slabe izkušnje..razlog za varanje??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^če bi bilo samo enkrat in bi bil fant prepričan, da se ne bo ponovilo, bi bila rajši, da ne bi vedela (jaz osebno). včasih ti tista ena napaka da misliti o tvoji celotni zvezi in mogoče šele takrat ugotoviš, kako veliko napako si storil in kako ti je v zvezi lepo... in če poveš za prevaro, sem 100% da takega zaupanja kot je bilo pred tem, nikoli ni več.
ni vse črnobelo (če nekoga prevaraš, ne pomeni nujno da ga nimaš rad)
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
onegirl111 napisal/-a:no evo....
priznala sem mu da sem ga prevarala...
in zdaj me preprosto ignorira...
razmišlja al nevem kaj...
no zdaj mislim da sem samska...
mam pa zdaj vsaj čisto vest, in zdaj se naj on odloči ali še želi biti z mano..
ampak mislim, da ne...
Čestitam ti in prav si nrdila..
Mogoče rabi nekaj časa, da res razmisli mogoče bo pa ostalo pri tem, da te bo ignoriral..ravno v tem je stvar, da se on lahko zdaj odloči, če bo sprejel kaj si storila..
Zdj pa ti sprejmi kaj si storila in posledice, ki jih je varanje prineslo in "poskusi" spremenit svoj odnos do tega v prihodnosti..
It was forever..but it didnt last long..
- alinija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2009
hehe sem našla eno foro kao varanje glede na astrološko znamenje. Sicer je tole bol za hec, samo me zanima ali mislite da res je tudi kaj na tem lahko? Evo še link http://www.utrinek.si/nezvestoba-in-astroloska-znamenja
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
gaby_ napisal/-a:^če bi bilo samo enkrat in bi bil fant prepričan, da se ne bo ponovilo, bi bila rajši, da ne bi vedela (jaz osebno). včasih ti tista ena napaka da misliti o tvoji celotni zvezi in mogoče šele takrat ugotoviš, kako veliko napako si storil in kako ti je v zvezi lepo... in če poveš za prevaro, sem 100% da takega zaupanja kot je bilo pred tem, nikoli ni več.
če nekoga prevaraš pomeni, da ga nimaš DOVOLJ rad ter, da ne spoštuješ ne njega ne sebe... Js pravim, boljše prej zapustiti parnerja, če že imaš namen to narest, oz. v takšnem primeru boljše biti samski..
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
Z eno prevaro še ni konec partnerstva. To dokazuje moja izkušnja in gledala sem tudi en prispevek na tv1 kjer je psihologinja pripovedovala o tem. Rekla je, da lahko partnerstvo zaradi tega postane še trdnejše, vendar se morata oba partnerja potruditi in to prebrodit. In seveda tisti ki to stori, mora v sebi res met pošlihtano, da mu je iskreno žal, da tega ne bo več storil itd. Pač, mora pokazat da mu je res do zveze in bi najraje izbrisal tole črno preteklost....
Je pa tole res ena težka zadeva, ni jo enostavno prebloditi. Z mojim bivšim se je to zgodilo, ampak je blo res dost energije v to vložene in sva to dala čez. Vem da me nikoli več nebi prevaral, ker je tud on zelo trpel...Razšla sva se pa bolj zaradi drugih razlogov..
Je pa tole res ena težka zadeva, ni jo enostavno prebloditi. Z mojim bivšim se je to zgodilo, ampak je blo res dost energije v to vložene in sva to dala čez. Vem da me nikoli več nebi prevaral, ker je tud on zelo trpel...Razšla sva se pa bolj zaradi drugih razlogov..
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ja...sam za tistega ki je pa biu prevaran je pa to pomojem hudo breme za naprej. kar je ful zalostno da tisti ki ni nic kriv trpi pol...
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
Ja, se strinjam da je zelo boleče za tistega, ki je pravzaprav nedolžen. men je blo zelo težko....samo sva nekako prebrodla tole zadevo in jz sm s časom spet normalno "zaživela"...čas celi rane...in seveda se je mogu tud tale bivši, k je tole zakuhal, fino trudt...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov