Sla sva narazen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- violica1201
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2012
Pozdravljeni z fantom sma bila skupaj 1 leto in 1 teden. nakar sma šla narazen ker sma se večinoma kregala in ni bil zadovoljen z menoj kaj sem kdaj naredila. prvo mi je reko da boma mela pauzo nakar sma se dogovorila da se vidima in se boma zmenla kak naprej nakar sem mu jaz začela tečnarti z smsi. zelo ga pogrešam. želim si ga nazaj. on je zelo trmast in kaj reče tako je. Nevem kaj naj naredim napisala se mu če lahko ostanema prijatelja nakar ni več odp. zelo ga pogrešam in si ga želim nazaj.
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
^^ V čem je point to bolestno štetje dni, ki jih preživiš v zvezi? Drugače pa: ko ti partner reče, da bi rad pavzo, pomeni to kar v večini (če ne res kar v vseh) primerih konec zveze. Ni bil zadovoljen s tabo. A lahko sklepam, da si bla v tej zvezi vedno za vse kriva ti? In da če je blo kaj narobe, si po možnosti ti valila krivdo nase? No, ne delaj tega. To, da mu težiš s pisanjem sms-ov je pa potrata časa. Nehaj pogrešat tega tipa, naredi kaj zase in ga odmisli iz glave.
Tud če je težko, ratal ti bo. Ko je enkrat konc, je konc. Razna prosjačenja, vzemi me nazaj, tok te pogrešam so stran vržen čas in odraz totalnega nespoštovanja do samega sebe. Če škripne, škripne.
To, da moraš pa tipa prosit, če sta lahko frenda, je pa sploh bolno. Če je model normalen, bi moralo biti samo po sebi umevno, da bosta obdržala normalne stike, na kofetke pa pač vsak teden res ne bosta hodila.
Tud če je težko, ratal ti bo. Ko je enkrat konc, je konc. Razna prosjačenja, vzemi me nazaj, tok te pogrešam so stran vržen čas in odraz totalnega nespoštovanja do samega sebe. Če škripne, škripne.
To, da moraš pa tipa prosit, če sta lahko frenda, je pa sploh bolno. Če je model normalen, bi moralo biti samo po sebi umevno, da bosta obdržala normalne stike, na kofetke pa pač vsak teden res ne bosta hodila.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Tamala_mrha napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:tip pač ni zrel za kej resnega, če se nekoga naveliča kr tko.
Človek, ki se v neki zvezi ne vidi, še zaradi tega ni nezrel. Daleč od tega. Jaz bi rekla, da je (sploh če sta še mlada) precej zrel, da je bil iskren do nje in zaključil zvezo tako, kot je ne zna marsikateri 30 letnik.
to pomen samo da je sposoben zrelo zaključit zvezo. da bi pa dejansko bil sposoben ostat v resni zvezi pa pač ni

hej norci 

-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
mučna je zato ker se je je tip naveličal. a to je zate zrelost?
pomisli ti, no..
ja, seveda je edini pravi način končat. ampak človk, če razvajen froc ki se igrače naveliča ki vidi drugo, pač ni zrel za resno zvezo pa amen
nikar zdej ne prikazuj češ da sem rekel da kao resen tip bi vztrajal v tej zvezi, pa tud če trpi nevemkako.. ne razumeš mojga mnenja SPLOH, če to misliš 

ja, seveda je edini pravi način končat. ampak človk, če razvajen froc ki se igrače naveliča ki vidi drugo, pač ni zrel za resno zvezo pa amen

Zadnjič spremenil slovenc79, dne 24. Jun. 2013 21:30, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci 

- violica1201
- Sramežljivka
Anjeske napisal/-a:^^ V čem je point to bolestno štetje dni, ki jih preživiš v zvezi? Drugače pa: ko ti partner reče, da bi rad pavzo, pomeni to kar v večini (če ne res kar v vseh) primerih konec zveze. Ni bil zadovoljen s tabo. A lahko sklepam, da si bla v tej zvezi vedno za vse kriva ti? In da če je blo kaj narobe, si po možnosti ti valila krivdo nase? No, ne delaj tega. To, da mu težiš s pisanjem sms-ov je pa potrata časa. Nehaj pogrešat tega tipa, naredi kaj zase in ga odmisli iz glave.
vem čas celi rane, opazla sem da je imel tip dva obraza, zdaj dela vse samo da bi me prizadel, svojo bivšo ko jo je imel za kurbo itd se je spet žačel pogovarjat z njo. opažam, da bi naredil vse samo da bi me prizadel. na fb drugim puncam piše takšne stvari , ker ve da bom videla in se bom sekirala.

- violica1201
- Sramežljivka
opažam da čeprav je reko da boma kolega, si ne želi imeti prijatelskih stikov.
sej mogoče je boljše tako kot pa da bi se v meni spet zbudila neka čustva ki jih gojim do njega

- violica1201
- Sramežljivka
rokerca napisal/-a:Zakaj bi sploh se bila prijateljica z njim?
ker si želim obdržati stike z njim.

-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
^^ se strinjam.
Predstavljaj si, da ostaneta v stikih, sta se naprej prijatelja...in potem on spozna drugo. Jo pripelje v druzbo, jo prestavi tudi tebi ipd...kako se bos pocutila? Verjetno grozno. Na zunaj bos vesela zanj, v sebi bos pa trpela.
Mislim, da je boljse, ce prekineta stike.
Predstavljaj si, da ostaneta v stikih, sta se naprej prijatelja...in potem on spozna drugo. Jo pripelje v druzbo, jo prestavi tudi tebi ipd...kako se bos pocutila? Verjetno grozno. Na zunaj bos vesela zanj, v sebi bos pa trpela.
Mislim, da je boljse, ce prekineta stike.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov