisal/-a:Torej. CE hoces ostat z njim, mu tega absostrumfno ne smes povedat. Poleg tega je "priznanje" varanja ornk sebicno dejanje, ker s tem drugemu nic ne olajsas ali pa izboljsas zivljenje, ampak mu ga otezis na racun lastnega olajsanja duse. You fucked (up), so YOU live with it, ne pa da nanj prelagas. Ce se ti zdi, da ni blo fer, ga pa pust in soliraj dokler si nebos pojmov razcistila. Sej iz tvojih predlaganih opcij izgleda, kot da je upanje zate, zatorej ti par mesecev celibata ziher na bu skodilo.

Torej je tvoja želja, nikoli ne izvedeti, če te kdo prevara?
Moja ni, yes i would hate him and make him dead in my head ampak bi bila miljonkrat bolj srečna kakor samo, če pomislim, da bi bila z nekom, ki mi je to storil.
It was forever..but it didnt last long..
lelija
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 19. Jun. 2009 19:45

strinjam se :respekt:
Zadnjič spremenil lelija, dne 20. Jun. 2009 14:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 19. Jun. 2009 19:49

Bullshit, egoistično dejanje je, da greš fukat z nekom drugim, to da celo poveš in se vržeš ven kot svinjska prasica, ki si ga prevarala te naredi malenkost bolj dostojanstveno in da osebi, ki je bila s tabo priložnost, da se odloči kaj in kako bo v življenju storila s to zvezo.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 19. Jun. 2009 19:52

..Evelyn.. napisal/-a:Bullshit, egoistično dejanje je, da greš fukat z nekom drugim, to da celo poveš in se vržeš ven kot svinjska prasica, ki si ga prevarala te naredi malenkost bolj dostojanstveno in da osebi, ki je bila s tabo priložnost, da se odloči kaj in kako bo v življenju storila s to zvezo.

Točn tko :zustimm: .
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 19. Jun. 2009 20:08

ce tipu ne poves, ubistvu manipuliras z njegovim zivljenjem...drzis ga u sahu, ker on ne ve za nezvestobo..ce mu poves, mu sele dovolis da se ON odloci kaj bo storil.

ce mu ne poves, ostane s tabo, ceprav mogoce ne bi - ce bi vedu. hmm..

po eni strani se pa strinjam da je egoisticno.

js mislim, da ce bi ga prevarala na tak dan, da bi res bla oba ob nepravem casu na nepravem kraju, da bi se zgodilo ful hitro in bi mi blo TAKOJ zal, da bi res full trpela, js mislim da mu ne bi mogla povedat. raje bi zadrzala v sebi in pozabla na vse skup, seveda CE bi sploh lahko :? torej ce bi bla res napaka mojga zivljenja, mu nebi povedla...zakaj? ker bi drugace oba mela uniceno zvezo. zdi se mi, da bi me vzel nazaj, ce bi se pokesala...ampak je zelo tezko potem vzpostavit zaupanje, sigurno bi ga ful razziralo, in mene...ah nevem...

ce se njemu zgodi isto? po pravici povedano bi raje da mi ne pove.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 19. Jun. 2009 20:19

Meni se ne zdi pošteno do fanta, da si z njim, če nisi prebolela bivšega. Predvidevam, da v njegovem objemu kdaj pomisliš na bivšega... Prevara.... Mene je bivši prevaral in vem, kako zelo boli. Vrjemi, tega ne privoščim nikomur. Mislim, da je bolje, da mu poveš in končata. Sicer pa... če ti lahko živiš z mislijo na bivšega in zdaj še s prevaro, izvoli. Jaz tega ne bi mogla.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 19. Jun. 2009 20:35

onegirl111 napisal/-a:hejla...
imam eno vprašanje...in me resnično zanima vaše mnenje...

sama sem bila vedno punca ki se je držala nekih načel.....nikoli varala...vedno bila zvesta....bila v končni fazi idealna punca do vseh fantov ki sem jih mela...
ampak zadnja zveza me je totalno spremenila...nisem več staro dekle, ki verjame v pravo ljubezen..
začela sem se igrat s čustvi fantov...
naj povem eno zgodbo..
s fantom sem skupaj 3 mesece...je moj novi fant po bivšem..ki ga še nsiem totalno prebolela...
ampak ta fant je super..me ima rad...in je v končni fazi to kar pač vsaka punca pričakuje.
ampak ker nisem prepričana več v ljubezen..in niti ne vrjamem več v fante....
sem ga v zadnjih dneh prevarala...
zdaj sama sebe sploh ne poznam več...

:(
boli me, da sem mu to nardila...
strah me je povedati....predvsem njemu....
nočem se zapletati s komerkoli čustveno ker na koncu vedno ostanem prizadeta...
kaj menite o mojem primeru...
ste se že počutile kdaj tako neodločene...
res nevem ali naj pustim zaenkrat vse fante...ali naj dam skoz to obdobje...
ali naj bom v zvezi s tem fantom..in poskušam začet znova?:)

Draga punca, moje mnenje o tejle zadevi:
Dokler nisi pri sebi prepričana, kako na tvojem podstrešju stvari stojijo, pusti fante na miru...ker lahko temu rečeš ljubezen?! Lahko temu rečeš da imaš nekoga rada, ga spoštuješ, sta si enakovredna itd...Ne, ne moreš. Sploh če veš da fant, s katerim si trenutno ni pri volji za odprto vezo, kar pomeni da ne sprejema tega, da si ti vpletena v druga razmerja oz se spečaš s kom drugim kakorkoli. Mi je pa čudno, da ni opazil, da si ti rahlo zmedeno bitje, ki ne ve kaj hoče. Se mi zdi da si z njim zato, ker sama ne moreš biti...upam da to ni tista fora, ko si v vezi saom da nisi sam. :roll:
In kakšen izgovor je to, lepo te prosim...da si po neki vezi nehala verjeti v ljubezen? To je zame bullshit. Morda si pa rabila tako brco, kakršnakoli je že bila. In pa, kako veš da si bila idealna punca fantom? Nevem, ta trditev se mi zdi tudi iz trte izvlečena...če imaš nekoga rad in imata enakovreden odnos, ki obema pusti dihat in se razvijat potem meni verjemi da ne gre to kar tako narazen.
Poleg tega...nikoli ne moreš uporabiti izgovora, da te je zadnja veza naredila tako da si se začela igrati s čustvi fantov...Ker ok, saj vsak ki prekine neko vezo, na kakšen način ki pusti pečat na njem je prizadet itd...razumljivo. Samo kaj imajo pri tem drugi tipi, pa res ne razumem.In zakaj naj bi se človek potem igral s čustvi drugih tudi ne. Z onim si poglavje zaključila, kar se ti je dogajalo z njim je konec. Ti pa sama pri sebi poštimaj kako pa kaj...in ne vpletaj v to druge osebke!
Temu tipu pa le povej, da nisi sposobna imeti razmerja...na tebi pa je ali poveš da varaš ali ne.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a onegirl111 » 19. Jun. 2009 21:52

se strinjam z vami vsemi ja:)
sem vedno bila aboslutno proti varanju.....ampak sploh nevem kaj mi je bilo, da sem to naredila...
mislm, da je dovolj že moja slaba vest..
fantu raje nebom povedala nič....ker v tem primeru bi bilo hudo obema..tako bo vsaj samo meni.

vem da je bila to moja prva napaka..in ker vem da tudi zadnja....bom nadaljevala zvezo s fantom.

aja..am ja pa tudi jaz se bila že prevarana..in vem da ni slabšega občutka kot biti prevaran ja...

hvala vsem za odgovore...ste mi dali malo misliti ja...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 19. Jun. 2009 21:55

Si bila prevarana? Bi ti bilo ljubše, če nebi izvedla?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov