"Skrite" ženske

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 14. Avg. 2008 12:00

sex iz potrebe je dostkrat velik boljši od rutinskega seksa s partnerjem (moje izkušnje). in ja, si ga vsake tolk časa prvoščim in je zakoooon
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 14. Avg. 2008 12:02

To je on enkrat izjavil. Js ne vem, kaj naj bi si mislila. Sem devica, zato ne morem govoriti o tem, ampak se mi vseeno zdi, da meni ne bi bil sex z osebo, ki mi nekaj pomeni enak sexu z osebo, ki mi ne pomeni nič. Sploh pa smo ženske bolj čustvene (najbrž). Rekla bi, da pri samem sexu ne gleda toliko na osebo, ampak bolj na užitek in vse, kar spada zraven.
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 14. Avg. 2008 12:03

*frisko* napisal/-a:sex iz potrebe je dostkrat velik boljši od rutinskega seksa s partnerjem (moje izkušnje). in ja, si ga vsake tolk časa prvoščim in je zakoooon

Meni pa seks s partnerjem zaradi rutine nikoli ni bil preveč jasen.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 14. Avg. 2008 13:25

Googi napisal/-a:
Miss September napisal/-a:
p!ka napisal/-a:Ampak če mu seks dosti pomeni pol ni lih logično, da bi lahko z bilo kero in bilo kdaj. Ne vem no. . . Mogoče se to zdi sam meni ne logično. Slika

Zakaj ne? Ne razumem. Pomemben je sex, ne oseba, mar ne?

Jaz razumem kaj je hotela p!ka povedati. Meni tudi seks veliko pomeni, vendar z nekom, ki ga imam rada. To, da seksa s kar eno samo zato da seksa, daje vtis, da mu ni toliko pomemben sam odnos, ampak to da poteši potrebo. Verjetno revček še nikoli ni seksal z osebo, ki bi jo imel rad. Če bi, bi vedel, da je to čisto nekaj drugega...

Točno to sm hotla povedat. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 14. Avg. 2008 21:34

Agape napisal/-a:Lep pozdravček!
Upam, da nisem falila teme.
Imam nek problemček, ki mi ne da spati. Pred nekaj časa sem po nesreči na fantovem rač. odprla MSN in našla neznani nick. Vprašala sem fanta kdo je to in mi je rekel, da mu je neka sodelavka (sodelavk nima veliko) hotela poslat slike iz službe.A ne obstajajo službeni maili??? OK zaenkrat mi je bilo dovolj, ampak sem malo prebrskala in ugotovila sodelavkino ime, recimo ji Pepca. Vprašala sem ga, če pozna Pepco...rekel je da je ne pozna. Ob tem je še znorel, tako da sem se počutila kot največja ljubosumnica na svetu.
Zadnjič me je vprašal kako se skuha neka jed, ki jo hoče od sodelavca žena narest...po "nelegalni" poti sem zvedela, da to v bistvu zanima Pepco. Ja halo že takoj se mi je posvetilo, da se moški ne pogovarjajo o tem kako žena kej skuha. :roll:
Zdej me mori zakaj se mi je zlagal da je ne pozna...a bi ga mogoče linčala???
Obnašanje se ni skor nč spremenilo, Varanje upam, da ne pride v poštev.

Če imate kakšen nasvet se priporočam. Rada bi končno v miru zaspala.

tako je bilo tudi pri meni...na netu sm vidla da si piše z eno žensko in se je lepo razbralo, da to ni le "prijateljstvo" preko žice..seveda je, tako kot tvoj fant, zanikal da bi poznal katero žensko s tem imenom... haha na koncu se je razpletlo tako, da sm zvedla, da se je s to žensko dobival in seveda sexal ne le enkrat, ampak so tu v igri leta!!! tolko let sva bla skupaj, da je prav gnusno ko pomislim da mi je lahko tolko časa prikrival.
ne pravim, da je tudi v tvojem primeru kaj tako hudega, ampak če jo skriva pred tabo, sigurno mora nekaj bit.
Uporabniški avatar
Agape
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Agape » 17. Avg. 2008 21:14

Spraševala sem ga na vse mogoče načine in zdej sem obupala. Vem, da je sodelavka. Upam, da me ne vara vsaj priložnosti nima kej preveč, čeprav se lahko zgodi v 5 minutah in kjerkoli.
Obnaša se čist normalno. Če pa izvem da je blo karkoli ga pa prec odpišem. Če lahko enkrat vara bo skos.
Mariah, kako si pa zvedla, da te vara?
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 17. Avg. 2008 21:20

neznani nick :roll: ja lahko je kakšno prek neta spoznal, prašal za msn.. :roll: morte ene vedet za vse v lajfu fanta :lol: celo to, koga vse ma na msn-ju in kako jih je dodal- palcem al kazalcem.
Uporabniški avatar
Agape
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Agape » 17. Avg. 2008 21:27

Ok se ne obremenjujem s takimi komentarji zdej se pa bom...sori, ampak če ne veš cele zgodbe se ne oglašaj.
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 17. Avg. 2008 21:35

kot da bi svojo zgodbo brala- v mojem primeru je bila tudi sodelavka. poznala sem jih vse, z vsemi sem se razumela in nisem pomislila, da se mi za hrbtom smejejo ko jaz nisem vedla kaj se dogaja. Da me je varal z njo pa mi je kr sam priznal. Enostavno je počlo.
ti si kaj novega zvedla?
Uporabniški avatar
Agape
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Agape » 17. Avg. 2008 21:42

Ne, na žalost nč. Zgleda da mi nima namena povedat, jest pa tut ne vem kako naj izvlečem iz njega. Sva se že kar dost menila o tem. Nazadnje je bil kar mal šokiran k sem ga spraševala o njej...kao: pa jest tebe ne bi nikol prevaru,...
Zdej ne vem al je še igralec ratu al kaj. :eek:
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 17. Avg. 2008 21:51

izvlekla boš težko karkoli iz njega, če ima namen skrivat. zato najboljše, da si zagotoviš "dokaz", da mu lahko dokažeš, da veš, da jo pozna itd. Jst svoje dokaze nisem znala uporabit oz. jih vrjetno podzavestno nisem hotla, ker bi potem vedel, da sem vdirala v njegovo zasebnost. Jst se ne čudim več ničemur danes, ker ta moj ex je bil odličen igralec- pozoren do mene, ljubeč, vsak dan sva bila skupaj, pa je še vedno lahko leta skrival.
Uporabniški avatar
Agape
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Agape » 17. Avg. 2008 21:58

Če ma karkol je verjetno na službenem mailu. Na domačem in v telefonu ne bo mel več nč. Zdej pa al mi še vedno skriva kej ali pa ne...pitaj boga. Začaran krog :D
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 17. Avg. 2008 22:00

Prej al slej se vse zve, upam da ne boš zvedla kaj takega kot sm jst. Misli pozitivno, a vedno bodi na preži :D
Uporabniški avatar
Agape
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Agape » 17. Avg. 2008 22:09

Če je kej bom mogla itak enkrat zvedt, ja. Zdej pa mislim pozitivno...joj morm se učit :roll:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 18. Avg. 2008 10:30

mariah mam uprašanje zate: napisala si da te je douga leta varu ampak useeno biu s tabo kot da je noro zaljubljen vate. Kaj ti je mogoče kej reku zakaj je biu pol še s tabo, če te je konstantno varu ? Jz tega ne razumem kako lahko nekoga tolko časa varaš ( se mi zdi, da je razlika če prevaraš enkrat al pa konstantno ) in si pol useeno še z nim. Kaj ljudi veze do osebe, ki jo varajo ? ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]