"Skrite" ženske
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Hm... Js sem bila na podobnem (recimo). No takole: Zadnji teden v aprilu se je začel grdo obnašati do mene. Sploh ni imel volje se pogovarjati z mano prek msn-ja. Videti se pa nisva mogla zaradi njegovih "obveznosti" (kasneje boste ugotovili, zakaj je beseda v narekovajih). Čez kak teden mi je začel nakladati, da več ne more zdržati, ker se premalo vidiva, da si želi tudi sex, da si želi ženske z izkušnjami in poskusiti kaj novega (namreč devica sem še vedno
) in da me noče prevarati. Rekel je še, da si je premislil in da več noče, da sva skupaj. In najhujše- da je bil z mano zato, ker ni videl prihodnosti
Karkoli sem rekla, je bilo zaman. Vsak moj predlog ga je razburil.
Po dveh tednih se mi je zopet oglasil- kakor, da se ni nič zgodilo in nisem niti smela omeniti tega. Rekel je le, da je bil ta čas v drugi državi, ker je tam treniral. Potem se je stanje izboljšalo in zopet sva se pogovarjala. Od začetka mi je bilo vseeno zanj, ker sem ga po tednu samega jokanja skoraj že pozabila, saj je moja psička povrgla in sem samo na male mislila
. Toda po nekem času me je zopet očaral, da sem se ogrela zanj. Po maturi, v začetku julija (2 dni preden je šel v Avstrijo), sva se spet dobila. Takrat mi je rekel, da hoče resno zvezo z mano. Hotela sem k njemu domov, ampak nisem mogla zaradi okoliščin. Hotela sem tudi vsaj še enkrat ga videti, preden je odšel, a žal ni imel časa
Tudi on je želel enako. Pravzaprav je on dal pobudo. Ko pa je odšel v Avstrijo na priprave, si je šele po enem tednu lahko zrihtal računalnik, da sva si malo dopisovala ob večerih.
Od prejšnjega petka se več nisva slišala. En dan sem se spomnila, da mi je enkrat (junija) razlagal kak je iskal eno pesem in so mu na enem forumu povedal (ne na tem
) katera je, tak da sem šla radovedna gledat in sem lahko videla, kateri nick ima... In zdej sem šla še enkrat gledat in sem želela videti njegove objave in sem se pač registrirala da jih lahko vidim
Izvedela sem, da je takrat, ko si je tako nenadoma premislil, flirtal z dosti starejšo medicinsko sestro, ki je prihajala k njim domov (zaradi bolne babice) in da želi z njo sexati!? Dobro, teoretično me ni prevaral, a počutim se točno tako! Kakor, da mu nisem dovolj!
Te njegove prispevke na forumu sem še malo bolj preanalizirala. V drugi temi je napisal, da vsak dan sexa z eno (na koncu maja, ko sva si že nazaj dopisovala!). Res ne morem verjeti! Zdej se mi zdi, da vsakič, ko se neprijazno pogovarja z mano (čeprav je on takšen vedno, ko je živčen) mislim, da me vara!
Vem, da takrat nisva bila skupaj, a me kljub temu skrbi. Kaj, če mi to tudi zdej počne?
Pojma nimam, kaj naj naredim. Naj mu kaj rečem ali nič? Naj kaj sploh storim? Nočem ga izgubiti... Vem, da sem neumna, a bi mu rada vse odpustila. Res je, da se malo vidiva in zato ga razumem. Sprva sem bila čisto besna, toda sedaj več nisem. Sedaj sem samo zmedena. Danes me je kliknil na msn-ju, ker se je vrnil iz Avstrije in sem v hipu pozabila na vse.
In če prav pomislim- rekel mi je tudi (junija), da hoče imeti z mano otroka, zaradi mene se je prijavil na gmail, da lahko bere moj blog
, želel me je spoznati z družino... Vedno se hoče z mano pogovarjati, ljubosumen je, če omenim katerega fanta... Zdej bo moral nazaj v Avstrijo in bo tam pol leta ostal in želi, da pridem za približno 2 tedna k njemu in rekel mi je, da bi rad z mano živel... O vsem je sam razmislil, kako se bova dobivala, čeprav bova tako narazen. Res sem zmedena 

Po dveh tednih se mi je zopet oglasil- kakor, da se ni nič zgodilo in nisem niti smela omeniti tega. Rekel je le, da je bil ta čas v drugi državi, ker je tam treniral. Potem se je stanje izboljšalo in zopet sva se pogovarjala. Od začetka mi je bilo vseeno zanj, ker sem ga po tednu samega jokanja skoraj že pozabila, saj je moja psička povrgla in sem samo na male mislila

Od prejšnjega petka se več nisva slišala. En dan sem se spomnila, da mi je enkrat (junija) razlagal kak je iskal eno pesem in so mu na enem forumu povedal (ne na tem

Te njegove prispevke na forumu sem še malo bolj preanalizirala. V drugi temi je napisal, da vsak dan sexa z eno (na koncu maja, ko sva si že nazaj dopisovala!). Res ne morem verjeti! Zdej se mi zdi, da vsakič, ko se neprijazno pogovarja z mano (čeprav je on takšen vedno, ko je živčen) mislim, da me vara!

Pojma nimam, kaj naj naredim. Naj mu kaj rečem ali nič? Naj kaj sploh storim? Nočem ga izgubiti... Vem, da sem neumna, a bi mu rada vse odpustila. Res je, da se malo vidiva in zato ga razumem. Sprva sem bila čisto besna, toda sedaj več nisem. Sedaj sem samo zmedena. Danes me je kliknil na msn-ju, ker se je vrnil iz Avstrije in sem v hipu pozabila na vse.
In če prav pomislim- rekel mi je tudi (junija), da hoče imeti z mano otroka, zaradi mene se je prijavil na gmail, da lahko bere moj blog

Worship me or walk away.
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Hmm, zdi se ti, da si neumna? Js res ne vem, zakaj maš tak vtis. Prej bi rekla, da je tip totalno neresen in nezrel. Če te je dejansko varal, potem tako nima smisla zgubljat besede, če pa je vse, kar je pisal na forum plod njegove domišljije, potem je pa precej žalostno, da si mora ego pumpat na tak način
Glede vseh obljub in lepih besed o otrocih in skupnem življenju pa; govorit je lahko, dejanja pa imajo dejansko težo ...

Glede vseh obljub in lepih besed o otrocih in skupnem življenju pa; govorit je lahko, dejanja pa imajo dejansko težo ...
-
Googi - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
Nekako se strinjam z Lorelai20. Meni se zdi tip kar precej neresen če najprej govori, kako ne bi imel resne zveze s tabo (je nikoli ni nameraval) potem pa se vse obrne in kar naenkrat bi imel pa kar otroka s tabo (pri tvojih 18?). Jaz bi ga direktno vprašala kako to da si je premislil pa kaj je počel ko ni bil s tabo...Kaj a zdaj ko se je pa tipo nasexal bi pa rad spet resno s tabo? Ne vem jaz bi bila malo bolj previdna.
-
On je ful resen človek... Neumna sem, ker mu morda slepo verjamem in ker bi mu odpustila. Ne vem, rada bi se dokopala do resnice. Čeprav vem, da me bo bolelo.
Midva se poznava že kar dolgo in mi skos take govori- o skupnem življenju, o otrocih... Sam on je tak tip človeka, da ko se nekaj odloči, bo to uresničil. In noben ga ne more prepričat v nasprotno.
Midva se poznava že kar dolgo in mi skos take govori- o skupnem življenju, o otrocih... Sam on je tak tip človeka, da ko se nekaj odloči, bo to uresničil. In noben ga ne more prepričat v nasprotno.
Worship me or walk away.
-
Aja, še to- on je odprl obe temi, ker je imel kao problem 

Worship me or walk away.
-
Lorelai20 - Debatorica
Miss September napisal/-a:On je ful resen človek... Neumna sem, ker mu morda slepo verjamem in ker bi mu odpustila. Ne vem, rada bi se dokopala do resnice. Čeprav vem, da me bo bolelo.
Potem bo najboljša rešitev, da ga direktno vprašaš kako je s to medicinsko sestro in tisto drugo. Če se boš samo grizla in vse neštetokrat premislila, se boš samo mučila. Nej bo zdej resen in ti pove kako in kaj je bilo v resnici.
-
No, js bi ga direktno vprašala, samo nočem prek msn-ja. Morala bi se videt, da mi pove v oči, čepav bi me to res menda strlo. Problem je, da bo samo kak teden doma, potem pa se vrne v Avstrijo. In upam, da se bova lahko videla. Pa še to bi rada poudarila, kar sem že rekla, da mi je rekel: da me noče varat, zato je takrat "končal" z mano.
Worship me or walk away.
-
Lorelai20 - Debatorica
Men bi dalo mislit če bi me takšen fant pustil vsakič, ko me "ne bi hotel varat"
Drugače je pa pogovor v živo vsekakor boljša ideja ja. A sta tok narazn doma, da se ne moreta videt al kako? Kr v enem tednu ni hudič, da se ne bi mogla enkrat uskladit, če vama je le obema v interesu.

-
Vem, niti meni to ne da miru. Ampak prej se to ni zgodilo. Ne vem, zakaj mu je bilo toliko pomembno spravit v posteljo tisto žensko, če ima mene? Zakaj se mu je tako težko potruditi zame? Rekel mi je, da bi rad poskusil nekaj novega (če še tega nisem omenila). On je v bistvu iz Hrvaške
Saj ne, da je daleč, samo težko sva si do sedaj uskladila čas, da sva bila skupaj. Moral je paziti na babico, imel je treninge, tekme itd. Js pa sem končevala 4. letnik in imela maturo. Sicer je rekel, da se bova videla, ko se vrne. Upam res.

Worship me or walk away.
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Joj, sam pusti tazga fanta pri miru. Ok, vem, da je lahko reči, sam ta te že ni vreden. Ti se pa tudi premalo ceniš, da ti dela take bedarije. Vzemi se v roke, drugače bo on upravljal s tvojim življenjem. A se ti ne zdi, da moraš fantu zaupat, da lahko veza normalno funkcioira? No, in ti mu upravičeno ne zaupaš, tako da... Premisli. Saj je še tok fejst fantov zunaj, ki čakajo nate. 

-
Po pravici povedano- tud js nisem bila najbolj pridna
ampak sej nisva bila v vezi
Js verjamem, da sem si to zaslužila. Pa tud vedno sem drugim govorila, da se ne bi čudila, če bi bil z drugimi... sam zdej sem pa prizadeta, ker sem ga resnično vzljubila. Vedno se mi je zdela najina zveza nemogoča. Edini problem je, ker sem se js bila pripravljena truditi zanjo, on pa še ne. Kajti logično se mi zdi, ker sva se malokrat videla, da bi se hotel tako truditi zame. Oba sva sanjača in imava enake poglede na ljubezen. S tem, da je njemu sex (zaenkrat) veliko pomembnejši kot je meni. In vem tudi to, da mu res prevečkrat ustrežem, se premalo zavzamem za svoje želje, toda taka sem vedno bila do vseh 

Worship me or walk away.
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Miss September napisal/-a:Po pravici povedano- tud js nisem bila najbolj pridnaampak sej nisva bila v vezi
Js verjamem, da sem si to zaslužila. Pa tud vedno sem drugim govorila, da se ne bi čudila, če bi bil z drugimi... sam zdej sem pa prizadeta, ker sem ga resnično vzljubila. Vedno se mi je zdela najina zveza nemogoča. Edini problem je, ker sem se js bila pripravljena truditi zanjo, on pa še ne. Kajti logično se mi zdi, ker sva se malokrat videla, da bi se hotel tako truditi zame. Oba sva sanjača in imava enake poglede na ljubezen. S tem, da je njemu sex (zaenkrat) veliko pomembnejši kot je meni. In vem tudi to, da mu res prevečkrat ustrežem, se premalo zavzamem za svoje želje, toda taka sem vedno bila do vseh
Že to veliko pove o tebi. Ta beseda še kaže na to, da ga prepričuješ in ga želiš spremeniti. Ne vem no, meni se ne zdi vreden truda. Je pač še en dedec, ki se dela norca iz punce.
-
Hm... Mogoče je to res, vendar se zavedam, da ga ne bom mogla spremeniti, ker je to nemogoče. A glih zato bi rada sebe spremenila. Pa ne zaradi njega, ampak zaradi sebe. In js ga nočem izgubiti, ker ne verjamem, da bom našla koga boljšega zase.
Worship me or walk away.
-
~NIA~, ni blo še priložnosti
okoliščine nama niso dopuščale
Za naslednjič sva oba imela to v načrtu, sam zdej pa res ne vem kaj bom... On je drgač taka oseba, da misli samo nase in mu ni mar za druge. Samo js vem, da se globoko v njegovi duši skriva dobrota in ljubezen. Poznam ga že več kot 4 leta in pol.

Worship me or walk away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov