"Skrite" ženske

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 02. Avg. 2008 14:18

Js tut ne vem zakaj jo tko napadate.... pač vidla je in to je najbl važn.
In tut men nebi blo jasn zakaj bi moj fat take stvari skrivou pred mano.
Sploh pa najbl sumičave ratamo če vidmo da se tip na vse načine proba nekj izmuznt.
Js na tvojem mestu, če bi bla fulllll sumičava pa če bi mi vse skp ful dajal občutk da neki ni ok bi to vse še mal bl raziskala. Sj če te je prevarou al pa te vara al krkoli, je on na slbšem.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 02. Avg. 2008 14:30

Meni se pa zdi,da se te boji.Mogoče celo upravičeno,če te ime na njegovem msn-ju pripravi do tega,da zvrtaš njeno ime,"nelegalno" zveš,da jed zanima Pepco,skratka si za ime na njegovem msn-ju na tekočem z vsem.Kot,da ni dovolj,da ti je povedal,kdo je.Ko si ga vprašala za njeno ime,je najbrž začutil tvoje nezaupanje in igra neiskrenosti se je začela.Ne pozabi,da si bila prva,je si začela dvomiti.

To je ena od možnosti,ki mi je prišla na misel.Druga je,da si morda upavičeno ljubosumna?Težko je ugotavljati vzroke za laž,preko napisanega.Kaj pravi tvoj instinkt?Da laže,ali prikriva?
Moški so pač taki,da nam ne poročajo stvari,za katere mislijo,da bi nas utegnile prizadeti.Mogoče se njemu vse skupaj sploh ne zdi pomembno,da bi razlagal v detajle?
In za konec še;kakšne slike je poslala?Si videla te slike?
Uporabniški avatar
Agape
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Agape » 02. Avg. 2008 14:52

Ne, nisem videla nobenih slik.

Potem se ravna po pravilu: kar ne veš te ne boli ;-)
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 13. Avg. 2008 18:26

Zopet js :) No, da na hitro povem, kaj se je zgodilo.. Sicer se ni veliko.. Vrnil se je iz Avstrije, a se še nisva dobila.. Šel je s svojimi na morje, js pa s svojimi (zato nisem pisala).. Vrnila sem se včeri, on se še ni.. Večer, preden je šel, sva se pogovarjala prek msn-ja in to pozno v noč + gledala sva se prek kamerc :P

Ko se je vrnil iz Avstrije, sem šla še enkrat pogledat na forum, če je kaj novega objavil.. Napisal je, da je bil s tisto žensko in to kar nekajkrat.. Seveda sem postala besna in hkrati užaljena.. Napadla sem ga, ker nisem mogla drugače.. Nisem mu pa direktno povedala kaj vem.. Spraševala sem ga butaste stvari v tej smeri in naenkrat je sam od sebe priznal, da je bil z eno starejšo in da ni bilo nič posebnega.. Da je on njej bil sladki, ona je njem dobro zgledala (sploh za svoja leta).. Edino, kar me je razjezilo, je to, da je rekel, da se je to zgodilo že dolgo nazaj oz. ni mi točno povedal kdaj.. Pa še zanimalo ga je od kje mi takšna vprašanja in sem samo rekla da me vsake toliko časa prime, da sprašujem preveč.. Trenutno čakam in upam, da se vidiva, da mu povem, da sem to izvedela na forumu.. Potem sva se še pogovarjala in nekako sem ugotovila, da niti nisva v zvezi (kar je logično).. Po tem pogovoru mi je bilo veliko lažje.. Samo upam, da se kmalu vidiva oz. da bo več priložnosti za biti skupaj..

No, ko se je vrnil iz Avstrije, me je najprej vprašal če grem na morje in kam.. In me je želel prepričati, da pregovorim svoje, da gremo tam ko oni, da bi lahko bila skupaj.. Na žalost to ni bilo mogoče..

Sicer pa vem, da je zvest in da ne bi varal.. Le sex mu je nujno potreben in žal nama okoliščine nikakor ne dovoljujejo biti skupaj.. In oba se trudiva.. Samo js imam včasih pomisleke, ker pač ne morem biti z drugimi, pa tudi čakati je včasih težko.. Sploh je čakanje grozno, ker ne vem, kaj nama bo življenje prineslo.. Ne vem, do katere mere se naj upiram svetu za naju? Vem, da mu dosti pomenim, toda zdi se mi, da je cel svet proti nama.. Sedaj, ko vse to vem, sem bolj vase usmerjena in po eni strani več ne verjamem v naju (zaradi njega).. Jezi me to, da si najde čas za sex s kar enimi, zame pa ne.. In do njega sem bila nazadnje hladna in nesramna, ker mi je šel na živce.. Vendar mi je pomembno to, da sem js pomirjena.. Da imam mir pred tem.. Čeprav po eni strani ga sedaj še posebej nimam..
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 14. Avg. 2008 1:42

Miss September napisal/-a:Sicer pa vem, da je zvest in da ne bi varal.. Le sex mu je nujno potreben in žal nama okoliščine nikakor ne dovoljujejo biti skupaj..

O moj bog, a se hecas? :eek:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Googi » 14. Avg. 2008 5:18

Jaz tudi ne vem kaj naj ti rečem, razen tistega kar ti je ||MuCkAa že rekla. Vem, da takšni ljudje obstajajo, samo jih res ne štekam. Če ima tebe rad pa ne more počakati... Pa tudi če bosta kdaj skupaj, a boš seksala z njim vsakič, ko ti bo rekel, ker ima takšne potrebe? Pomojem pa tip rabi enga dobrega psihiatra, ker se temu reče odvisnost od seksa in je to bolezen. Mislim, da zajebeš s človekom, ki ga imaš rad, zato ker ti je seks nujno potreben :stupid:
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 14. Avg. 2008 7:51

Punca, teci stran in si najdi nekoga, ki te bo cenil. Vem, kako je, ko si slepo zaljubljen in misliš, da je ON edini zate. Ampak boš že prebolela in kmalu spoznala, da je še veliko fantov na svetu.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 14. Avg. 2008 8:19

Saj sva bila že skupaj, pa me ni silil... Poznam ga pa res že 4 leta in pol (to sem že napisala enkrat) in vem, da ne bi prevaral punce. To glede sexa se mi zdi samoumevno, tudi če v resnici niti malo ni. Saj mu ne gre samo to po glavi in v bistvu se redkokdaj pogovarjava o tem. Ne bi rekla, da je odvisen od njega, samo veliko mu pomeni.
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 14. Avg. 2008 10:01

Agape napisal/-a:Lep pozdravček!
Upam, da nisem falila teme.
Imam nek problemček, ki mi ne da spati. Pred nekaj časa sem po nesreči na fantovem rač. odprla MSN in našla neznani nick. Vprašala sem fanta kdo je to in mi je rekel, da mu je neka sodelavka (sodelavk nima veliko) hotela poslat slike iz službe.A ne obstajajo službeni maili??? OK zaenkrat mi je bilo dovolj, ampak sem malo prebrskala in ugotovila sodelavkino ime, recimo ji Pepca. Vprašala sem ga, če pozna Pepco...rekel je da je ne pozna. Ob tem je še znorel, tako da sem se počutila kot največja ljubosumnica na svetu.
Zadnjič me je vprašal kako se skuha neka jed, ki jo hoče od sodelavca žena narest...po "nelegalni" poti sem zvedela, da to v bistvu zanima Pepco. Ja halo že takoj se mi je posvetilo, da se moški ne pogovarjajo o tem kako žena kej skuha. :roll:
Zdej me mori zakaj se mi je zlagal da je ne pozna...a bi ga mogoče linčala???
Obnašanje se ni skor nč spremenilo, Varanje upam, da ne pride v poštev.

Če imate kakšen nasvet se priporočam. Rada bi končno v miru zaspala.

Zakaj pa da se ne bi kaj takega pogovarjali med sabo? Nekdo pač omeni, da je pa danes jedel super kosilo in pove kaj, pa je drugim to všeč, pa bi radi poizkusili in pač vprašajo kako je njegova žena to naredila.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 14. Avg. 2008 11:25

Miss September napisal/-a:Saj sva bila že skupaj, pa me ni silil... Poznam ga pa res že 4 leta in pol (to sem že napisala enkrat) in vem, da ne bi prevaral punce. To glede sexa se mi zdi samoumevno, tudi če v resnici niti malo ni. Saj mu ne gre samo to po glavi in v bistvu se redkokdaj pogovarjava o tem. Ne bi rekla, da je odvisen od njega, samo veliko mu pomeni.

Ampak če mu seks dosti pomeni pol ni lih logično, da bi lahko z bilo kero in bilo kdaj. Ne vem no. . . Mogoče se to zdi sam meni ne logično. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 14. Avg. 2008 11:35

p!ka napisal/-a:Ampak če mu seks dosti pomeni pol ni lih logično, da bi lahko z bilo kero in bilo kdaj. Ne vem no. . . Mogoče se to zdi sam meni ne logično. Slika

Zakaj ne? Ne razumem. Pomemben je sex, ne oseba, mar ne?
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Googi » 14. Avg. 2008 11:44

Miss September napisal/-a:
p!ka napisal/-a:Ampak če mu seks dosti pomeni pol ni lih logično, da bi lahko z bilo kero in bilo kdaj. Ne vem no. . . Mogoče se to zdi sam meni ne logično. Slika

Zakaj ne? Ne razumem. Pomemben je sex, ne oseba, mar ne?

Jaz razumem kaj je hotela p!ka povedati. Meni tudi seks veliko pomeni, vendar z nekom, ki ga imam rada. To, da seksa s kar eno samo zato da seksa, daje vtis, da mu ni toliko pomemben sam odnos, ampak to da poteši potrebo. Verjetno revček še nikoli ni seksal z osebo, ki bi jo imel rad. Če bi, bi vedel, da je to čisto nekaj drugega...
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 14. Avg. 2008 11:50

Kaj pa porečete na to: sex je sex, ni važno s kom?
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Googi » 14. Avg. 2008 11:52

^^Potešitev potrebe. Za pravi seks, s pravo osebo pa se splača čakati. Sej ima roko pa naj se jo nauči uporabljati :D (ja no sej isto ni kot seks, priznam, ne se zdaj na ta stavek obesit)
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 14. Avg. 2008 11:57

To je podoben primer, da gre moj z eno sexat, me prevara, potem mi pa rece;sj sex je sex, sj sm se sam z uno dol dal..mislim nwm no, men to deluje cudn, je pa odvisn od posameznika, kk gleda na te stvari...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov