Skakanje iz ene zveze v drugo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
MsN napisal/-a:Je pa spet druga stvar, če končaš večletno zvezo, v kateri so bili veliki problemi, ki so se vlekli skozi več let, partnerja 'preboliš' že v času zveze in spoznaš nekoga novega in začneš z njim - sama si tega ne znam predstavljati, si pa mislim, da je verjetno izvedljivo, čeprav v teoriji vseeno mislim, da človek po vsakem poglavju v življenju potrebuje mentalni oddih, da vstopi v stik s samim sabo.
Tole pa drži kot pribito. In v takih situacijah se lahko zgodi, da se zaljubiš v drugega in ti pol ni težko skočit v drugo zvezo. Čeprav pomoje večina to počne, ker ne zna in se boji bit sama kar je pa pravzaprav žalostno...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
to, da ne znaš biti sam, deluje bolj na podzavestni ravni. jst sem vedno v času, ko sem bila še z enim fantom, ampak sem ga tekom zveze že prebolela, spoznala naslednjega fanta, s katerim sem začela čez dva tedna ali pa čez nekaj mesecev. in nisem šla v zvezo, ker ne bi hotela biti sama, ampak ker sem se preprosto zaljubila. pri tem pa je vsekakor igrala vlogo odvisnost od odnosov, čeprav se takrat tega nisem zavedala.
- Maped100
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 8. 2008
hehe, bravo bravo, res močne besede. Jst kot fant sm trenutno najbolj svež primer tega. Zveza je šla u podn, ona je odšla takoj k drugemu, se vrnila k meni in spet danes k njemu. Jaz zaključil za vedno. Jaz tega nemorem nardit, no way, ker vem da bi se zdravil pri drugi in ko bi se pozdravil bi jo pustil in prizadel in zakleti krog prenesel na njo.
Zdj pa raje zdravim sam sebe, ker vem da je potrebno, so pa prijatelji, prijateljice, hobiji, delo itd... tud kak sex ni izključen, ampak čustva pa nemorjo delovat prov, ker še niso sposobna.
Zdj pa raje zdravim sam sebe, ker vem da je potrebno, so pa prijatelji, prijateljice, hobiji, delo itd... tud kak sex ni izključen, ampak čustva pa nemorjo delovat prov, ker še niso sposobna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov