"Skrite" ženske
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 150 prispevkov
• Stran 3 od 10
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10
Naslednja
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
Mju napisal/-a:Ryu napisal/-a:igranje igric ma pa pomojem res blazno velik povezave z nicki na msn-ju... no ja, če se ti da...
nene, niste se razumeleona je odprla msn (na kakršenkoli način že) in je vidla neznan nick - nick, ki ga ni poznala (in ne nick, ki bi bil nov), v smislu, ni bil en njegov kolega al pa prijateljica, ker te pozna. tisto je bla pa čist X oseba
em, nevmesna, samo pojasnit sem hotla
kar sm napisala je blo vezan na to, da je bla že prej na njegoumu kompu... ker, če vid nepoznan nick je men logično, da vse ostale pozna, od kjerkol in kukrkol že... po moji logiki bi pol mogl usi al pa usaj večina stikov met kot nick svoj ime napisan, kar ponavad (usaj od mojis stikou) niti prbližn ni tko in zato mi ni jasn kuko je pogruntala, da je to neka nova druga oseba, ker je možno tud svoj nick spremenit, čeprau se pol oseba za kompam ne spremeni... mejl pa tud ni nujn da je ime_priimek@karkolže.com .... al pa mam sam jest tko čudno logiko...
če si bla pa ti edin stik na msnju je pa pol logičn ja, sam tega prej nism vedla k sm pisala.... ampak pol še useen ne razumem zakaj taka paranoja kdo je to itd,... sej a ni msn za navezvane stikou ipd.? glede tega jest ne bi delala panike... glede laganja je pa res drugač ja, mogoč ti res ne zaupa, al pa ga samo mot tvoje teženje o drugmu stiku... ne bi vedla....
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Besede nimajo tako velikega pomena kot dejanja.
Ti si brskala po njegovih stvareh, ker mu nisi zaupala. Kako nej potem fant tebi zaupa, če mu še ti ne? A tudi fantova reakcija je bila preburna. Zato se je pa treba usedit in pogovorit. In ker sta skupaj že toliko časa, se "morata" znat odkrito pogovorit. 

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
Agape - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2008
Ja, res je. Če bi npr. rekel: To je moja sodelavka dodal sem jo na msn da mal debatirava.... (prijateljsko). Včasih se pokličeva, kot prijatelja... Ni blema stari moj, vse mi je ql. Ne pa da mi muti.
Če ne bi po nesreči pritisnila na msn sploh ne bi vedla za vse to.
Pa za vse skeptike še enkrat: res je bilo po nesreči in prej mi nikakor nikoli ne bi padlo na misel da bi brskala (pa še zraven je bil!). In potem človeka začne matrat kaj se dogaja...ja halo. Pač nisem tok let v vezi da bi vse kr prezrla.
Pač nekateri nimajo jajc da bi povedal resnico.
Če ne bi po nesreči pritisnila na msn sploh ne bi vedla za vse to.
Pa za vse skeptike še enkrat: res je bilo po nesreči in prej mi nikakor nikoli ne bi padlo na misel da bi brskala (pa še zraven je bil!). In potem človeka začne matrat kaj se dogaja...ja halo. Pač nisem tok let v vezi da bi vse kr prezrla.
Pač nekateri nimajo jajc da bi povedal resnico.
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
Agape napisal/-a:Zdej sem pa še bolj zmedena k prej. Varanje recimo zaenkrat izključmo. Kako naj ga prepričam da mi lahko vse zaupa???
v to človeka ne moreš prepričat. do tega pride sam. manj kot boš težila in najedala, večja možnost je, da enkrat uspe.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
ne razumem, čemu vsi zagovarjate neko prazno zaupanje... češ v vezi si z njim, pokaži mu naj ti zaupa, ali pa zaupaj mu ...
to so itak samo besede ... na dejanjih se vidi ali se osebi naj res zaupa.
In če ti nekdo laže (in zanikanje oz skrivanje nekega poznanstva je laganje) ,potem ne vem zakaj bi ona morala njemu zaupat ... saj konec koncev ji tip laže.
Zakaj pa ji laže, pa nima nobene veze z njo ... ampak očitno nekaj skriva in ni iskren do partnerke. In zdaj bi ona naj njemu pokazala oz dokazala da ji on lahko zaupa?
hallo on ji laže, on bi moral biti tisti, ki bi njej dokazal, da je vreden njenega zaupanja in ne obratno ...
to so itak samo besede ... na dejanjih se vidi ali se osebi naj res zaupa.
In če ti nekdo laže (in zanikanje oz skrivanje nekega poznanstva je laganje) ,potem ne vem zakaj bi ona morala njemu zaupat ... saj konec koncev ji tip laže.
Zakaj pa ji laže, pa nima nobene veze z njo ... ampak očitno nekaj skriva in ni iskren do partnerke. In zdaj bi ona naj njemu pokazala oz dokazala da ji on lahko zaupa?

hallo on ji laže, on bi moral biti tisti, ki bi njej dokazal, da je vreden njenega zaupanja in ne obratno ...
-
freaky - Kofetarica
puma napisal/-a:Zakaj pa ji laže, pa nima nobene veze z njo
Ja seveda ima. Brez razloga ji 100% ne laže. Nekaj v njuni zvezi se je moralo spremenit. Problemi, ki nastajajo v zvezah, niso posledica samo enega, temveč obeh. Torej ima njegova laž še kako veliko vezo z njo.
puma napisal/-a:In zdaj bi ona naj njemu pokazala oz dokazala da ji on lahko zaupa?
OBA morata dokazovati

- suspicious_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2008
mene je zmotilo da ste jo nekatere napadle da brska,mu ne zaupa itd., ampak bodimo realni...marsikdo svojemu partnerju popolnoma zaupa in včasih sploh ne vidi kaj vse mu ta dela za hrbtom!ne želim zdaj reči da morate vohuniti za partnerji ampak dejansko je lahko zelo naivno nekomu slepo zaupati...
-
freaky - Kofetarica
Lahko sem naivna in mu slepo zaupam. Ampak jaz si pač zveze ne predstavljam, tako da bi morala brskati za njim (pa tudi če samo enkrat). Če bi do česarkoli prišlo, kar bi me prizadelo, mu verjamem, da bi mi to tudi povedal. Js uživam v zvezi in nimam nobenega dvoma o njegovi iskrenosti. Če bo pa čas pokazal, da sm se motila, pa jebat ga. Js v tem trenutku uživam in ne bom svojega časa zapravljala za razna preverjanja, da dobim potrditev. Meni je dovolj, da mi ljubezen potrjuje na drugačen način. 

- suspicious_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2008
saj nisem rekla da ga moraš nadzorovati, ampak zato tudi ni treb napadati tistih ki včasih kaj pobrskajo po partnerjevem telefonu...(samo primer) 

Prvi neprebran prispevek • 150 prispevkov
• Stran 3 od 10
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov