Skakanje iz ene zveze v drugo

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 12. Sep. 2008 20:04

Poznam jih dost takih ki to delajo...sam res mi ni jasno zakaj.Pač naj bi prešlo nekej cajta od konca stare do začetka nove zveze...sam če ne komu tak paše...
vem pa da se take zveze ne obnesejo, kajti človek ni dovolj stabilen in zrel za trajnejšo in trdenjšo zvezo...
moja ful dobra kolegica je bla z enim tipom skorej 3 leta.res da zveza ni bla onako bleščeča al je kr ena doba...vedla je, da bi morala z njim končat pa ni, ker je imela neka strah pred koncem.zdaj pred kratkim je šla v vojsko in tam je spoznala enga tipčka...s tistim svojim je še sveda bla ga pa je s tem sovojakom prevarala in čez par dni pustla...zdaj ji je kao vse kul...za bivšga je rabla skor eno leto, da ga prpele domov, tega pa je takoj...
poznam pa tud eno, ki se res goni kot mačka(pa še huje, ke se mačka sam 2 krat na leto)
tipica ma kao ful hudega(beri bogatega)tipa...on ji je sve naj naj...nikoli ga ne bo zapustila...on je ljubezen njenega življenja...a ljubi ga tolk večno, dokler ne naleti na še "bolšga".je naša južna sestra, ki je med vojno pršla v slovenijo...zdaj polet je šla dol na obisk, fant je ostal tle...obljubla mu, da ga bo čakala...pršla nazaj in ga skantala, ker je spoznala bolšega...seveda, ta je fuzbaler pa ma najnovejšga bmwja...
v bistvu to sploh ni ljubezenžfolk, ki tak dela nima vsega razčiščenega pr sebi.al pa se ćesa boji.sam to ne vodi nikamor...danes en jutr drug...
sam pa ni to le pr ženskah...moški nas prešišajo, sam njim ne bo nihče nč grdega reku...kajti,če tip podre ful žensk je frajer...če pa ženska da ful tipom pa je že drolja...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 12. Sep. 2008 21:41

ne vem, sama nisem za to, da se skače sem in tja. sem tip človeka, ki dolgo preboleva. je pa res, da če recimo s tipom že 1 leto vse škriplje in da končno naletiš potem na enega, ki ti je ful ok, kot oseba in vse ostalo, zakaj ne.

poznam pa primer, ko je punca hodila s tipom 4 leta, končala z njim, takoj začela z drugim. tega tipa je potem spet pustila po enih 4, 5 letih. in sedaj ima spet novega. s prejšnjima je že živela skupaj. s tem 3. pa tudi že živi skupaj.

ne vem, če že menjaš partnerja, se mi ne zdi pa takoj ful primerno začet skupaj živet. človeka je treba najprej malo spoznati.

moje mnenje.
Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Yesa » 13. Sep. 2008 8:53

Poznam eni dve punci ki skačeta iz ene zveze v drugo. Jaz osebno tega nebi mogla nardit,ker ko grem z enim narazen pol sploh nobenga nočem videt. vsaj za en čas ne. In po v drugem iščeš prejšnjega.... Ni to to . Je pa tudi res da tiste ki to delajo, vsaj nerabijo prebolevat bivših, ker je tu že naslednji :D
Vsaj nekaj dobrega v vsem slabem,če to je sploh dobro. Jes mislim da ko končaš eno stvar je to treba mal pretuhtat , zakaj in kako, kje so napake , preštudirat mal kaj bi rada mela in potem novim podvigom naproti... :wink: To je moje mnenje, seveda pa vsak misli drugače.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 13. Sep. 2008 9:02

Takšni ljudje enostavno ne znajo bit sami oz. so odvisni od drugih ker samim jim je olgčas inzato skačejo iz ene vreze v drugo. ker jih je strah ostat sami.

Jst sm, to sam enkrat naredla... In mi je blo žal.. zelo žal. Ampak ok iz tega se je potem razvila dolgoletna veza tko da je blo pol uredu, sam tabla sm neki časa da sm prebolela...

Načeloma pa tega ne počnem ker ni fer do tretje osebe, ker dejansko jo izkoristiš zato da ti pomaga prebolet... Je pa drugo če si v dolgoletni vezi pa recimo s partnerjem že dol časa nisi aktiven, se samo, še mučita in upata da bosta rešila probleme, problemi so pa čeddalje večji in tut s srcem nisi več rpi stvari. Potem to ni nič čudnega. Samo jst še vseen ne bi mogla začet kr veze z nekom. Ok to da se pač podolčkaš razumem, furanja veze pa ne.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 13. Sep. 2008 18:00

to se ne obnese,čist preprosto. :D zakaj ne? po vsaki končani resni zvezi,se je treba posvetiti samemu sebi. ne glede na to,kdo je koga pusto,kakšen je bil razlog,kdo bolj trpi...vsak od partnerjev mora pri sebi razčistit zadeve. tudi če si ti tisti,ki je končal zvezo, je še veliko stvari,ki jih moreš opraviti pri sebi. predvsem, kaj se ti je dogajalo, kaj bi lahko spremenil, kaj želiš dalje v življenju! to je čas,ko se posvečaš izključno sebi, in si zastaviš nove cilje v življenje. čas,ko ugotoviš da ni vse v partnerski ljubezni,in da lahko in moreš živeti tudi sam s sabo! :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: In his song.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 13. Sep. 2008 18:12

js tud poznam dost ljudi ki to počnejo in sam zarad tega, ker so sami sebe prepričali, da bojo na tak način hitrej pozabli prejšnjega partnerja..na koncu se to ponavadi izkaže kot še večje razočaranje iz obeh strani. ena moja kolegica je bla s fantom skup leto pa pov in sta šla narazn in si je v roku enga tedna dobila novega fanta. ta fant je za njo norel že iz osnovne in je ona to vedla in je zgrabla priložnost. sprva je blo use okej, pol pa je vedno bolj začela primerjat oba in neke poteze in dejanja tega novega fanta so jo vedno bolj spominjale na starega. to jo je še bolj potrlo, ker ji je odprlo stare rane in čeprav je prvo trdila, da bo bivšega pozabla le z novim fantom je iz tega drugega razmerja odšla še bolj razočarana. poleg sebe je pa prizadela še tega fanta, ker mu je u bistvu skoz lagala.

js sm mnenja, da se take veze ne obnesejo, vredu mogoče so za prvo silo, sam se mi zdi, da s tem ne dosežeš nič in u bistvu lažeš sam sebi in svojemu novemu partnerju. pač nek določen čas še lahk slepiš sebe, da si svojega bivšega že itak prebolev in da se bo zveza z novim obnesla, sam čez čas vse pride za tabo. sploh po dolgih razmerjih rabiš čas sam zase in za prebolevanje, v kar pa ne rabiš vpletat še tretje osebe.
So give me your forever.
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 13. Sep. 2008 18:22

Jst sm to nrdila za mojega sedanjega. sm z tipm končala zrat nejga. ampak to samo enkrt, kr prej ni bla neka ljubezn umes kukr je zdej. da bi z mojim končala bi rabla prvo dosti časaaa da bi ga prebolela. ni šans da bi skočla v novo zvezo.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 13. Sep. 2008 19:24

Mislim, da bi se lahko obneslo po kakšni neresni zvezi, avanturci, mogoče zvezi za kšn mesec ali celo manj. Ker v tem času se čustva še ne razvijejo v ljubezen in redkokdaj potrebuješ veliko časa, da nekoga preboliš. Pa poskušaš novega, pa spet novega, pa spet... T.i. osnovnošolsko in srednješolsko skakanje iz cveta na cvet :D

Če pa ravnokar končaš resno zvezo, ki je trajala nekaj let, skakanje na druge fante (po drugih fantih) ni ravno najpametnejša stvar. Ker menim, da po razpadu dolgoletne zveze potrebuješ čas zase. Čas, v katerem se zamisliš v sebe, pomisliš, zakaj se je šlo, razmisliš, kako želiš živeti dalje... In če takoj navališ na nekoga drugega, ne moreš razmisliti dobro, oz. sploh ne razmisliš. In počasi uničuješ novo zvezico, ker ponavljaš iste napake, premišljuješ o končani ljubezni... In tukaj trpita oba - ti in tvoj nov partner. Ti zato, ker si cel zmeden in neveš, kaj bi rad; on pa zato, ker vidi, da se z njim samo igraš, da nimaš resnih namenov z njim.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 13. Sep. 2008 19:28

ah, men se zdi pa da čist preveč komplicirate skor vse v tej temi.

jaz osebno sem ena od unih, ki 'skačejo iz veze v vezo'- mam fanta že odkar sm bla stara 16 let (3, če smo natančni). nisem rabla poglabljanja sama vase, postavljanja novih ciljev in gruntanja, kaj pravzaprav sploh iščem- ker sem to že razčistila nekako v vezi.

je pa dejstvo, da sem dost samosvoja oseba, rabim svoj prostor in si ga pač vzamem v vezi, kukr ga rabim. mam tut zelo širok krog prijateljev in prijateljic in se znam zabavat tut sama v njihovi družbi. nisem ena od tistih punc, katerim je partner vse, kar majo v življenju in ko ga enkrat majo, se obesjo nanga z vsemi štirimi in ga ne spustijo iz rok :D

mislim, da imam zdrav odnos do zvez in očitno znajo tipi to tut začutit- glede na to, da nikol nism bla sama in glede na to, da sm mela z vsemi kul/normalne veze.

Treba je uživat v življenju, kukr se da in če to pomen, da mam pač fanta, s kerim se mam dobr, pa tut prov :)
Zadnjič spremenil Kika, dne 13. Sep. 2008 19:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 13. Sep. 2008 19:41

Kika, vsak se spopada s problemi na svoj način. Mene vem, da bi slej ko prej zlomilo to skakanje iz enega na drugega (z neprečiščenimi pojmi v glavi), ker sem tak tip človeka... Pa seveda govorim o skakanju po resni zvezi, dolgoletni zvezi. Kolikor se poznam, vem, da bi potrebovala kar nekaj časa, da nekoga pozabim...
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 13. Sep. 2008 19:56

se popolnoma strinjam s tem, da je vsak človek zgodba zase in ima svoje načine.

me je pa zmotilo to, da ste vse obsodile to 'skakanje' kakor da je to itak stvar tistih, ki niso izoblikovana oseba, ne znajo biti sami, nimajo razčiščenih pojmov in so nakoncu obvezno razočarani.

sicer je pri nekaterih res tako. ampak jaz sem pa živ dokaz, da stvari lahko tudi laufajo na ta način. ampak še zdaleč ne načrtno, ampak je pač tako naneslo... :D
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 13. Sep. 2008 20:28

Kika napisal/-a:me je pa zmotilo to, da ste vse obsodile to 'skakanje' kakor da je to itak stvar tistih, ki niso izoblikovana oseba, ne znajo biti sami, nimajo razčiščenih pojmov in so nakoncu obvezno razočarani.

Obsojanje? Kje ga vidiš? Samo izražanje mnenj...
In osebe, ki potrebujejo čas za prebolevanje zveze in razčiščevanje pri sebi še ne pomeni da ne znajo delovat brez fanta, da niso samosvoje... Da jim je fant vse in se ga prilklenejo z vsemi štirimi... Tudi me znamo imeti zdrav odnos... Samo da nekatere ga imajo s fantom, nekatere pa s fanti :wink:
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 13. Sep. 2008 20:32

MilkyWay napisal/-a:In osebe, ki potrebujejo čas za prebolevanje zveze in razčiščevanje pri sebi še ne pomeni da ne znajo delovat brez fanta, da niso samosvoje... Da jim je fant vse in se ga prilklenejo z vsemi štirimi... Tudi me znamo imeti zdrav odnos... Samo da nekatere ga imajo s fantom, nekatere pa s fanti :wink:

to je letelo na tiste, ki skačejo iz veze v vezo ker ne znajo biti same :)
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 13. Sep. 2008 22:30

story of my life, očitno ne znam biti sama. prebolevam tudi bolj malo.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 14. Sep. 2008 8:16

to skakanje iz zveze v zvezo se po mojem dogaja, ker ko enkrat nehas z nekom, pogresas obcutek, da si z nekom v zvezi, da nekoga imas... in potem si taksnega takoj isces in upas, da ti bo lepse, ker ce se prejsnja zveza ni obnesla, je bilo nekaj narobe... jaz sem koncala eno malo daljso zvezo, ampak sem potem delala na sebi... nisem toliko potrebovala nekoga imeti... veliko (vec) sem se druzila s prijateljicami, "ozivela" hobije, s katerimi se nisem ravno ukvarjala v zvezi, ker pac eliminiras nekatere stvari zaradi partnerja,... v zvezi potem nisem bila kaksno leto, dokler se nisem "naucila" spet ziveti kot samska, res pa je, da nisem iskala fanta niti se nisem obremenjevala s tem, samo zgodilo se je...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov