Simpatije do sodelavcev ...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
klawdy - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 12. 2006
- Kraj: celje
priznam, da sem zmedena. trenutno je še razum tisti, s katerim delam stvari. Lahko pa v trenutku prevlada srce, strast al kar kol že pač pa narediš norost. Tudi zavore lahko kdaj popustijo in narediš stvar za katero ti je žal. Sem že delala napake v življenju in vem da je zelo malo potrebno, da prestopiš mejo.
Če je za njega samo igra, ali če je sploh kaj ne vem, vsekakor pa je človek čez katerega ne morem reč slabe besede in tudi če bi bila samska mu ne bi želela uničit družinske sreče.
Trenutno sodelujema poslovno, in sva še edina v tej mali firmici, ki se nisva skregala in ki si lahko zaupava. Sem spoznala, da je tudi njemu nekaj do mene in se trudi razumno ravnat. Pogledi pa povejo svoje.
Če je za njega samo igra, ali če je sploh kaj ne vem, vsekakor pa je človek čez katerega ne morem reč slabe besede in tudi če bi bila samska mu ne bi želela uničit družinske sreče.
Trenutno sodelujema poslovno, in sva še edina v tej mali firmici, ki se nisva skregala in ki si lahko zaupava. Sem spoznala, da je tudi njemu nekaj do mene in se trudi razumno ravnat. Pogledi pa povejo svoje.
-
klawdy - Sramežljivka
zdj točno vem kaj me na njem očara glas in oči, zaradi njega hodim z veseljem v službo. Upam, da kdaj postaneva prijatelja, ker podobno razmišljava in sva povezana. To kar čutim je močna povezanost v razmišljanju, razumevanju in pojmovanju življenja ni pa to ljubezen. Oči in glas, še posebej glas pri moškem je moja šibka točka. Moški s šarmantnim glasom me prevzamejo, pika na i pa so romantične oči, s pomenljivim pogledom.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:16, skupaj popravljeno 1 krat.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
očitno ne tako zelo dobro, če se ti kolena šibijo zaradi drugega..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:13, skupaj popravljeno 1 krat.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
T00Mika napisal/-a:klawdy napisal/-a: V letih je med nama 13 let, poročen je in ima otroke, jaz v resni zvezi. Zaradi njega ne mislim končat veze, ne mislim varat, ker je proti mojim načelom in proti pravim čustvom.......Strah me je samo da prideva s sodelavcem skupaj, v situaciji kjer bova pozabla, kje so meje. Človek je živo bitje ne ve se kam ga tok zanese.
Ne misliš končat veze, ne misliš varat..pa vseeno te je strah če prideta "slučajno" skupaj in pozabita kje so meje-kaj bosta torej počela v tem primeru?!
Točno to sem tudi jaz pomislila!???
Ko bosta enkrat pozabila kje so meje, bosta varala oba - on ženo, ti fanta...in potem boš tudi tistih, ki si boš lahko pela: Hvala za vijolice
Zato se vprašaj če je sploh vredno, ker več kot za zabavo in popestritev, te tip itak ne bi želel (predvidevam).
-
klawdy - Sramežljivka
tudi jaz nebi želela njega za kaj več... pa me obsojajte če hočete.
Če pa stvari trezno premislim: čustveno sva na enakem nivoju, ogromno se pogovarjava, mnogo stvarem enako pristopava, sva si v oporo, ne tarnava, sva vesela, tudi osebno si zaupava ne samo poslovno, gradiva odnos na meji prijatelstva, ki ga je z moškim ki te privlači zelo težko. Pustiva si svobodo in prepričana sem, da se oba zavedava tega, da ne smeva. Nisem želela da se mi bo to zgodilo, nisem niti pričakovala. Mi pa vseeno najino prijateljstvo daj moč ker imam nekoga ki me podpre, s komer isto razmišljava, ki je vesel in pozitiven.
Prav tako še nisva naredila nič prepovedanga in tudi ne bova ker ga preveč cenim, da bi mu uničla zakon in družino. Napaka je edino da sva se spoznala v napačnem času in na napačnem kraju, ker bi bilo za oba bolje da se sploh ne bi.
Če pa stvari trezno premislim: čustveno sva na enakem nivoju, ogromno se pogovarjava, mnogo stvarem enako pristopava, sva si v oporo, ne tarnava, sva vesela, tudi osebno si zaupava ne samo poslovno, gradiva odnos na meji prijatelstva, ki ga je z moškim ki te privlači zelo težko. Pustiva si svobodo in prepričana sem, da se oba zavedava tega, da ne smeva. Nisem želela da se mi bo to zgodilo, nisem niti pričakovala. Mi pa vseeno najino prijateljstvo daj moč ker imam nekoga ki me podpre, s komer isto razmišljava, ki je vesel in pozitiven.
Prav tako še nisva naredila nič prepovedanga in tudi ne bova ker ga preveč cenim, da bi mu uničla zakon in družino. Napaka je edino da sva se spoznala v napačnem času in na napačnem kraju, ker bi bilo za oba bolje da se sploh ne bi.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
^^ sami izgovori
Će se boš zapletala s temle poročenim, boš ti izvisela, pa še na koncu bo cela služba izvedela.
A je enim res tok težko zavestno se odmaknit, čeprav nekdo, k ti je kul, flirta??
In kaj za vraga naj bi pomenilo, da sta ti in 15 let starejši poročen moški "čustveno na enakem nivoju"?
Mislim lej, za njega si ti v najboljšem primeru ena afera, žene ne bo pustil. In sloves, da si se zapletla s poročenim, te ne bo kar tko zapustil. A ne bi mal z glavo razmislila, pa se na podlagi odločitve mal bolj premišljeno ravnala?
Će se boš zapletala s temle poročenim, boš ti izvisela, pa še na koncu bo cela služba izvedela.
A je enim res tok težko zavestno se odmaknit, čeprav nekdo, k ti je kul, flirta??
In kaj za vraga naj bi pomenilo, da sta ti in 15 let starejši poročen moški "čustveno na enakem nivoju"?
Mislim lej, za njega si ti v najboljšem primeru ena afera, žene ne bo pustil. In sloves, da si se zapletla s poročenim, te ne bo kar tko zapustil. A ne bi mal z glavo razmislila, pa se na podlagi odločitve mal bolj premišljeno ravnala?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
jaz nikoli ne bom razumel zakaj folk toliko postavlja na kocko zaradi razvajanja.. in to pri mnogo stvareh ne samo kar se zvez tiče. ne bi bilo bolje da bo pozabila na tisti "šarm pogled" in nasmeh in si raje drugega samskega tipa dobiš, ki ga imaš čiste vesti in brez teh trapastih problemov?
še ene stvari ne razumem: glede na to kakšna so pričakovanja punc od fantov, da mu mora biti posebna, edina, da jo mora imeti zares rad. potem pa pogledam koliko punc se meče po zasedenih tipih.. je to stvar ponosa ali kaj? kakroli je, zjebano je.
še ene stvari ne razumem: glede na to kakšna so pričakovanja punc od fantov, da mu mora biti posebna, edina, da jo mora imeti zares rad. potem pa pogledam koliko punc se meče po zasedenih tipih.. je to stvar ponosa ali kaj? kakroli je, zjebano je.
hej norci
- johnalin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 5. 2012
vprasaš če sem imel podobno izkušnjo? No, sem začel se učiti slovenščino zaradi punci! kot vidiš slabo govorim slovenčšino pa lahko povédati moje mnenje. Vendar pa moram reči da moja situacija druga je ker vsak dan
jo videvam in mi je prijatelica. Vseeno , mislim da to je odvisno od kaj hočeš: na primeru jaz nočem resno zvezo. Sem 21 let in veliko se pozabavam in imam veliko dobrih prijateljev in prijatelic.Trenutno ne potrebujem punco, pa sem se zaljubil v slovenki punci kdo je zelo lepa in zaradi njej sem začel se učiti slovenščino. upam da si razumela kaj sem napisal... oprostite moje slovenščine...
I will write something in english to not look like a complete idiot: the fact is that it depends on what you want to have: for example in my case I don't have nothing to lose with the girl I was talking about. Right now I'm single and I happy about it, in the last 2 years I had some girls (2 to be honest) who wanted to have a relationship with me and I said them no because that was not what I was looking for... Now I met this girl and she is really beatiful and nice. As almost everyone that I know tries to hit on her and considering that I'm just an average guy with nothing special to offer, I decided to try to surprise her with my knowledge of slovenian... For how stupid it may look like, I'm happy with it because I know that even if I won't succeed , I won't kill myself because ,as I written , right now I'm happy as I am. Sorry for having bored you with my stories, maybe I got lost. The point is that if it's something that you live like a challenge against yourself (as in my case) , I think that it's better to go on while if you are madly in love with him and you really can't stay without him, I suggest you to abandon your project because the chances for both of us are low (If I understood well , you only see him once in a week).
jo videvam in mi je prijatelica. Vseeno , mislim da to je odvisno od kaj hočeš: na primeru jaz nočem resno zvezo. Sem 21 let in veliko se pozabavam in imam veliko dobrih prijateljev in prijatelic.Trenutno ne potrebujem punco, pa sem se zaljubil v slovenki punci kdo je zelo lepa in zaradi njej sem začel se učiti slovenščino. upam da si razumela kaj sem napisal... oprostite moje slovenščine...
I will write something in english to not look like a complete idiot: the fact is that it depends on what you want to have: for example in my case I don't have nothing to lose with the girl I was talking about. Right now I'm single and I happy about it, in the last 2 years I had some girls (2 to be honest) who wanted to have a relationship with me and I said them no because that was not what I was looking for... Now I met this girl and she is really beatiful and nice. As almost everyone that I know tries to hit on her and considering that I'm just an average guy with nothing special to offer, I decided to try to surprise her with my knowledge of slovenian... For how stupid it may look like, I'm happy with it because I know that even if I won't succeed , I won't kill myself because ,as I written , right now I'm happy as I am. Sorry for having bored you with my stories, maybe I got lost. The point is that if it's something that you live like a challenge against yourself (as in my case) , I think that it's better to go on while if you are madly in love with him and you really can't stay without him, I suggest you to abandon your project because the chances for both of us are low (If I understood well , you only see him once in a week).
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
+ he has a wife or a girlfriend. my point, he is taken.
-
klawdy - Sramežljivka
vrjetno se vam to ne dogaja, sama sem tudi mislila da je to nemogoče, pa se je vseeno našel nekdo s katerim nesmem in nikoli ne bom, ki me je očaral in so na preizkušnji moje vrednote. Tudi igra na robu je zanimiva in fantaziranje, zanimivo je ko spet spoznaš kako zelo živ si in kako zelo ranljiv, obračaš po svoje pa nakoncu vedno usoda obrne kakor je bilo nekomu namenjeno.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]