"Skrite" ženske
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Kaj masta ternutno sam to težavo al je še kej druzga ?
Ker lahko, da bi vajine problme razlažu sodelavki in sta se pol zbližala.
Ker lahko, da bi vajine problme razlažu sodelavki in sta se pol zbližala.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Vidiš, ob takih primerih bi pa mene že močno najedala ljubosumnost.. Jaz bi na vsak način hotla razčisti, kdo je to. In te razumem, da težko spiš zaradi tega.., jaz bi tudi.. Pa zakaj ti ne pove, kdo je to?
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Agape - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2008
[/quote]maš ti mar use njegove stike na msn-ju napamet naučene, al kuko veš da je neznan oz. nou?
[/quote]
Ja vsak večer se jih na pamet naučim. Pri tem uporabljam najnovejšo metodo učenja. eh
Da je sploh MSN pri njem obstajal sem jest kriva. Bil je namenjen za kakšno igrico pred spanjem (ne živiva še skupaj).
Ups, zgleda da ne znam citirat

Ja vsak večer se jih na pamet naučim. Pri tem uporabljam najnovejšo metodo učenja. eh
Da je sploh MSN pri njem obstajal sem jest kriva. Bil je namenjen za kakšno igrico pred spanjem (ne živiva še skupaj).

-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
Agape napisal/-a:
zgorej maš knofk kjer piše ''citiraj''... klikneš, zbrišeš vse česar nočeš citirat (razn tistih oklepajeu z quote na tačetku in koncu), nnapišeš spodej svoj komentar in klikneš pošlji...
igranje igric ma pa pomojem res blazno velik povezave z nicki na msn-ju... no ja, če se ti da...
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Po skoraj desetletju dolgi zvezi ti še vedno ne more zaupat?!
Ne zagovarjam tvojega raziskovanja po MSN-ju, a po tvojih besedah sklepam, da v vajini zvezi marsikaj ne štima. To, da tako burno odreagira na povsem mirno vprašanje, je pokazatelj, da nekaj skriva ali pa se te je naveličal. Po mojem mnenju je ta vajina težva veliko bolj globja kot pa sam ta Pepca. 

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
Agape - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2008
Nikol mi ni nč reku da je kej narobe. Res je, da sem vsak mesec mal tečna pa kakšen slab dan pa to (nisem edina). Tudi če ga vprašam če mu kej fali v vezi pravi da ne.
Pa če planirava za vnaprej (štalca, kravca...) ne verjamem da sem sem mu presedla.
Pa če planirava za vnaprej (štalca, kravca...) ne verjamem da sem sem mu presedla.
Zadnjič spremenil Agape, dne 31. Jul. 2008 12:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
Ryu napisal/-a:igranje igric ma pa pomojem res blazno velik povezave z nicki na msn-ju... no ja, če se ti da...
nene, niste se razumele

em, nevmesna, samo pojasnit sem hotla

-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
In zakaj ti ne pove? Ker ti očitno ne zaupa. Razumem, da ima vsak kdaj slab dan, ampak po desetih letih pa vsaj jaz pričakujem od svojega partnerja, da na povsem nedolžno vprašanje ne odreagira tako burno. Več kot očitno je, da nekaj skriva.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], saarijarvi