"Skrite" ženske
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Verjemi, da js tudi ne bi mogla. Če me nekaj mori, se ne bom mogla sprostiti in ne bom sploh imela želje... In sem taka, da hočem razčistiti vsako malenkost.
Worship me or walk away.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
tip se grdo obnaša do tebe, sexa z drugimi puncami, sprva hoče potem noče potem spet hoče bit s tabo v vezi ... in ti praviš, da ga nočeš izgubiti? ... jaz pa se sprašujem, kdaj si ga pa v resnici sploh imela...
A res hočeš biti z nekom, ki ti ne dovoli, da sploh omenila in razčistila, zakaj se je grdo obnašal do tebe?
Za vspostavljanje in ohranjanje veze je potreben pogovor in razčiščevanje, ko pride do nejasih okoliščin, saj tako se veza gradi. Zato je iskren pogovor nujno potreben. In če on rešuje tiste konflikte, ki tebe mučijo, tako da se o tem niti noče pogovorit, ali pa da postane nemiren in dvigne ton glasu ... v prvi vrsti nima čisto vest in te kot partnerja niti ne spoštuje.
p.s. če ima nekdo ljubosumne izpade, še ne pomeni, da te ima rad.
A res hočeš biti z nekom, ki ti ne dovoli, da sploh omenila in razčistila, zakaj se je grdo obnašal do tebe?
Za vspostavljanje in ohranjanje veze je potreben pogovor in razčiščevanje, ko pride do nejasih okoliščin, saj tako se veza gradi. Zato je iskren pogovor nujno potreben. In če on rešuje tiste konflikte, ki tebe mučijo, tako da se o tem niti noče pogovorit, ali pa da postane nemiren in dvigne ton glasu ... v prvi vrsti nima čisto vest in te kot partnerja niti ne spoštuje.
p.s. če ima nekdo ljubosumne izpade, še ne pomeni, da te ima rad.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Miss September napisal/-a:In js ga nočem izgubiti, ker ne verjamem, da bom našla koga boljšega zase.
No, pa kar začni lepo verjet v to.

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
Agape - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2008
Midva sva imela pogovorček. Bil je "neproduktiven", ampak vsaj probala sem.
Imava različne definicije za besedo poznati (vedeti za obstajanje, lastnosti, značilnosti koga; SSKJ) on ma v glavi da moraš osebo osebno videt da jo poznaš...ne vem no. Tut o tem bi se dalo razglabljat, ker delata v isti firmi.
Po MSNju se je pogovarjal z njo, nikol vidu + blahblahblah--->nabijanja ki jim živ bog ne bi verjel.
- (mail) verz z besedo najino prijateljstvo (jest moram osebo osebno spoznat da se lahko spoprijateljim, mogoče se da tut po parih stavkih po MSNju spoprijateljit, v kar močno dvomim)
Vprašala, mogoče dela pr vas (logično sklepanje, če ma mail od firme, ne?)...NE, ne dela. Jao!
Imava različne definicije za besedo poznati (vedeti za obstajanje, lastnosti, značilnosti koga; SSKJ) on ma v glavi da moraš osebo osebno videt da jo poznaš...ne vem no. Tut o tem bi se dalo razglabljat, ker delata v isti firmi.
Po MSNju se je pogovarjal z njo, nikol vidu + blahblahblah--->nabijanja ki jim živ bog ne bi verjel.
- (mail) verz z besedo najino prijateljstvo (jest moram osebo osebno spoznat da se lahko spoprijateljim, mogoče se da tut po parih stavkih po MSNju spoprijateljit, v kar močno dvomim)
Vprašala, mogoče dela pr vas (logično sklepanje, če ma mail od firme, ne?)...NE, ne dela. Jao!
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Vem, da ljubosumje ni znak ljubezni, toda v njegovem primeru je. Saj mislim razčistiti z njim- takoj, ko bo mogoče. To, da se on noče pogovoriti, je pa zaradi tega, ker se mu ne da in ker noče prepirov. Verjetno je res to nesmiselno, vendar ga takega poznam.
Sem že spoznala vmes dosti različnih fantov in me nihče ni prepričal. Sicer imam visoke kriterije (morda celo preveč, kar verjamem, da se hecno sliši glede na to, da vztrajam v taki "zvezi"). Pravzaprav ne vem, če sva v zvezi ali ne, če sva kdaj bila... Ko se vidiva, je enostavno prelepo in zdi se mi vredno za to truditi. Samo ne vem, če naj verjamem drugim ali svoji lastni presoji. Ni le srce tisto, ki mi govori, naj vztrajam, ampak razum. Ima lastnosti, ki jih ne najdem pri nobenem drugem. Po moje bi se tudi on trudil, če bi imela priložnost biti več skupaj...
Agape, oprosti, če sem se kar vrinila vmes
Navsezadnje si ti odprla temo...
Sem že spoznala vmes dosti različnih fantov in me nihče ni prepričal. Sicer imam visoke kriterije (morda celo preveč, kar verjamem, da se hecno sliši glede na to, da vztrajam v taki "zvezi"). Pravzaprav ne vem, če sva v zvezi ali ne, če sva kdaj bila... Ko se vidiva, je enostavno prelepo in zdi se mi vredno za to truditi. Samo ne vem, če naj verjamem drugim ali svoji lastni presoji. Ni le srce tisto, ki mi govori, naj vztrajam, ampak razum. Ima lastnosti, ki jih ne najdem pri nobenem drugem. Po moje bi se tudi on trudil, če bi imela priložnost biti več skupaj...
Agape, oprosti, če sem se kar vrinila vmes

Worship me or walk away.
-
freaky - Kofetarica
Miss September In katere so te njegove pozitvne karakteristike, če ni skrivnost?
Če mu ne verjameš (po tvojem te torej vara), zakaj si potem še z njim?
Agape napisal/-a:Po MSNju se je pogovarjal z njo, nikol vidu + blahblahblah--->nabijanja ki jim živ bog ne bi verjel.
Če mu ne verjameš (po tvojem te torej vara), zakaj si potem še z njim?

-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Po 10 letni zvezi bi zaradi DOMNEVNEGA škandalčka normalen človek, ki je s partnerjem zato, da si ustvari bodočnost in družino iz ljubezni, težko kar pustil človeka. Najprej naj razčistita za koga gre.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
freaky - Kofetarica
Po 10ih letih bi se lahko tudi mirno pogovorila in imela produktiven in odkrit (to pravim zaradi tega, ker mu ženska ne verjame) pogovor, ne pa da njen fant tako burno odreagira na zastavljeno vprašanje. 

-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
freaky napisal/-a:Po 10ih letih bi se lahko tudi mirno pogovorila in imela produktiven in odkrit (to pravim zaradi tega, ker mu ženska ne verjame) pogovor, ne pa da njen fant tako burno odreagira na zastavljeno vprašanje.
To pa še ni razlog, da ga po 10ih letih pusti..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- N
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2008
agape, prebrala sem kr neki vaših pogovorov na forumu in sm se odločla da ti probam še jst po svoje pomagat. če pravš, da pogovor nebo zalegu oz. da je tvoj fnt vzkipljiv, probaj pogovor načet na drugačen način, oz. probaj vso situacijo izpeljati na drugačen način s katertim boš pioskušala priti do svojih odgovorov. Npr. greš na kavico s kolegico ko te kliče mu reci da si na kavi s kolegom, sigurno kakšnega imaš, ne v smislu da z njim želiš kaj imeti ampak kot prijatelja, na tak način boš videla kako bo tvoj fant reagiral. če mu to nebo predstavljalo problema oz. to po njegovo ne bo nič čudnega -boš vedela da zato tudi on za situacijo v kateri se je znašel misli da ni nič posebnega in po njegovo za vajino zvezo neproblematična. če pa bo vzkipel, češ kaj ti sploh počneš z fantom na kavi,kljub temu, da mu tega nisi povedala, mu lahko pojasniš, da je tebe prav tako skrbelo ko se pogovarja z osebo, ki je ti ne poznaš in mu lahko rečeš no vidiš kako je to ko nekomu ne moreš zaupati, ker nekaj prikriva, probaj tako zopet začeti pogovor.
Drugače pa fantje marsikdaj naredijo kakšno neškodljivo neumnost in je kasneje ne upajo priznati, to pa še vedno ne pomeni da je kakor koli škodil vajini zvezi. sicer pa sama najbolje veš, ker ga tudi najbolje poznaš.
če to ne zalže probaj še kakšno podobno varianto, da ti njemu vzbudiš malo ljubosumja in dvomov, vendar pa moraš paziti da s tem ne greš predaleč in še dodatno ogroziš vajino zvezo.
upam da sem ti vsaj malo pomagala
pozdravček
Drugače pa fantje marsikdaj naredijo kakšno neškodljivo neumnost in je kasneje ne upajo priznati, to pa še vedno ne pomeni da je kakor koli škodil vajini zvezi. sicer pa sama najbolje veš, ker ga tudi najbolje poznaš.
če to ne zalže probaj še kakšno podobno varianto, da ti njemu vzbudiš malo ljubosumja in dvomov, vendar pa moraš paziti da s tem ne greš predaleč in še dodatno ogroziš vajino zvezo.
upam da sem ti vsaj malo pomagala
pozdravček
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Agape napisal/-a:M
idva sva imela pogovorček. Bil je "neproduktiven", ampak vsaj probala sem.
uf ja... men je tud zloooo dobr znano tako moško nakladanje, izmotavanje, zmišljevanje ipd.... in dobr mi je znano tud to, da en civiliziran pogovor pr takmu, k ma neki za skrivat ne obrodi kšnih konstruktivnih rezultatov, kvečem obratn... tko da se tle ne splača zgublat žiucev in besed... bolj se obnese taktika ki jo je omenla N... samo vprašanje kolk cajta se ti da it take igrce... men ne prov dolg, ker to pretvarjanje in igranje sovražm... mam raj da mi direkt v fris pove
lahk se pa tud, če se ti da seveda, bl zagnano lotš detektivskega dela in si priskrbiš dokaze, ki jih lahk dedcu ob priliki predložiš pred nos... ker če jih nimaš (dokazov) si bo revež zmislu stoineno štorijo in na konc bo popizdu k mu bo zmankal idej... takrat se pač odločiš al ga v rt nabašeš al mu verjameš, al se pa sam prsilš da mu verjameš

The secret of success is consistency of purpose.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]