Sla sva narazen

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 24. Jul. 2012 21:35

^^ Pridna :gut:
violica1201
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a violica1201 » 22. Jun. 2013 19:22

Pozdravljeni z fantom sma bila skupaj 1 leto in 1 teden. nakar sma šla narazen ker sma se večinoma kregala in ni bil zadovoljen z menoj kaj sem kdaj naredila. prvo mi je reko da boma mela pauzo nakar sma se dogovorila da se vidima in se boma zmenla kak naprej nakar sem mu jaz začela tečnarti z smsi. zelo ga pogrešam. želim si ga nazaj. on je zelo trmast in kaj reče tako je. Nevem kaj naj naredim napisala se mu če lahko ostanema prijatelja nakar ni več odp. zelo ga pogrešam in si ga želim nazaj.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 24. Jun. 2013 11:24

^^ V čem je point to bolestno štetje dni, ki jih preživiš v zvezi? Drugače pa: ko ti partner reče, da bi rad pavzo, pomeni to kar v večini (če ne res kar v vseh) primerih konec zveze. Ni bil zadovoljen s tabo. A lahko sklepam, da si bla v tej zvezi vedno za vse kriva ti? In da če je blo kaj narobe, si po možnosti ti valila krivdo nase? No, ne delaj tega. To, da mu težiš s pisanjem sms-ov je pa potrata časa. Nehaj pogrešat tega tipa, naredi kaj zase in ga odmisli iz glave.

Tud če je težko, ratal ti bo. Ko je enkrat konc, je konc. Razna prosjačenja, vzemi me nazaj, tok te pogrešam so stran vržen čas in odraz totalnega nespoštovanja do samega sebe. Če škripne, škripne.

To, da moraš pa tipa prosit, če sta lahko frenda, je pa sploh bolno. Če je model normalen, bi moralo biti samo po sebi umevno, da bosta obdržala normalne stike, na kofetke pa pač vsak teden res ne bosta hodila.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Jun. 2013 21:19

Tamala_mrha napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:tip pač ni zrel za kej resnega, če se nekoga naveliča kr tko.

Človek, ki se v neki zvezi ne vidi, še zaradi tega ni nezrel. Daleč od tega. Jaz bi rekla, da je (sploh če sta še mlada) precej zrel, da je bil iskren do nje in zaključil zvezo tako, kot je ne zna marsikateri 30 letnik.

to pomen samo da je sposoben zrelo zaključit zvezo. da bi pa dejansko bil sposoben ostat v resni zvezi pa pač ni :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 24. Jun. 2013 21:25

^^ Pomisl še enkat. Ostajat v zvezi, ki je resna, pa hkrati mučna za oba? Ne hvala.. Ni vsaka resna zveza dobra zveza!
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Jun. 2013 21:28

mučna je zato ker se je je tip naveličal. a to je zate zrelost? :D pomisli ti, no..

ja, seveda je edini pravi način končat. ampak človk, če razvajen froc ki se igrače naveliča ki vidi drugo, pač ni zrel za resno zvezo pa amen :) nikar zdej ne prikazuj češ da sem rekel da kao resen tip bi vztrajal v tej zvezi, pa tud če trpi nevemkako.. ne razumeš mojga mnenja SPLOH, če to misliš :)
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 24. Jun. 2013 21:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 24. Jun. 2013 21:30

Če govoriš za ta primer, se strinjam. Sam sem dobila filing, da si govoril na splošno :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Jun. 2013 21:32

mja.. :D no sam da je forum sit in slovenc cel :)
violica1201
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a violica1201 » 25. Jun. 2013 8:06

Anjeske napisal/-a:^^ V čem je point to bolestno štetje dni, ki jih preživiš v zvezi? Drugače pa: ko ti partner reče, da bi rad pavzo, pomeni to kar v večini (če ne res kar v vseh) primerih konec zveze. Ni bil zadovoljen s tabo. A lahko sklepam, da si bla v tej zvezi vedno za vse kriva ti? In da če je blo kaj narobe, si po možnosti ti valila krivdo nase? No, ne delaj tega. To, da mu težiš s pisanjem sms-ov je pa potrata časa. Nehaj pogrešat tega tipa, naredi kaj zase in ga odmisli iz glave.

Tud če je težko, ratal ti bo. Ko je enkrat konc, je konc. Razna prosjačenja, vzemi me nazaj, tok te pogrešam so stran vržen čas in odraz totalnega nespoštovanja do samega sebe. Če škripne, škripne.

To, da moraš pa tipa prosit, če sta lahko frenda, je pa sploh bolno. Če je model normalen, bi moralo biti samo po sebi umevno, da bosta obdržala normalne stike, na kofetke pa pač vsak teden res ne bosta hodila.

vem čas celi rane, opazla sem da je imel tip dva obraza, zdaj dela vse samo da bi me prizadel, svojo bivšo ko jo je imel za kurbo itd se je spet žačel pogovarjat z njo. opažam, da bi naredil vse samo da bi me prizadel. na fb drugim puncam piše takšne stvari , ker ve da bom videla in se bom sekirala. :? ko mi je pripeljav stvari nazaj jih je pustil pred vrati(niti toliko poguma ni imel,da bi mi pogledav v oči) :?
violica1201
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a violica1201 » 25. Jun. 2013 8:09

opažam da čeprav je reko da boma kolega, si ne želi imeti prijatelskih stikov. :? sej mogoče je boljše tako kot pa da bi se v meni spet zbudila neka čustva ki jih gojim do njega
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 25. Jun. 2013 10:07

Zakaj bi sploh se bila prijateljica z njim?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
violica1201
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a violica1201 » 25. Jun. 2013 10:15

rokerca napisal/-a:Zakaj bi sploh se bila prijateljica z njim?

ker si želim obdržati stike z njim. :? opaža, da je res boljše da nisma kolega
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 25. Jun. 2013 10:22

kaj ti bodo stiki? samo trpela boš...
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 25. Jun. 2013 10:38

^^ se strinjam.

Predstavljaj si, da ostaneta v stikih, sta se naprej prijatelja...in potem on spozna drugo. Jo pripelje v druzbo, jo prestavi tudi tebi ipd...kako se bos pocutila? Verjetno grozno. Na zunaj bos vesela zanj, v sebi bos pa trpela.
Mislim, da je boljse, ce prekineta stike.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 25. Jun. 2013 10:48

Poleg tega, kar sta napisala moja predhodnika in s čemer se strinjam: a bi res rada za prijatelja nekoga, ki tako brez vsake empatije ravna s teboj?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov