Simpatije do sodelavcev ...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Jochie napisal/-a:Bavaria napisal/-a:prinesla sem račun in čao).
prinesla sem račun, škoda, ker se to zgodi le enkrat mesečno...
probaj tako ter opazuj reakcijo...
TO. tole se mi zdi ideano. Če si mu všeč bo zgrabil, če mu nisi pa bo pripombo ignoriral.
-
Gracia - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 7. 2011
Odvisno od primera, delovnega mesta, ... Če delaš samo preko študentskega dela, pomoje ni isto, kot če bi redno delala tam, kar bi mogoče kdo znal obrniti (iz fovšije) na to, da te je recimo povišal z razlogom ipd. Poznam en primer, ko punca dela v podjetju svojega fanta (preko ŠS) in jima laufa na vseh področjih. Če bi pa redno delala v isti firmi kot tvoj fant, pa zna bit zoprno, če se kdaj skregata ali razideta in se morata še tam gledat. Poleg tega v takih primerih potem cel kolektiv pa še kdo zraven ve, če je med vama napeto. Kaj pa vem, mene bi to vsekakor iritiralo.
Če pa te zanima, če je sploh možno, da taki odnosi funkcionirajo dolgoročno, te lahko potolažim, da če se najdeta dva, ki sta za skupaj, se da komot tudi vsak dan gledat še na delovnem mestu. Takšen primer sta moja starša, ki uspešno 24h/dan krmarita skupaj že 30 let.
Dregni ga na decembrskem zaključku, po njem pa lahko to storiš še na FB. Izgubit nimaš kaj, kvečjemu pridobit. Četudi te odpika, boš vsaj vedela, na čem si.
Če pa te zanima, če je sploh možno, da taki odnosi funkcionirajo dolgoročno, te lahko potolažim, da če se najdeta dva, ki sta za skupaj, se da komot tudi vsak dan gledat še na delovnem mestu. Takšen primer sta moja starša, ki uspešno 24h/dan krmarita skupaj že 30 let.
Dregni ga na decembrskem zaključku, po njem pa lahko to storiš še na FB. Izgubit nimaš kaj, kvečjemu pridobit. Četudi te odpika, boš vsaj vedela, na čem si.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
-
klawdy - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 12. 2006
- Kraj: celje
Imam podoben še malo bol zatežen problem. On je poročen ima dva otroka, js sm že 7 let v zvezi z fantom, živiva skupaj. S sodelavcem sva v isti pisarni, loči naju samo računalniški monitor, nonstop komunicirama in vedno me tako zapeljivo pogleda, ima zapeljive oči in je nasplošno noro sexy. Pa ni problem, da se zaljubljam v njega ker se ne, saj me noro privlači le na pogled, drugače pa ne vidim ljubezni med nama. Včasih mi nameni kakšen sumljiv pogled in nagajivo besedo, kr tko za vmes med delom. Itak pa sem z sodelavcem skupaj skor več kot s fantom. Na zaključku ga na srečo ni blo, ker se je tam veliko plesalo in pol bi me sigurno še bolj zmešal, ker moram reč da sem se noro dobro imela in bi se vrjetno preveč sprostila-oba, pa bi kaj bilo, pa še kanček alkohola, pa bi lahko šlo vse še na slabše.Problem je v tem da med seksom s fantom sanjarim o njem, o njegovi ritki in skrivnostnih očeh, ja seveda pa o tem nobeden nič ne ve. Potem me peče vest. V službi si ga skoraj ne upam več pogledat v oči ker vedno pristaneva na tistem čudnem očesnem stiku, ko oba obmolknema in se gledama. Tudi pogled mi uhaja na njegovo ritko. On tudi mene gleda s posebno nežnostjo. Skušam bit čedalje bolj nevtralna, se ogradit in oddaljit, ne oblačim se izivalno, komunicirat skušam samo uradno, pa naju oba včasih zanese v klepet o najinih zvezah in življenju nasploh. Praznike sem mu želela voščit, ker se spodobi in ker bi mu rada dala roko, pa sva se tej gesti nenako sramežljivo izognala. Kaj menite? Moram o tem debatirat, ker sanjam z zaprtimi očmi.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
klawdy napisal/-a:Pa ni problem, da se zaljubljam v njega ker se ne
ok, samo dva komada ti bom dal na odgovor na to, ker mi je padlo v oči.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p3bFOT1e-AU[/youtube]
hope you get the point
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
klawdy, če si drugače srečna s fantom, potem je tole samo en "zatreskanost". vzami se v roke in si aktivno preprečuj misli nanj. hkrati pa poskusi obuditi romantiko s fantom, saj zna biti, da je po 7 letih vse skupaj postalo malo rutinsko in si zato še toliko bolj dovzetna za takšne "treske".
Vsak raj ima svojo kačo.
- ZalaZlatolaska
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
- Kraj: Ljubljana
Jaz imam isti 'probem' kot klawdy. In zanimivo popolnoma enake simptome. Sramežljivost in te fore. Tudi jaz sem že poskusila samo uradno, ampak kot da ga potem to še bolj podžge in me tako toplo pogleda, da se skoraj stopim. Čista elektrika. Ali ima še kdo podoben problem? Mislim, da je tega kar veliko po službah
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
^^Veliko tega?! kakor pogledaš, jst mislim, da če imaš doma zadeve urejene, potem te takšne stvari ne bodo "kar tako vrgle iz tira".
In ena je omenila "pravila v podjetjih", pravila so le v naših glavah.In takšne stvari mora vsak posameznik sam pri sebi razčistit..
In ena je omenila "pravila v podjetjih", pravila so le v naših glavah.In takšne stvari mora vsak posameznik sam pri sebi razčistit..
-
DiNozzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2011
- Kraj: Divjina
Ne mešat posla z zabavo...
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.
- Herbert Hoover on engineering
- Herbert Hoover on engineering
-
klawdy - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 12. 2006
- Kraj: celje
Ja sej delo, ljubezen in zabava se mešata sam v mojih mislih. V službi imam samo poslovne stike znjim in kdaj pa kdaj kakšna besedica sem in tja. Pa zdj tko delam na drugem mestu, tako da se vidiva sam zjutri pri kavi, pač dva strastna kofetarja. Ampak še vedno čutim nekaj do njega, sej ne vem če je to ljubezen, ampak je bil daleč najboljši mentor, učitelj, sodelavec in sogovornik, ujela sva se značajsko in poslovno. Je pa tudi sexy, predvsem pa je glas tisti ki m eočara. V letih je med nama 13 let, poročen je in ima otroke, jaz v resni zvezi. Zaradi njega ne mislim končat veze, ne mislim varat, ker je proti mojim načelom in proti pravim čustvom. Je pa človek, ki mi v službi nariše nasmeh na obraz, ki ga lahko pogledam globoko v oči, ki bi mu lahko veliko povedala in zaupala, ki iztopa iz povprečja in ima neverjetno energijo do življenja... Naj bo srečen, srečna sem tudi jaz v svoji zvezi, ki po sedmih letih še vedno ni monotona. To je bila le kratka miselna avantura in bo na tem tudi ostalo. Čeprav bi mu enkrat rada povedala kako zelo sem mu hvaležna z pomoč na poslovni poti in kako zelo izjemen človek je. Priznam da ga še zmeraj pogledam v rit in oči, ker je privlačen, športen, da me glas pritegne in da bi v drugih okoliščinah in pred nekaj leti s še nezrelim razmišlanjem, obesila zvezo na klin in šla v akcijo za njim. Zdaj tega ne bom naredila, ker vem da ni prav in ker vem, da bi nama bilo obema žal. Je pa čisto nasprotje tega kar imam doma, fant je očarljiv me privlači, spet igrata vlogo glas, pogled in smisel za humor, drugače pa je buckast in cartljiv, sodelavec pa športen, energičen. Sanje so dovoljenem pa če tudi jih uporabim za motiviranje sebe, tudi moj verjetno sanja o manekenki, plesalki, ornk postavni blondinki...ali pač že o čem, sej sva si vendar obljubla zvestobo ne pa slepote. Tudi sama nisem ideal. Strah me je samo da prideva s sodelavcem skupaj, v situaciji kjer bova pozabla, kje so meje. Človek je živo bitje ne ve se kam ga tok zanese.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:43, skupaj popravljeno 1 krat.
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
klawdy napisal/-a: V letih je med nama 13 let, poročen je in ima otroke, jaz v resni zvezi. Zaradi njega ne mislim končat veze, ne mislim varat, ker je proti mojim načelom in proti pravim čustvom.......Strah me je samo da prideva s sodelavcem skupaj, v situaciji kjer bova pozabla, kje so meje. Človek je živo bitje ne ve se kam ga tok zanese.
Ne misliš končat veze, ne misliš varat..pa vseeno te je strah če prideta "slučajno" skupaj in pozabita kje so meje-kaj bosta torej počela v tem primeru?!
Mislim, da sama najbolj ne veš kje točno si..po eni strani si kao srečna in zadovoljna v zvezi..hkrati pa tolažiš samo sebe in svoje "perverzne" misli opravičuješ z dejstvom, da tudi tvoj tip (verjetno) sanja o kakšni postavni blondinki...skratka po eni strani si odločno proti temu, po drugi pa sama v sebe nisi prepričana, da bi se temu lahko uprla...Včasih je dobro pogledati vase in temeljito premisliti o nastali situaciji in morda upoštevati določen del razuma, preden človek naredi veliko napako pri kateri so lahko poleg vaju prizadete še ostale (nič hudega sluteče) osebe (med njimi tudi otroci).
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Pa si prepričana, da bi on tud tebe?klawdy napisal/-a:in šla v akcijo za njim
Lahko, da mu je to samo kot "igra", mal za zabavo/razbijanje monotonosti/preganjanje dolgčasa.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov