"Skrite" ženske
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Po moje zaradi navade in navezanosti..
Worship me or walk away.
-
flaša - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: Za devetimi gorami
Jaja, najlažje je pa rečt, da mu ni nč pomenil...
Hah, isti primer sem mela jaz, čeprov sem bla jaz v vlogi druge ženske. Svojo je pustu, 9 mescev z mano delil postlo, nato pa prjoku nazaj k njej v objem in ji zatruje da do mene ni nikol nč čutu. Ja miško, a si jo mel rad medtem, ko si spal z mano? Ko je ona jokala za njim, se je on z drugo valu.
premisl zdj. Jst vem, da tak tip pr men NO GO!!!
Hah, isti primer sem mela jaz, čeprov sem bla jaz v vlogi druge ženske. Svojo je pustu, 9 mescev z mano delil postlo, nato pa prjoku nazaj k njej v objem in ji zatruje da do mene ni nikol nč čutu. Ja miško, a si jo mel rad medtem, ko si spal z mano? Ko je ona jokala za njim, se je on z drugo valu.
premisl zdj. Jst vem, da tak tip pr men NO GO!!!
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
veronika_ napisal/-a:mogoče je mela kera podobn primer...
tip me je res grdo pustu kakšna 2 mesca nazaj in se začel družt z neko svojo kolegico k sm jo prvič vidla šele takrat (čeprou sta se poznala že pol leta mi je ni 1x omenu)...jst nimam problema z zaupanjem in verjamem da prej nista mela nč (tut pustu me ni zarad nje)...skratka medtem k sm jst doma jokala in ga prebolevala jo je on tut podru.pol mi je to povedu, reku da mu je žal, da ni nč pomenil in da mu je nasploh za vse žal, da me ne more pozabt...zdej sm totalno zmedena, tut ker sm še ful zalublena v njega...
ampak če bi ble ve v takšni situaciji bi lahko ble spet s tipom?
ker mam občutek da bi mogla z nekom drugim tut jst bit, da bi si bla bot, al pa sm zdele sam v takem maščevalnem vzdušju...
ph.. mogoče mu seks s kolegico res ni ne vem aj pomenu, se mi pa zdi, da žal mu pa ni prov preveč. kolk časa po tem, ko sta šla narazn, je bil z njo? če je blo to v roku enga tedna, sm skor zihr, da te je pustu zarad nje. ker se pa pač zdj z njo ni izšlo (mogoče ga je ona samo mal izkoristla) pa joka in te hoče nazaj... če si kj karakterja, ga boš gladko odjebala tut ti... mja, tut če sizalublena, tak tip ni vreden, da je tvoj tip... in ja, govorim iz lastnih izkušenj
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
O lol. Tale tvoj tip te sprašuje kako se neki skuha za njo?! Ta pa res ni priseben no. Pomoje ti res nekaj skriva, resno. Pogovor, globok pogovor. Če ne bo delovalo pa na teren.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
p!ka napisal/-a:mariah mam uprašanje zate: napisala si da te je douga leta varu ampak useeno biu s tabo kot da je noro zaljubljen vate. Kaj ti je mogoče kej reku zakaj je biu pol še s tabo, če te je konstantno varu ? Jz tega ne razumem kako lahko nekoga tolko časa varaš ( se mi zdi, da je razlika če prevaraš enkrat al pa konstantno ) in si pol useeno še z nim. Kaj ljudi veze do osebe, ki jo varajo ? ?
Z mano je bil, ker me je, kot on pravi, ljubil, pri oni drugi pa je dobil tisto, kar pri meni ni. Do mene se je vedno obnašal normalno, ves čas je deloval kot sveže zaljubljen, zato sem tudi dala malce na stran dvome in sume, kot recimo kak sms, za katerega je prisegal, da je od prijatelja ki mu je posodu telefon in ipd. Kaj ga je vezalo name, ve samo on. Vrjetno je to, kar ste že omenle, sigurnost in navezanost. To, da je vedel, da ga čaka ena mala, ki bi zanj dala vse.
-
Agape - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2008
Drugač se čist uredu štekava. Kregava se ne, razen kake malenkosti (njegovih otročjih muh) in je čez minuto vse uredu.
Me je pa prizadel ker se mi laže o tem, čeprav sem mu lepo povedala da mi lahko zaupa vse, tut če boli. Raje vidim da mi pove in končava, kot pa da skos razmišljam zakaj mi laže.
Če bi imela kakšne konkretne dokaze bi blo vse lažje
Me je pa prizadel ker se mi laže o tem, čeprav sem mu lepo povedala da mi lahko zaupa vse, tut če boli. Raje vidim da mi pove in končava, kot pa da skos razmišljam zakaj mi laže.
Če bi imela kakšne konkretne dokaze bi blo vse lažje

-
flaša - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: Za devetimi gorami
Joooj, pa dokazi gor, dokazi dol... če nimaš zaupanja nasploh je to začetek konca. Zveza brez zaupanja enostavn ne funkcionira pa naj se še tko zlajnan sliš. In kokr začneš iskat dokaze, jih boš skos.
Če se o taki zadevi ne morta pogovort je pa žalost. Sorry, če so te moje besede zabolele, sam še bolj te bo, ko boš ugotovila da ti res laže.
Če se o taki zadevi ne morta pogovort je pa žalost. Sorry, če so te moje besede zabolele, sam še bolj te bo, ko boš ugotovila da ti res laže.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov