"Skrite" ženske

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 19. Avg. 2008 12:01

...
Zadnjič spremenil softTouch, dne 02. Jan. 2011 16:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Agape
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Agape » 19. Avg. 2008 12:24

Zgleda da se nekaterim tipom ne da dopovedat :D
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 19. Avg. 2008 12:31

softTouch pa si ga uprašala zakaj ma to punco tko dano ? OK priznam, da tud meni bi blo to kr malo sumljivo, da ma neko punco pod moškim imenom shranjeno in da jo vabi na pijačo.
Si omelna, da ne veš kaj še delasta skupi. Kaj masta kšne večje probleme pa si išče tolažbo mogoče ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 19. Avg. 2008 12:38

ja ne da se mi spet kregat o tem,da sem mu brala sms-e,itak bi izpadla kot ful posesivna in ljubosumna,kar pa v resnici nisem,če mi nekdo ne da enega tehtnega razloga.problemov nimava,razen tega da mi on skoz nekej prikriva oz.mam tak občutek.drugače se lepo razumeva.
pomoje bom počakala da gresta (če gresta) na drinko in če mi bo rekel da je bil s kolegom pol bom pa ukrepala.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 19. Avg. 2008 12:45

softTouch napisal/-a:ja ne da se mi spet kregat o tem,da sem mu brala sms-e,itak bi izpadla kot ful posesivna in ljubosumna,kar pa v resnici nisem,če mi nekdo ne da enega tehtnega razloga.problemov nimava,razen tega da mi on skoz nekej prikriva oz.mam tak občutek.drugače se lepo razumeva.
pomoje bom počakala da gresta (če gresta) na drinko in če mi bo rekel da je bil s kolegom pol bom pa ukrepala.

Nočem se vtikat v tvoj način zveze ampak meni se to kar sm odebelila zdi problem.
Zakaj preprosto ne razčistita stvari ( useh useh ) in si ti mirna ? Kaj ni to bolj pomembno ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 19. Avg. 2008 12:50

ja sej to je velik problem...ampak z njim se tega očitno ne da razčistit.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 19. Avg. 2008 12:52

Očitno moj predragi (na srečo) bivši ni edini, ki folk shranjuje pod čudnimi imeni. Tako kot mene- pod tajništvo hahahah, zakaj sm bla tko shranjena, mi je pa dandanes še kako dobr jasno.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 19. Avg. 2008 13:00

^^ OMG kko to je meu shranjeno ? ?
Jz bi ga zmlela, da bi me meu tko.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 19. Avg. 2008 13:04

Mi je dvignl pokrov ja, sploh ko me je poklicala njegova gospodična z vprašanjem kaj delajo moje slike v njegovem telefonu in kako me je mel shranjeno.

Je zdaj jasno zakaj?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 19. Avg. 2008 13:33

softTouch napisal/-a:ma katera kakšen uporaben nasvet?

Imaš par možnosti.
- Lahko še naprej vohuniš in brskaš in čakaš na neke oprijemljive dokaze.
- Lahko ga soočiš s tem, kar si našla v telefonu in zahtevaš pojasnilo.
- Lahko pozabiš na vse skupaj in se ne obremenjuješ.
- Lahko ga takoj pustiš in greš naprej brez njega.

Meni osebno se zdi druga varianta najboljša. Sicer tvegaš, da boš na koncu ti napizdena zaradi brskanja, če se bo izkazalo, da on ni naredil nič narobe, ampak še vedno imam raje karte na mizi kot pa neke tajne operacije in vohunske akcije.
Zame zveza pač ni poligon, na katerem bi partnerja tekmovala, kdo bo uspešneje drugega zajebal. A bo on prikrito varal, a ga bo ona dobila.
suspicious_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a suspicious_ » 19. Avg. 2008 13:38

softtouch moje mnenje pa je da najprej ugotoviš sama kaj se dogaja in ga nato postavi pred dejstvo... če ga zdaj na nek lep način vprašaš se ti bo itak zlagal če ti je že do zdaj to prikrival...
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 19. Avg. 2008 13:50

Tudi js mislim, da bi mu morala povedati, kar si našla. In hkrati mislim, da si upravičeno preiskovala njegov mobitel. Ker mu pač ne verjameš, moraš razčistiti stvari in se ne žreti. To je navsezadnje slabo zate. In skrbi me to, da mu že do sedaj nisi mogla zaupati... To moraš razrešiti, saj ne moreš živeti na tak način, da kar naprej preiskuješ njegove zasebne stvari. Tako življenje je eno samo trpljenje. Tega si pa verjetno ne želiš.
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
Agape
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Agape » 26. Avg. 2008 19:38

Nekaj časa je že mimo in mene še vedno mori, da mi je lagal. Na žalost ne morem pozabit pa tudi če skrijem globoko v sebi me še vedno mori. Ko sva sem ga vprašala o tistem receptu če je siguren da je za sodelavca, bi lahko malo posumil da nekaj vem, ampak je bil čisto hladnokrven. Ker pogovori niso "obrodili sadov" sem razmišljala da bi ga pustila. Kar pa je malo težko po skoraj 10 letih. Razmišljala sem tudi kaj mi vse še lahko skriva v prihodnje. A res ne more človek osebi ki jo ima rad povedati resnice?!
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objavaNapisal/-a Razlagalka » 26. Avg. 2008 20:03

Agape napisal/-a:Nekaj časa je že mimo in mene še vedno mori, da mi je lagal. Na žalost ne morem pozabit pa tudi če skrijem globoko v sebi me še vedno mori. Ko sva sem ga vprašala o tistem receptu če je siguren da je za sodelavca, bi lahko malo posumil da nekaj vem, ampak je bil čisto hladnokrven. Ker pogovori niso "obrodili sadov" sem razmišljala da bi ga pustila. Kar pa je malo težko po skoraj 10 letih. Razmišljala sem tudi kaj mi vse še lahko skriva v prihodnje. A res ne more človek osebi ki jo ima rad povedati resnice?!

MI2 z bivšim sva šla narazen po 9 letih. In res ni lahko,res ne. Sem prejokala za celo morje solz. Ampak če ne gre, pač ne gre. In odkritost in poštenost je v odnost med dvema še kako pomembna. Skušaj se pogovorit, povej mu, da si vidla, pa skušajta rešit. Ker dvomi so kot črv, razjejo. Jaz držim pest in ti želim vso srečo. Vse dobro. :knuddel:
Uporabniški avatar
Agape
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Agape » 26. Avg. 2008 20:07

Sej če bi mu imela kej za pokazat kak dokaz. Ne morem mu kar rečt zdej ti pa jest nč ne verjamem, dijo. Čist bedno se počutim.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov